Zeptej se chemiku v ty laborce,ale vim jen toto,destilovana voda je nevodiva elektrickou energii,nema mit kaly na dne a meritelnost PH lakmusovym papirkem z lekarny.Kazdopadne bude reagovat s nejakym druhem chemie na zkaleni do mlecna.
Co me tesi 1. Pan Vait pomohl s kazetami do ICA Icarette,celych neuveritelnych sest !!S E S T-6. kusu z meho hlediska za velice priznivou cenu a to dokonce I s vlozkami pro platfim, takze u brasky spokojenost velika, radost maximalni, zacez dekuji srdecne panu Vaitovi a dale I vsem ostatnim,kteri mi pomahali shanet informace a data k tomuto aparatu.
Co me tesi 2. Koupil jsem vcera memu Graflexu bratricka znacky Graphic View 4x5 Monorail I.rok vyroby 1941 s cervenym mechem a uzaverkou Kodak -flasch supermatic shutter s casy B-T-1- 400 a clonou 7,7- 45 , optikou f:7,7 na 203 mm v hezkem stavu,sam jsem zvedavej jak pobezi,ale nemam starosti,je to jednoduchy stroj pro drevaky,jako jsem ja, takze mam radost a vyhlizim postaka.
Co me tesi 3. Krasne pocasi - 28 celsia,takze vezmu kameru a palim vyfotit nejakou hruzu sobe vlastni, pozitri mame velikonoce I kdyz se ma zde pocasi pohorsit v sobotu destem,nicmene si udelame s Manickou vylet k mori,asi hodinka cesty ,v planu je pry piknik to znam,kazdy rok stejny, presne vim,kde a jak to skonci...
Co me desi 1.,je toho prilis moc dobreho a tak jsem zvedavy,kdy se neco pooo...re.Dam urcite vedet,abych udelal radost I ostatnim.
:cool:Congratulation - Jinak Vsem hezke svatky Velikonocni tam k Vam do Evropy to jest do Cech a stejne na Slovensko ,bohatou pomlazku,krasne fotky a vybornou kazdodenni naladu preje vsem dobrym kolegum a pratelum Mila-Nord Karolina U.S.A
PS: a ty devcata nesetrete ,at jsou zdravi a nemarodi nam napresrok.