Přejít na obsah

Fotka

Co mne těší...

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
6609 odpovědí na toto téma

#901 Radza

Radza

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 82 příspěvků(y)
Reputace: 2

Publikováno 25 květen 2011 - 15:00:41

hypnogene, tak ty čtverce musím vidět a to mě těší
  • 0

#902 pepafotograf

pepafotograf

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 764 příspěvků(y)
  • LocationJablůnka 397
Reputace: 333

Publikováno 25 květen 2011 - 18:39:52

:wink: Dnes mě potěšilo,že jsem se zase po půl roce dostal do "Kamrlíku Fotografie" k Laďovi Vavříkovi-tam člověk hned načerpá čerstvý fotografický dech,a také to tam zaznělo ta výstava...Asi 2 června pojedu. :wink:
  • 0

#903 ToFF

ToFF

Tlampač (grafoman)

• Moderátoři
  • 1 377 příspěvků(y)
  • LocationTak někde mezi Plzní a Ostravou
Reputace: 90

Publikováno 25 květen 2011 - 20:36:33

Tož toho 2.6. nás tam asi bude víc... :wink:
  • 0

#904 thelomographer

thelomographer

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 247 příspěvků(y)
Reputace: 21

Publikováno 29 květen 2011 - 13:09:16

Těší mě, že jsem získal Impossible Poor Pad, thank you girls form Impossible Project Space Vienna!
  • 0

#905 Ondrej91

Ondrej91

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 124 příspěvků(y)
Reputace: 0

Publikováno 4 červen 2011 - 11:40:01

odmaturoval sem, tak sem radostí zprasil veškerý papíry, který sem měl doma :lol: teď si ničim nohy na kole, protože nemůžu na nic zvětšovat 8-O

Vložený obrázek
DSC00002 by Ondrej91, on Flickr
  • 0

#906 Girmy

Girmy

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 676 příspěvků(y)
  • LocationPraha
Reputace: 147

Publikováno 4 červen 2011 - 15:32:50

odmaturoval sem, tak sem radostí zprasil veškerý papíry, který sem měl doma 8-) teď si ničim nohy na kole, protože nemůžu na nic zvětšovat :lol:

Vložený obrázek

Gratuluji, já nespíš taky, jen se děsím toho, co na nás Cermat vymyslí, aby to nebylo jako při generálkách, kdy tam lidi údajně nebyli :cry:
  • 0

#907 Fill

Fill

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 264 příspěvků(y)
  • LocationTábor
Reputace: 126

Publikováno 4 červen 2011 - 17:08:17

Tak to také gratuluji, pánové. Já jsem si to užil minulý rok, tehdy ještě hezky po staru 8-) . Ale nebojte, jestli plánujete VŠ, můžete si s klidem říct: za rok touhle dobou bude hůř. :lol: (pracující by jistě mohli doplnit: a za dalších pár let ještě hůř)

Mimochodem, krásná furtka Ondro, taky bych si na ní rád někdy zkusil zajezdit.
  • 0

#908 jakub.jira

jakub.jira

Dost toho nakecá

• Předplatitel
  • 846 příspěvků(y)
  • LocationPraha
Reputace: 112

Publikováno 4 červen 2011 - 17:29:19

prázdniny po maturitě byly ty nejlepší, vydělal jsem si peníze na FM2 a na konci prázdnin už jsem fotil jen na film:)
  • 0

#909 Girmy

Girmy

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 676 příspěvků(y)
  • LocationPraha
Reputace: 147

Publikováno 4 červen 2011 - 17:53:52

prázdniny po maturitě byly ty nejlepší, vydělal jsem si peníze na FM2 a na konci prázdnin už jsem fotil jen na film:)

:cry: já takhle chci doplnit výbavu :)... Hlavně skla (sklo - 120mm) na P-SIX...
Dnes jsem zase fotil portréty a ta 80mm mi prostě nesedí :lol:. Už aby byla nějaká 120 za slušný peníz 8-). A případně koupit i 85/1,8 USM na Canona :lol:
  • 0

#910 MarV

MarV

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 343 příspěvků(y)
  • LocationMater urbium
Reputace: 38

Publikováno 4 červen 2011 - 20:37:49

...si ničim nohy na kole...
Vložený obrázek

Čoveče ty si žiješ, furtka na vysokáčích... Ale nesmrtelnej rám z Favorita, co? Tak to by tě mohlo pobavit tohle...
  • 0

#911 Ondrej91

Ondrej91

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 124 příspěvků(y)

Publikováno 5 červen 2011 - 07:54:33

no já přešel z horáka na tohle, dobrý je, že jediný co se může pokazit jsou ty pláště a duše, u horáka je to strašně složitej mechanizmus, kterej je mi k ničemu, a ty ráfky, chtěl sem je 8-)

o rámu nikdo neví.. favorit to asi neni, nemá na sobě žádnej brand, nebo tak něco, ale má super geometrii

video super :lol:
  • 0

#912 Erik Kurach

Erik Kurach

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 251 příspěvků(y)
Reputace: 435

Publikováno 6 červen 2011 - 08:14:58

Vážení kolegové, po včerejší 50 km "meditaci" v sedle mého "Bělouše" -
TREKU 8500, za nádherného počasí mezi vlnícími se lány, pokrytými po
ránu stříbrem klasů si s odstupem let uvědomuji, jakým problémem za
vlády "Velké strany" bylo sehnat pouhé sedlo Concor a zadní měnič od
firmy Huret, samozřejmě osazených na rámu Favoritu-Special, který v
rozměru 60cm nešel nikde sehnat po dobu více než 2,5 roku. Dnes věc
naprosto nepředstavitelná. Přirovnáním k našemu fotografickému hobby
asi jako tehdy objevit v prodejně Foto-Kino Drogerie Hasselblad 50 C/N.
S pěstí v oku, zatlačující nostalgickou slzu... Erik "Starý jezevec"
  • 0

#913 Jirinol

Jirinol
  • Guests

Publikováno 6 červen 2011 - 08:55:51

S pěstí v oku, zatlačující nostalgickou slzu... Erik "Starý jezevec"

:oops: nedávno jsem komusi říkal, jak jsem si koupil coby dítko školou povinné z pojistky za úraz a doplatek z jarních brigád svého prvního favorita a celé léto na něm jezdil pod štanglou, (a to 2x25km téměř každý den, vyplavat se po práci na Vranov). Posluchač nechápal, co to je " jezdit na kole pod štanglou", neuměl jsem mu to vysvětlit. 8-)
  • 0

#914 Ondrej91

Ondrej91

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 124 příspěvků(y)

Publikováno 6 červen 2011 - 19:40:13

vidíš, a já concor sedlo mám a teď mi za něj chtěj lidé v praze utrhat ruce, protože je to nedostatkový zboží a dost vzácný :oops:
  • 0

#915 taz

taz

Tlampač (grafoman)

• Administrators
  • 1 255 příspěvků(y)
  • LocationLiberec
Reputace: 214

Publikováno 15 červen 2011 - 17:09:52

Dnes mám radost ze svého zrekonstruovaného Sverdlovska 4. Nové napájení mu taktéž svědčí.
  • 0

#916 mickael

mickael

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 133 příspěvků(y)
Reputace: 25

Publikováno 18 červen 2011 - 16:17:16

Vložený obrázek

těší mě nový čudlík, nastane konec sbíhavotsi!! :roll:
  • 0

#917 pepafotograf

pepafotograf

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 764 příspěvků(y)
  • LocationJablůnka 397

Publikováno 18 červen 2011 - 16:36:20

:roll: Dnes po ránu mě potěšila koupě famozního stativu Vanguard Tracker 4 v Markofoto za fakt dobrou cenu+seznámení s prodavačkou-potencionálním modelem... :?: je to slovenka,barva vlasů černá,jako ten stativ! Výtečná kombinace... :!:
  • 0

#918 pepafotograf

pepafotograf

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 764 příspěvků(y)
  • LocationJablůnka 397

Publikováno 18 červen 2011 - 16:38:58

:roll: Teda ten horní čudlík docela závidím,fakt! :?:
  • 0

#919 Jaro

Jaro

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 603 příspěvků(y)
Reputace: 36

Publikováno 19 červen 2011 - 23:57:46

:D Dnes po ránu mě potěšila koupě famozního stativu Vanguard Tracker 4 v Markofoto za fakt dobrou cenu+seznámení s prodavačkou-potencionálním modelem... :D je to slovenka,barva vlasů černá,jako ten stativ! Výtečná kombinace... :lol:

A na kolik přišla celá operace?? :-P
  • 0

#920 pepafotograf

pepafotograf

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 764 příspěvků(y)
  • LocationJablůnka 397

Publikováno 20 červen 2011 - 05:47:37

:D 4150,-Káče i s DPH! :D
  • 0

#921 prowler

prowler

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 553 příspěvků(y)
  • LocationTrnava, SVK
Reputace: 10

Publikováno 20 červen 2011 - 21:18:29

Celkom ma potešil stĺpček Doroty Nvotovej v časopise .týždeň (číslo 24/2011). Keďže online je prístupný len v spoplatnenej časti webu, rozhodol som sa ho sem prekopčiť. Asi to nie je úplne fér prístup, ale verím, že Dorotka by to pochopila. Určite by sem zapadla. Tiež to evidentne nie je úplne "štandardná" vzroka obyvateľstva :wink:

takže:

"Očami Doroty Nvotovej
.číslo 24/2011
Zavreli sme sa s kamarátom do kamarátkinej kúpeľne a strávili sme spolu noc. Noc vyvolávania fotiek. Kamarát vlastne nebol môj kamarát, iba syn môjho kamaráta, ale v noci sa upgrade-ol. Pôvodne sme mali vyvolávať u mňa, ale ja mám garsónkovú kúpeľňu určenú pre trpaslíkov, a tak sa kamoška zľutovala a robila nám pohostenie.

Nosila do kúpeľne víno, potom ho tam pila a rozrušovala nás a my sme tomu boli radi, a tak sme celú noc žúrovali pri červenej lampe, s červeným vínom a červenými očami od chemikálií. Vyvolali sme iba dva negatívy a 4 fotky. Moja prvá alchymistická noc sa skončila nad moje očakávania – je to drahá, nepochopiteľná úchylka, vyvolávať si fotky sám, a preto to budem odteraz robiť. Ten moment prekvapenia, keď sa človek kuká do tej vývojky, točí sa mu hlava, lebo v kúpeľni sa nevetrá a potom tam vylezie obraz. Len tak z ničoho. Nebol a zrazu je. Úplne stvoriteľský pocit. Vyvolala som fotku kamaráta, ktorý je klaun a robí srandy s klobúkom. Furt je veselý, ale má smutné oči. Ako správny klaun. Druhá fotka patrila kamarátovi, ktorému v ten deň zomrela mama. Zachytáva ho s pohárom vína, s pohľadom dolu. Je hrozne smutná. Zjavila sa v tej miske vo vani na tom bielom papieri ako taká krutá pravda života. Traja mladí ľudia, ktorí by mali podľa správností fotiť na iPhone, upravovať fotky v špeciálnych aplikáciach a s rýchlosťou blesku ich hádzať na sociálne siete, žúrovali celú noc v kúpeľni a vyvolávali čiernobiele filmy. Od desiatej večer do piatej ráno sa tak nadýchali tých chemikálii a vydýchaného vzduchu, že im už úplne začalo šibať a neboli schopní artikulovať a povedať zmysluplnú vetu. Na niektorých negatívoch sa zjavila kamarátova bývalá, čo trpko okomentoval slovami, že jej nehodlá venovať ani jeden fotopapier a radšej vyvolal fotku mokrej bratislavskej križovatky. Celkovo neviem kde pramení tá moja fascinácia týmito starými vecami – jazdím na trabante, fotím na film a sama si ho vyvolávam...trochu to vyzerá ako taká póza, klišé mladého umelca, ale nemôžem si pomôcť. Dnes mi došlo pred dom auto plné starých kníh, ktoré som mala sprostredkovane odovzdať do antikvariátu, nad ktorým bývam. A skončilo sa to tak, že som hodinu sedela na chodbe a hrabala sa v knihách., ktoré smrdeli povalou a prachom a myšami a ktoré vonkoncom nemám kam položiť, lebo ak v tej garsónke pribudne čo i len jedna ďalšia vec, celé sa to tam zborí, prepadne a zagniavi ma to. A aj tak som ich vynášala hore natrikrát. Milujem starú „veteš". Milujem červenú lampu, spínacie hodiny, vývojku a prištipcované fotky, na ktorých sú úplne iné obrázky ako na tých z fotolabu. Obrázky zo života. Obrázky smutnoveselého klauna, mokrej križovatky a kamaráta s vínom. Bývalým partnerom, samozrejme, nevenujeme žiadny fotopapier. A aj to je zo života."

• 0

#922 Stříbrokaz

Stříbrokaz

Tlampač (grafoman)

• Předplatitel
  • 1 660 příspěvků(y)
  • LocationModřany
Reputace: 284

Publikováno 21 červen 2011 - 13:34:04

Jééé, to je hezky napsaný :wink:
  • 0

#923 Jizera-CZ

Jizera-CZ

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 140 příspěvků(y)

Publikováno 21 červen 2011 - 13:43:30

Krásné. Úplně vím, o čem mluví :wink:
  • 0

#924 Fomaman

Fomaman

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 12 příspěvků(y)
Reputace: 4

Publikováno 21 červen 2011 - 20:18:34

Mna dneska teší a hreje dobrý pocit. Ráno o osmej som vstal išiel do školy, a do 16:00 som bol v komore, 9 hodín vkuse, "podarila" sa mi však len jedna fotka, ale nad ňou už dosť dlho rozmýšlam, je to koláž dvoch fotografií, a aj keď to možno vyzerá jednoducho urobiť, vôbec to tak nieje. A veľmi sa teším na prázdniny, na brigádu a komoru doma v kúpeľke.
Aj na dáky zraz by som už mohol prísť :? . A musím sa pochváliť fotkou, nie je to bohviečo, ale mne robí a radosť a to je hlavné, no nie ? :)

Vložený obrázek
  • 0

#925 Corvus

Corvus

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 438 příspěvků(y)
Reputace: 8

Publikováno 22 červen 2011 - 10:28:58

dosiel mi MD W.Rokkor 35mm/f2.8 55mm filter v peknom stave za velmi peknu cenu.... tak sa tesim :)
  • 0

#926 Corvus

Corvus

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 438 příspěvků(y)
Reputace: 8

Publikováno 26 červen 2011 - 12:08:56

oh double post..

dnes ma zase potesilo ze som si ja sam nesikovnik dokazal nastavit dialkomer na Minolte imatic F, ziadne sroby mi nezostali a trvalo mi to len necelu polhodku... :-)
  • 0

#927 kony

kony

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 483 příspěvků(y)
Reputace: 7

Publikováno 26 červen 2011 - 23:26:45

Těší mě úspěšný lov na lepčí sklo do zvětšováku na středoformát , nežli rozhrkaný anaret .
http://cgi.ebay.com/...em=220802308991
  • 0

#928 Jirinol

Jirinol
  • Guests

Publikováno 27 červen 2011 - 04:55:14

[quote name="kony"]Těší mě úspěšný lov na lepčí sklo do zvětšováku na středoformát , nežli rozhrkaný anaret .
tak tos byl ty! měl jsi štěstí, blahopřeju :D
  • 0

#929 Jizera-CZ

Jizera-CZ

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 140 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2011 - 16:30:37

Těší mě, že jsem od své přítelkyně dostal v pátek k svátku Rolleiflexe SL35E s Planárkem HFT 50/1,8 :wink: Už se těším až s ním vyběhnu ven protáhnout mu trochu pérka :D
  • 0

#930 pizmo

pizmo

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 41 příspěvků(y)

Publikováno 8 červenec 2011 - 16:29:15

mna dnes potesilo ze ked som siel do prace(Jasna, stredne Slovensko )
tak typek fotil vyhlad na film po prvy krat som videl spriaznenu dusu :) okrem svojej frajerky:D
  • 0

#931 Stříbrokaz

Stříbrokaz

Tlampač (grafoman)

• Předplatitel
  • 1 660 příspěvků(y)
  • LocationModřany

Publikováno 12 červenec 2011 - 13:16:02

Mě potěšila sobotní procházka po trase Úvoz (Sudek) - U kamenného zvonu (Feininger) - Špálovka. A cestou pivko U Hrocha :wink:
  • 0

#932 kdoco

kdoco

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 070 příspěvků(y)
Reputace: 111

Publikováno 12 červenec 2011 - 13:17:02

plánuji dnes stejnou, jen zvon měním za újezd... de to?
  • 0

#933 Stříbrokaz

Stříbrokaz

Tlampač (grafoman)

• Předplatitel
  • 1 660 příspěvků(y)
  • LocationModřany

Publikováno 12 červenec 2011 - 14:42:01

Újezd jsem vynechal, už jsem byl "vykoukanej" Ale na trase Špálovka - Újezd je občerstvovací stanice na Perštýně, svkělá Plzeň, šnit.
  • 0

#934 kdoco

kdoco

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 070 příspěvků(y)

Publikováno 12 červenec 2011 - 14:46:54

časově to bude knop.. ten uprostřed zavírá nejdříve... zakončení plánuji na BJF... nu, jdu se sbalit
  • 0

#935 berraneck

berraneck

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 183 příspěvků(y)
  • LocationPraha/Vsetín
Reputace: 227

Publikováno 12 červenec 2011 - 20:21:53

mě těší světozor a ozvěny MFF KVary. joa pinhole, eště to naskenovat.
  • 0

#936 Štefan Sukup

Štefan Sukup

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 139 příspěvků(y)
Reputace: 18

Publikováno 18 červenec 2011 - 14:06:52

Dnes mámopravdu potěšující zážitek a musím se o něj podělit.
Před časem se mi zasekla závěrka na Nikonu F3,po natažení(při zakládání nového filmu) konec.Nechal jsem to na opravu u p.Pazdery,předběžně napsal 1500kč,když to dílna opraví.
Teď jsem se tam s nadějí(a smutkem po mizejících prachách) stavil,u aparátu byl přípis z dílny,že nelze opravit,neb nejsou patřičné součástky.
Tak jsem šel ke Škodovi,slečna volala do servisu Nikona,jestli ještě dělají F3,ale pan Maštalíř to mezitím vzal dozadu,otevřel a za chvíli vítězně konstatoval,že to bylo kouslé zrcátko a je to vpořádku,a nechtěl za to nic.To snad je důvod nejen k potěšení,ale i k oslavám.
  • 0

#937 jakub.jira

jakub.jira

Dost toho nakecá

• Předplatitel
  • 846 příspěvků(y)
  • LocationPraha
Reputace: 112

Publikováno 18 červenec 2011 - 14:08:48

ale pan Maštalíř to mezitím vzal dozadu,otevřel a za chvíli vítězně konstatoval,že to bylo kouslé zrcátko a je to vpořádku,a nechtěl za to nic.To snad je důvod nejen k potěšení,ale i k oslavám.

mě film vyjetej z kazety zaseknul takhle závěrku na FM2, opravil to asi za pět vteřin:) že prej stačilo tu závěrku jen dotáhnout. taky jsem měl radost jak blecha:-D
  • 0

#938 thelomographer

thelomographer

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 247 příspěvků(y)
Reputace: 21

Publikováno 18 červenec 2011 - 18:06:33

Štefane, tak to jsme se tam potkali, pamatuju si že tam někdo nes F3 na opravu, já tam sháněl 72mm červenej filtr na FotoSniper.

A těší mne dnešní '' pokec '' s temnokomorníkem ze Sušice v jeho ateliéru, kde mi ukázal všechny jeho krásné VF, děkuji!
  • 0

#939 Jirinol

Jirinol
  • Guests

Publikováno 18 červenec 2011 - 18:09:57

...že to bylo kouslé zrcátko a je to vpořádku,a nechtěl za to nic.To snad je důvod nejen k potěšení,ale i k oslavám.

super, moc dobrá zpráva.
  • 0

#940 Jozue

Jozue

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 134 příspěvků(y)
Reputace: 3

Publikováno 26 červenec 2011 - 22:07:13

Mě těší, že je na moji výstavu docela fajn ohlas, těší mě, že na tiskovou zprávu, kterou jsem rozeslal minulý týden novináři reagují a že ve čtvrtek mi v regionální příloze MF Dnes vyjde rozhovor. Omlouvám se, ale musel jsem se pochlubit. Nejde to vydržet :-P
  • 0

#941 kdoco

kdoco

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 070 příspěvků(y)

Publikováno 27 červenec 2011 - 00:08:46

Mě těší, že je na moji výstavu docela fajn ohlas, těší mě, že na tiskovou zprávu, kterou jsem rozeslal minulý týden novináři reagují a že ve čtvrtek mi v regionální příloze MF Dnes vyjde rozhovor. Omlouvám se, ale musel jsem se pochlubit. Nejde to vydržet :-P

aha.. a proč o tý výstavě nevíme? nebo jsem něco přehlédl? šak je to škoda, ne?
  • 0

#942 Jozue

Jozue

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 134 příspěvků(y)

Publikováno 27 červenec 2011 - 08:03:06

No jo, trochu se stydím, vystavuju tam tentokrát digitální cvaky tak jsem vás s tím nechtěl obtěžovat :) přesto bych řekl, že se docela povedla :-)
  • 0

#943 Jozue

Jozue

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 134 příspěvků(y)

Publikováno 27 červenec 2011 - 08:05:49

Více informací o výstavě je na webu želivského festivalu
http://www.musicafig...ava-fotografii/

odkaz je taky na stránkách Čs. fotografie
http://www.csfotografie.cz/
  • 0

#944 JirkaM

JirkaM

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 382 příspěvků(y)
  • LocationMoravská Chrastová
Reputace: 1 125

Publikováno 29 červenec 2011 - 07:46:46

Nenápadný seriálek na ČT 2 - Magické hory Čech a Moravy
Včera v 21,50 Průvodci Václav Cílek a Květa Fialová - každý má jiný pohled na svět, občas se pěkně střetnou, občas lehce minou.
Pěkná kamera (ze země i helikoptéry), většinou i pěkné světlo (nevím, jestli měli takovou kliku, nebo to je výsledek píle a opakovaných návštěv)
Bylo již několik dílů (neviděl jsem všechny) - Radobýl, Milešovka, Kleť,...
  • 0

#945 georgepavlik

georgepavlik

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 44 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2011 - 07:52:12

Těší mě, že mi přišel z UK krásný EL Nikkor 50/2,8 za hódně dobrej peníz a taky mě těší, že začínám připravovat stavbu fotokomory....
  • 0

#946 sjirka

sjirka

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 454 příspěvků(y)
  • LocationPlzeň
Reputace: 113

Publikováno 1 srpen 2011 - 14:01:29

Těší mě, že moje první podomácku namíchaná D-76 skutečně vyvolává jako D-76.
  • 0

#947 pepafotograf

pepafotograf

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 764 příspěvků(y)
  • LocationJablůnka 397

Publikováno 1 srpen 2011 - 15:10:53

:lol: mě vysloveně potěšilo nedělní focení na Karlově mostě,za použití stativu! :lol: Bylo ráno,7.00hod.nikde nikdo,déšť na chvíli ustál...čekal jsem,že někdo vyleze,a bude hned jako že poučovat,že na most se stativem se nesmí,nikdo nepřišel,takže jsem se hodinu pokoušel s Horizonem 202 o panoramata... :lol:
  • 0

#948 Jozue

Jozue

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 134 příspěvků(y)

Publikováno 3 srpen 2011 - 15:31:09

Mě těší, že moje fotky a diáky nafocené velkoformátovou kamerou vylezly celkem obstojně, což je div vzhledem k tomu jak se mi při tom focení zapotily brýle :-) Navíc mě těší, že si moji vystavenou fotku chce kdosi koupit a že už od soboty se budu celý týden v Želivě věnovat jenom focení a debatám o fotkách :-)
  • 0

#949 kony

kony

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 483 příspěvků(y)
Reputace: 7

Publikováno 3 srpen 2011 - 23:30:04

Navařil sem fotoglycin , a na TLC mám jen jeden ostrý pruh, takže je to dokonce i celkem čisté :-) . A to mě těší !

Mimochodem, nemá zde někdo předpis na rodinal ?
  • 0

#950 sokolvideo

sokolvideo

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 578 příspěvků(y)
  • LocationPrešov
Reputace: 215

Publikováno 4 srpen 2011 - 01:35:57

Predpis na Rodinal je:
voda 625 ml
paraaminofenol-hydrochlorid 50 g
pyrosiričitan draselný 150 g
voda 325 ml
hydroxid sodný 150 g
bromid draselný 5 g

po rozpustení zmiešať, prefiltrovať a nerozpustenú zrazeninu vyliať, potom doplniť na 1000 ml
  • 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 členů, 4 návštěvníků, 0 anonymních