Přejít na obsah

Fotka

Co mne těší...

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
6609 odpovědí na toto téma

#1451 Bimbak

Bimbak

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 819 příspěvků(y)
Reputace: 93

Publikováno 7 October 2012 - 10:25:42

"davame pojmu hot dog puvodni vyznam a rozmery" :D ...
  • 0

#1452 JLB

JLB

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 28 příspěvků(y)
Reputace: 3

Publikováno 20 October 2012 - 20:06:13

Těší mě 2. místo v soutěži.
http://www.dexigner.com/news/25629
  • 1

#1453 kid

kid

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 334 příspěvků(y)
Reputace: 40

Publikováno 21 October 2012 - 08:46:47

Gratulace. Pěkná práce.
  • 0

#1454 jakub.jira

jakub.jira

Dost toho nakecá

• Předplatitel
  • 846 příspěvků(y)
  • LocationPraha
Reputace: 112

Publikováno 22 October 2012 - 01:06:09

Těší mě závitovej color skopar 28/3.5, co jsem v neděli vydražil na ebay. superostrej a strašně malej objektiv, co jsem vyhlížel asi tak tři měsíce, než se znova objevil :)

Přiložený soubor (y)

• 0

#1455 jirin_ol

jirin_ol

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 3,787 příspěvků(y)
  • LocationSrdce Sedlecké plošiny
Reputace: 1,285

Publikováno 22 October 2012 - 08:15:51

gratuluju, Jakube! ať ti dělá jen radost
  • 0

#1456 jakub.jira

jakub.jira

Dost toho nakecá

• Předplatitel
  • 846 příspěvků(y)
  • LocationPraha
Reputace: 112

Publikováno 22 October 2012 - 10:52:42

gratuluju, Jakube! ať ti dělá jen radost

děkuju, zatim si na něj zvykám, je to tak malej objektiv, že už se mi podařilo udělat pár autoportrétů ukazováčku.. na to si budu muset dát pozor :-D
  • 0

#1457 jirin_ol

jirin_ol

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 3,787 příspěvků(y)

Publikováno 22 October 2012 - 11:10:12

:-)) to taky s 15mm miniaturním Heliarem pořád bojuju, jak jsem zvyklý na slr a větší kusy objektivů
  • 0

#1458 Flaizer

Flaizer

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 371 příspěvků(y)
  • LocationOrlické podhůří
Reputace: 259

Publikováno 24 October 2012 - 16:01:52

Tak dneska mne potěšila pošťačka, která mi předala na poště balíček, byl jsem natěšenej jak vodní skůrt v létě :lol: ... Takže Nettar má konečně sestřičku, Ercona se jmenuje... jsou to vlastně skoro ty a samé strojky, téměř i stejně staré (ikdyž Ercona je asi o 5 let mladší) akurát Nettar byl vyroben v západním německu Zeiss Stuttgart (vpravo) a Ercona (vlevo) ve východním Zeiss Dresden... teď se těším na snímky tého T-éčkového Tessaru :D ...
  • 1

#1459 Flaizer

Flaizer

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 371 příspěvků(y)

Publikováno 4 November 2012 - 20:20:30

Tentokrát mne moc těší šest naprosto famozních inverzních svitků, a kdo říká, že inverze má menší rozsah a je potřeba přesná expozice tak kecá, protože to v žádném případě moje flexareta, exposimetr a já rozhodně beznadsázky nesplňují :blink: , přitom jeden push +1 vyšel opravdu famózně, je tam prostě všechno... B) nevím jak jsem to udělal, nevím v čem je ten fígl ale inverze se už nebojím, bo je stejně blbuvzdorná jako barevná negace :rolleyes: ... kurňa asi to bude tím Kodakem :huh: ... to abych sehnal další dokud jsou ^_^
  • 0

#1460 jenda1250

jenda1250

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 3,570 příspěvků(y)
Reputace: 397

Publikováno 4 November 2012 - 21:40:43

hlavně že seš spokojenej. Ono často ale záleží na druhu filmu, třeba Velvie 50 mi vychází koukatelně i při nepřesné expozici, kdežto velvia 100 (možná F, abych nekecal) mi vycházela všelijak jen ne hezky. Takže pro mě z toho plyne jediné, a to držet se osvědčeného (a pokud mě chytne noční focení tak se vrátím ještě k Provii; nemám sice rád její studenost, ale v noci se to stratí, a minimální reciprocita a o clonu větší citlivost bude supr).

a to už nepatří sem, protože se mi během expozice (možná po půl hodině) zatáhlo, a posléze i omlžilo. Sakra. Už ani na to počasí není spoleh.
  • 0

#1461 pepafotograf

pepafotograf

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 764 příspěvků(y)
  • LocationJablůnka 397
Reputace: 333

Publikováno 5 November 2012 - 19:03:02

Dnes mě potěšil ve 14.35hod. nákup nového Magnifaxu 2 v Kamrlíku fotografie u Ladi Vavříka...Píši záměrně "nového",protože se jedná o zvětšovák ve stavu A1! Předchozí majitel byl k němu velmi,velmi ohleduplný-asi na něm nikdy nezvětšoval! Za 990,-Káčé k tomu byli i objektivové misky,makronástavec,kondenzory,masky...To se tam prostě nedalo nechat! Byli v prodejně ještě i tři slečny-tak kolem devatenácti,chtěli koupit pro kamarádku "nějaký foťák",tak za 600,- no nakonec ji nechali vystavit "dárkový poukaz",ať si slečna nakoupí-asi prý to budou "černobílý svitkáče"!To je velmi potěšující zjištění! Po krátkém rozhovoru jsem zjistil,že na "svitkáče" fotí všechny tři a samy to zvětšují! Tak to už pro mě byla "rajská hudba" a spokojeně jsem odjížděl mokrou Ostravou do našeho městečka...
  • 2

#1462 tricky

tricky

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 224 příspěvků(y)
  • LocationOstrava
Reputace: 359

Publikováno 5 November 2012 - 19:29:33

Dnes mě potěšil ve 14.35hod. nákup nového Magnifaxu 2 v Kamrlíku fotografie u Ladi Vavříka...Píši záměrně "nového",protože se jedná o zvětšovák ve stavu A1! Předchozí majitel byl k němu velmi,velmi ohleduplný-asi na něm nikdy nezvětšoval! Za 990,-Káčé k tomu byli i objektivové misky,makronástavec,kondenzory,masky...To se tam prostě nedalo nechat! Byli v prodejně ještě i tři slečny-tak kolem devatenácti,chtěli koupit pro kamarádku "nějaký foťák",tak za 600,- no nakonec ji nechali vystavit "dárkový poukaz",ať si slečna nakoupí-asi prý to budou "černobílý svitkáče"!To je velmi potěšující zjištění! Po krátkém rozhovoru jsem zjistil,že na "svitkáče" fotí všechny tři a samy to zvětšují! Tak to už pro mě byla "rajská hudba" a spokojeně jsem odjížděl mokrou Ostravou do našeho městečka...

Ten Magnifax jsem tam obdivoval pokaždé, co jsem tam byl, je nádherný!
Chválabohu za Kamrlík a p. Vavříka.
  • 0

#1463 ploci

ploci

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2,153 příspěvků(y)
  • LocationValachy!
Reputace: 206

Publikováno 5 November 2012 - 19:50:52

Těší mne, že od soboty máme v hospodě a pivotéce u nás v Polance(u Šepleťa - vřele doporučuji) od soboty vystavené fotky včetně kontaktů(myslím 8x10, nějaké mi připadly 24x30cm :-P ). Sice mne nasralo, že už nejsu polančan s největšími kontakty, ale přiznejte se - kdo to spáchal? Jeden měl být Čech z Prahy, druhý z okolí.
  • 0

#1464 ondrais

ondrais

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 70 příspěvků(y)
  • LocationBřevnov
Reputace: 11

Publikováno 8 November 2012 - 21:26:38

Před pár dny jsem přemýšlel jak dál snížit náklady a zkusil jsem ještě před odebráním se do postele vygooglit, jestli se někde neprodává nějaká levná nebo jetá navíječka metráže. V prvních pár odkazech jsem v LightQ objevil navíječku Kaiser 4129 zlevněnou z asi 2500,- na pět set kaček. Chvíli se mi tomu nechtělo vůbec věřit, jednu jsem hned objednal a šel spát. Druhý den mi přišla mailem potvrzená objednávka. Chtěl jsem se o tu skvělou zprávu podělit tady na TK ale zjistil jsem že ráno byla cena opět na oněch 2500,- :-(. Dnes jsem se vydal z práce o hodinu dřív abych si ji stihl vyzvednout než si to rozmyslí, protože jsem se stále domníval že jde o nějakej omyl. Taky že šlo! Nějaký pán se prý uklikl, jsem se dozvěděl až když jsem se podivoval nad tou nízkou cenou. Bez jakýchkoliv řečí mi ji ale za tu cenu prodali. Tak toto mě dnes opravdu hodně těší...!
  • 0

#1465 RHx

RHx

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 5,725 příspěvků(y)
  • LocationHK
Reputace: 392

Publikováno 8 November 2012 - 22:15:14

ukliknutej pán asi bude mít menší srážku ze mzdy :-) myslím se zachovali jediným možným způsobem, taky bys je za nedodržení smlouvy - uzavřené objednávky - mohl hubovat a to si každej rozmyslí, tak to nechali, jak to proběhlo
gratuluju k dobrýmu kaufu
  • 0

#1466 pary

pary

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 25 příspěvků(y)
  • LocationTeplice
Reputace: 3

Publikováno 8 November 2012 - 23:23:16

Povedlo se mi zvítězit nad lepící páskou a už konečně napínám na méně než tři pokusy. :-). Jo, díky. Někde jsem tu objevil naprosto pregnantně popsaný a hlavně funkční postup. Autorovi 3x hurá.

Taky se mi zadařilo "zapatlat" tečky na fotce retušovací barvou, hned je to pak veselejší.
  • 0

#1467 lindys

lindys

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 69 příspěvků(y)
Reputace: 31

Publikováno 10 November 2012 - 13:29:29

Těší mě homemade spoušť na Pentax MZ-5, konečně můžu vlítnout na dlouhý expozice :-)
  • 0

#1468 koja

koja

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 219 příspěvků(y)
Reputace: 49

Publikováno 10 November 2012 - 13:51:56

Já se těšim, že jdu za chvíli do komory zkusit nějakou fotku do kalendáře. Předběžnej průzkum negativu dělam jenom pohledem proti oknu a potom jsem vždycky strašně natěšenej, že by některá z těch perspektivnějších mohla být hodně dobrá. A když potom něco pěkného fakt vykoukne z misky, jsem v sedmym nebi.
  • 1

#1469 berraneck

berraneck

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2,183 příspěvků(y)
  • LocationPraha/Vsetín
Reputace: 227

Publikováno 12 November 2012 - 22:22:53

že i s cvakátkem lze fotit módu
  • 0

#1470 jenda1250

jenda1250

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 3,570 příspěvků(y)

Publikováno 12 November 2012 - 22:33:48

jojo, kde jsou ty časy když eRZeta stála tisíce dolarů... :).
  • 0

#1471 pepafotograf

pepafotograf

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 764 příspěvků(y)
  • LocationJablůnka 397

Publikováno 13 November 2012 - 06:34:07

pravda,pravda...teď je už za "pakatel"-tisíce korun! Ale teď je jedna na nejmenovaném bazaru-na paladix je jedna i se stěnou,adaptérem za podezřele nízkou cenu-asi v tom bude nějakej háček,že? :cool:
  • 0

#1472 pepafotograf

pepafotograf

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 764 příspěvků(y)
  • LocationJablůnka 397

Publikováno 14 November 2012 - 05:00:49

...asi byl-teď jsem ji tam hledal-a už tam není! 58litrů i se stěnou Mamiya ZD+Sekor 110mm+záda s adaptérem,kdo ví co "v tom bylo"!
  • 0

#1473 tess_red

tess_red

Tlampač (grafoman)

• Předplatitel
  • 1,175 příspěvků(y)
  • LocationLitoměřice; občas Ludvíkov u Velké Bíteše
Reputace: 240

Publikováno 16 November 2012 - 11:11:29

mne těší nový objektiv 150/3,5 na mojí Bronicu Etrsi a diarámečky na 6x6 od Bobra a pak pár krásných úlovků v antikvariátu. A to vše se mi podařilo včera v Praze.

A asi nejvíce mne těší, že jsem se neztratila v Motole. :D (i když to jednu chvíli vypadalo dost špatně)
  • 1

#1474 MarV

MarV

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 343 příspěvků(y)
  • LocationMater urbium
Reputace: 38

Publikováno 16 November 2012 - 17:23:21

A asi nejvíce mne těší, že jsem se neztratila v Motole. :D (i když to jednu chvíli vypadalo dost špatně)

Gratulace největší, to dá občas zabrat i zkušeným harcovníkům :D
  • 1

#1475 resolut

resolut

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 986 příspěvků(y)
Reputace: 406

Publikováno 16 November 2012 - 21:50:41

Dnes spravený Ensign ful-vue.. Zrcátko přilepené, vše nablýskané, nabito Fomapanem a zítra do terénu.. :) Kéž by jsem dal do kupy všechno takhle hladce..
  • 2

#1476 Grain

Grain

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 263 příspěvků(y)
Reputace: 33

Publikováno 24 November 2012 - 07:39:01

Včera jsem po třiceti letech vyvolal svůj Fomapan 100. Ruce se mi klepaly jak před prvním rande:))) I když to má mouchy, ta radost z vlastní práce je neporovnatelná s tím, když si negativ vyzvednu v labu:) Zatím je to jen sken z negativu, chystám se na papíry:)
  • 0

#1477 berraneck

berraneck

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2,183 příspěvků(y)
  • LocationPraha/Vsetín

Publikováno 24 November 2012 - 08:06:35

http://www.lidovky.c..._ln_kultura_btt

dobré zprávy
  • 0

#1478 koja

koja

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 219 příspěvků(y)
Reputace: 49

Publikováno 25 November 2012 - 17:23:27

Napsal jsem vám slohovku :-)

Mam za sebou nářočnej tejden a tak jsem si udělal pořádnej volnej víkend. Včera večer jsem byl tak utahanej, že jsem místo na pivo šel v deset pod peřinu.

Na dnešní odpoledne jsem předem tak nějak plánoval focení ale v hodinu H jsem byl natolik línej, že se mi nechtělo vůbec nic, natožpak se pakovat a někam jet. No, situaci vyřešila správně načasovaná káva a na stole motivačně položenej doutník. Cigarety nekouřim ale tabák mi chutná a tak si občas za odměnu dopřeju (a tenhle tejden odměnu zasluhoval). Začal jsem to zkusmo kombinovat s focením a zcela jistě se mi to líbí. Co jisté není ale začínám tušit je, že mozek otupělý nikotinem (nebo plíce plné dehtu nebo kdovíjaký orgán jiný v reakci na kdovíco) příjemně zpomaluje mojí aktivitu a třeba to má i příznivý vliv na uměleckou stránku věci...

Vyrazil jsem zastřelovat Apo Ronar 480 a to skoro doslova - měl jsem vyhlídnutou scénu kousek za městskýma kasárnama. I mě napadlo, jestli se nějaká guma s dotazem na podezřele vypadající kardan nestaví (naštěstí jsem celou dobu mířil na druhou stranu, na zorané pole). Celkem rychle padající soumrak (a pohodový výjezd ve 3 od baráku) vedly k tomu, že doutník povětšinou odpočíval v trávě a já v klidu ale bez zbytečných průtahů nacvakal pár scének na svitek. (Zjištění první tedy je, že 480-ka je pro mě na 4x5 někdy pořád krátká. Bojím se, že příští rok budu tahat ještě 600...) Vedlejším efektem ale bylo, že po sbalení "krámů" do auta mi zbyla půlka doutníku a nenadšení kouřit po cestě nebo doma. Kecnul jsem si na kapotu, zapálil ten zbytek a strávil půlhodinu klidu, šera a letících mraků nad tmavým lesem. Asi se to nedá moc popsat, byly by to kecy. Taky se to nedá sdílet v reálu - mít někoho s sebou, bylo by to jiný. A fotit to nemělo smysl, nebylo to k focení, jenom k užívání. Bylo to ale naprosto dokonalý a pro někoho kdo si taky potrpíte na sychravý podzimy je to nebe.

Tvorbě zdar.
  • 0

#1479 jenda1250

jenda1250

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 3,570 příspěvků(y)

Publikováno 8 December 2012 - 07:52:29

konečně jsem přišel na to jak používat expozimetr Metra. Neuvěřitelný, ale měří vcelku přesně=použitelně. Pro flexaret a rychlé, orientační měření docela fajn. Nebudu muset tolik odhadovat a nebo vytahovat Sekonic.

A přitom je to jenom jedno kolečko se 3 stupnicema a ručička. Nemohl jsem na to vůbec kápnout, ale večer se mi konečně rozsvítilo :).
  • 0

#1480 hidejoshi

hidejoshi

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1,741 příspěvků(y)
  • Location49°49'35.080"N, 12°36'21.379"E
Reputace: 435

Publikováno 8 December 2012 - 09:29:02

Něco jako satori? :-P
  • 0

#1481 jirin_ol

jirin_ol

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 3,787 příspěvků(y)

Publikováno 20 December 2012 - 16:15:43

Těší mě novej batoh, do kterýho konečně naskládám vše na víkend i s náhradníma spodkama... Tamrac expedition 7... a co mě velmi mile překvapilo, na zádech sedí lépe než menší 5.
  • 1

#1482 berraneck

berraneck

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2,183 příspěvků(y)
  • LocationPraha/Vsetín

Publikováno 20 December 2012 - 18:30:01

Olympus XA4

těšim se, až budu mít čas ho protáhnout

taky sem si udělal pořádek v hromadě filmů. krom hromady co musím vyvolat mám taky hromadu materiálu tak na příštích minimálně 5let.
  • 0

#1483 Bob van Sikorski

Bob van Sikorski

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 574 příspěvků(y)
  • LocationPoděbrady
Reputace: 116

Publikováno 20 December 2012 - 19:53:01

tím chceš říct, že nepodpoříš fomu impulzivním nákupem HROMADY fomapanů? :mrgreen:
  • 0

#1484 berraneck

berraneck

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2,183 příspěvků(y)
  • LocationPraha/Vsetín

Publikováno 20 December 2012 - 22:01:53

asi zůstanu u lepších a levnějších materiálů:)
  • 0

#1485 otik

otik

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1,300 příspěvků(y)
Reputace: 128

Publikováno 21 December 2012 - 06:28:53

Těší mě novej batoh, do kterýho konečně naskládám vše na víkend i s náhradníma spodkama... Tamrac expedition 7... a co mě velmi mile překvapilo, na zádech sedí lépe než menší 5.

to jsi si Jirko pořídil pořádnou věc. Gratuluju. Mám myslím 6 a je opradu řádnej.
  • 0

#1486 Bob van Sikorski

Bob van Sikorski

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 574 příspěvků(y)
  • LocationPoděbrady

Publikováno 21 December 2012 - 09:17:10

asi zůstanu u lepších a levnějších materiálů :)

sakrblé, mě něco uniklo? který materiál je lepší a levnější (tedy pokud nemluvíš o zde hormadně prodávané metráži, já mám na mysli spiš svitek)?
  • 0

#1487 ypres_bass

ypres_bass

Obchodník zbožím prošlým

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2,736 příspěvků(y)
  • LocationPardubice
Reputace: 51

Publikováno 21 December 2012 - 09:46:58

asi zůstanu u lepších a levnějších materiálů :)

sakrblé, mě něco uniklo? který materiál je lepší a levnější (tedy pokud nemluvíš o zde hormadně prodávané metráži, já mám na mysli spiš svitek)?

já třeba ve svitku střídám jenom ADOX CHS125 a ŠangHajzl a oba jsou levnější než Foma
  • 0

#1488 jenda1250

jenda1250

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 3,570 příspěvků(y)

Publikováno 21 December 2012 - 11:20:18

jenomže ten adox už se asi nedá sehnat (neviděl jsem ho na jejich stránkách), a kvalita šanghaje je dosti "spekulativní".
  • 0

#1489 oteccasu

oteccasu

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 3,182 příspěvků(y)
  • LocationTrutnov
Reputace: 1,118

Publikováno 21 December 2012 - 11:42:12

Hele jen tak spekulativně: Nepodobá se šanghaj vlastnostmi tak trochu orwu 21 ??????
  • 0

#1490 ypres_bass

ypres_bass

Obchodník zbožím prošlým

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2,736 příspěvků(y)
  • LocationPardubice

Publikováno 21 December 2012 - 11:47:19

jenomže ten adox už se asi nedá sehnat (neviděl jsem ho na jejich stránkách), a kvalita šanghaje je dosti "spekulativní".

a to mne dost štve, ten Adox je můj nejoblíbenější matroš
  • 0

#1491 ypres_bass

ypres_bass

Obchodník zbožím prošlým

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2,736 příspěvků(y)
  • LocationPardubice

Publikováno 21 December 2012 - 11:47:56

Hele jen tak spekulativně: Nepodobá se šanghaj vlastnostmi tak trochu orwu 21 ??????

prý by to měl být buď klon nebo dokonce odprodané linky na starý Ilford FP3
měls říct, bych ti svitek přibalil na vyzkoušení
  • 0

#1492 berraneck

berraneck

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2,183 příspěvků(y)
  • LocationPraha/Vsetín

Publikováno 21 December 2012 - 13:08:56

no svitek pravda levnější zřejmě není, v černotě fotim na kodak a ty vychází o něco dráže (cca 3,50e oproti). v kinofilmu je to však jasný - Eastman 5231 a 5222 jsou matroše jednoznačně lepší i levnější

takže 3x sláva jirinolovi za objev a distribuci:)
  • 0

#1493 resolut

resolut

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 986 příspěvků(y)
Reputace: 406

Publikováno 21 December 2012 - 13:20:42

Těším mě spousta věcí, které jsem dnes dostal od Žirovnického fotografa pana Nehyby. Pentacon six půjde ihned do opravy, už aby byl zpět :)
  • 0

#1494 pepafotograf

pepafotograf

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 764 příspěvků(y)
  • LocationJablůnka 397

Publikováno 21 December 2012 - 18:59:51

Těší mě,že existuje na světě místo,kde se člověk může "skrýt" před předvánočním shonem,před hrůzou v nákupních centrech,kde zboží teče proudem,prodavačky či podávačky se psychicky hroutí,lidé do sebe narážejí jako domino,bankomaty sviští na plný obrátky,auta parkují i snad na střeše...KAMRLÍK FOTOGRAFIE p.Vavříka! Je to oáza klidu a vlídného slova,ostrůvek v rozbouřeném moři komerce,stánek pro občerstvení duše...Těší mě,že za tu hodinu co jsem tam "seděl" na tý pověstný židličce,zaznamenal jsem tři mladé dívky /cca 18-20 let/,kupující spoustu černobílých filmů Fomapan 100,protože za chvíli došly,tak to "dokrmily" Ilfordpany 100, chemii,dokonce byl projeven zájem i o Flektogon 20mm za 3500,- Těší mě /a samozřejmě i p.Vavříka/ že se ujaly i "dárkové poukázky" kdy mladá dívka protože neví a nerozumí tomu co to ta její kámoška vlastně chce a co že to má za divného koníčka,tak jí "koupí" poukaz na to,aby si koupila co potřebuje,Těší mě že mladý adept fotografie sáhl do regálu s knihama po prof.Šmokovi,L.Baranovi...Těší mě-že v tom "nejedu sám" a že tady KAMRLÍK EXISTUJE! Těší mě dárek od Ladi Vavříka v podobě famozního kalendáře na rok 2013-pochopitelně že černobílého! Veselé vánoce a DOBRÉ SVĚTLO VŠEM!
  • 4

#1495 tricky

tricky

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 224 příspěvků(y)
  • LocationOstrava
Reputace: 359

Publikováno 21 December 2012 - 20:20:51

Těší mě,že existuje na světě místo,kde se člověk může "skrýt" před předvánočním shonem,před hrůzou v nákupních centrech,kde zboží teče proudem,prodavačky či podávačky se psychicky hroutí,lidé do sebe narážejí jako domino,bankomaty sviští na plný obrátky,auta parkují i snad na střeše...KAMRLÍK FOTOGRAFIE p.Vavříka! Je to oáza klidu a vlídného slova,ostrůvek v rozbouřeném moři komerce,stánek pro občerstvení duše...Těší mě,že za tu hodinu co jsem tam "seděl" na tý pověstný židličce,zaznamenal jsem tři mladé dívky /cca 18-20 let/,kupující spoustu černobílých filmů Fomapan 100,protože za chvíli došly,tak to "dokrmily" Ilfordpany 100, chemii,dokonce byl projeven zájem i o Flektogon 20mm za 3500,- Těší mě /a samozřejmě i p.Vavříka/ že se ujaly i "dárkové poukázky" kdy mladá dívka protože neví a nerozumí tomu co to ta její kámoška vlastně chce a co že to má za divného koníčka,tak jí "koupí" poukaz na to,aby si koupila co potřebuje,Těší mě že mladý adept fotografie sáhl do regálu s knihama po prof.Šmokovi,L.Baranovi...Těší mě-že v tom "nejedu sám" a že tady KAMRLÍK EXISTUJE! Těší mě dárek od Ladi Vavříka v podobě famozního kalendáře na rok 2013-pochopitelně že černobílého! Veselé vánoce a DOBRÉ SVĚTLO VŠEM!

:-) Já tam byl a proseděl si svou hodinku v úterý, odnesl jsem si krom kalendáře Ježíška v podobě padesátky sekor ať má Mamina radost.. Tak to mne těší.. :)
  • 0

#1496 Jaro

Jaro

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 603 příspěvků(y)
Reputace: 36

Publikováno 21 December 2012 - 20:27:55

Tož hoší, kamrlíka páně Vavříka sláva veliká - ale kde to je přesně? Taky bych se potěšil - takových míst opravdu není! Prosím adresu a je-li telefon - taky ... Web asi nemá.. . nebo jsem něco nedočetl?
  • 0

#1497 Bob van Sikorski

Bob van Sikorski

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 574 příspěvků(y)
  • LocationPoděbrady

Publikováno 21 December 2012 - 20:45:02

kamrlik.cz ... po 5 sec gůglení ;)
  • 0

#1498 Jaro

Jaro

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 603 příspěvků(y)
Reputace: 36

Publikováno 21 December 2012 - 23:55:32

No to mě fakt takhle hledat při vší úctě nenapadlo - že je tak "moderní." Díky !
  • 0

#1499 Nimrod

Nimrod

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1,400 příspěvků(y)
  • LocationPísek
Reputace: 297

Publikováno 22 December 2012 - 05:35:30

Těší mě,že existuje na světě místo,kde se člověk může "skrýt" před předvánočním shonem,před hrůzou v nákupních centrech,kde zboží teče proudem,prodavačky či podávačky se psychicky hroutí,lidé do sebe narážejí jako domino,bankomaty sviští na plný obrátky,auta parkují i snad na střeše...KAMRLÍK FOTOGRAFIE p.Vavříka!

a já myslel, že to bude temná komora, ať už opravdová, nebo ta virtuální... :smile:
  • 0

#1500 Flaizer

Flaizer

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 371 příspěvků(y)

Publikováno 26 December 2012 - 21:57:09

Tentokráte mne těší tolikrát proklínaný PUSH Fomapanu 400 na cca 1000 ve Fomáckým R09, páč jsem neměl jiný možnosti, vyšlo to kupodivu výborně... B) a to jsem očekával výsledek opačný :rolleyes:
  • 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

1 členů, 2 návětěvníků, 0 anonymních

Lubajs