Přejít na obsah

Fotka

Co mne těší...

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
6614 odpovědí na toto téma

#4001 mars

mars

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 169 příspěvků(y)
  • LocationČeské Budějovice
Reputace: 94

Publikováno 22 April 2016 - 08:27:26

První testovací film z "nového" Flexaretu Va. Kreslí to nad očekávání pěkně :-)

• 0

#4002 HCST

HCST

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1,095 příspěvků(y)
  • LocationUherské Hradiště
Reputace: 555

Publikováno 22 April 2016 - 11:18:39

Těší mě, že předpověď hlásí nádherný víkend a já zachvíli odjíždím na pár dní provětrat VF do pralesů. 

Dobré světlo všem.

• 1

#4003 karass

karass

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 13 příspěvků(y)
Reputace: 8

Publikováno 23 April 2016 - 19:01:45

Těší mě nový scanner a tak jsem si nascennoval pár svitků, bohužel jsem mírně zklamaný z kresby flexaretu VI,
https://flic.kr/s/aHskwXqTaS
Oproti Rolleiflexu, který je bez mála o 30 let starší je to "nic moc", přitom filmy a volání na chlup stejné :/
  • 0

#4004 Notorius

Notorius

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 790 příspěvků(y)
Reputace: 13

Publikováno 23 April 2016 - 20:10:28

Těší mě nový scanner a tak jsem si nascennoval pár svitků, bohužel jsem mírně zklamaný z kresby flexaretu VI,
Oproti Rolleiflexu, který je bez mála o 30 let starší je to "nic moc", přitom filmy a volání na chlup stejné :/

Já ti nevím. Těžko něco soudit podle stolního plochého skeneru. I tak teda z těch snímků je vidět často digitálně přeostřené zrno, špatné zaostření, roztřesené snímky...Pokud jsi koupil na inzerát neznámý kus, nechal bych ho oservisovat, vyfotil film ze stativu a pořádně vyvolal. Výsledky pak porovnal na papírové zvětšenině. Seřízený Flexaret se zacloněným Belarem v těch srpávných rukou musí dát solidní výsledek, který se nebude lišit dramaticky od Rolleiflexu. To říkám jako majitel Rollei Automat.

• 1

#4005 ladinek

ladinek

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 438 příspěvků(y)
Reputace: 81

Publikováno 23 April 2016 - 20:36:25

Magnifax 4 se skly a komplet vložkou na kino a svitek :-) jako nový.

• 0

#4006 tomasblaha

tomasblaha

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 171 příspěvků(y)
  • LocationVelké Přílepy
Reputace: 32

Publikováno 25 April 2016 - 12:44:25

Vyvolaný Washi orthochromatický svitek:) Sice se povedlo až na druhý pokus, ale povedlo:) Po konzultaci s výrobcem chyba odhalena a vše OK. Velmi zajímavý materiál. Pokud se připojí někdo s dalšími postřehy, budu rád. Zatím suším a narovnávám a nemůžu se dočkat prvních zvětšenin, kde teprve "snad" uvidím plný potenciál tohoto vynálezu:) Pak samože nahodím výsledek:) 

• 0

#4007 mars

mars

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 169 příspěvků(y)
  • LocationČeské Budějovice
Reputace: 94

Publikováno 26 April 2016 - 10:07:11

Měl jsem dnes dva sny. Jeden v noci a jeden mezi probuzením a proměnou v "normálního člověka" ma cestě do práce. Ten první už jsem zapomněl, v tom druhém byl stařičký měchový foťák, ztuha jdoucí ostření i kazeta, a taky magický obraz na matnici. A taky temný les nabitý ptačím zpěvem, blednoucí měsíc a barevné mraky rozsvěcující se od vrcholků, vstávající divoké husy a probouzející se barvy. A starý strom s mladými listy, zářící sám nad jemně řádkovaným polem. Možná se zvláštní stopa toho snu časem objeví na průhledném tenkém filmu, možná ne. Ale to vlastně není to nejdůležitější.

Pěkný den! 

• 0

#4008 Erik Kurach

Erik Kurach

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2,251 příspěvků(y)
Reputace: 435

Publikováno 26 April 2016 - 11:36:39

Vážení kolegové, velmi se těším na výstavu fotografií v Praze, nesoucí název "Litevští mistři" . Po dlouhé době bude možné na vlastní oči spatřit práci několika generací fotografů, kteří v nelehkých poměrech a tíživé ekonomické situaci dokázali obhájit vlastní svobodu a nezávislost. Mnohé snímky později slavných autorů si získaly trvalé místo v katalogu světové fotografie. Jsou nepředstíranou ikonou prostého života a humanity, jež

je z hlediska fotografického pohledu na svět v dnešní uspěchané době spíše vzácnou výjimkou. S pozdravem: "Starý Jezevec" Erik

• 1

#4009 jirin_ol

jirin_ol

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 3,787 příspěvků(y)
  • LocationSrdce Sedlecké plošiny
Reputace: 1,285

Publikováno 26 April 2016 - 12:07:21

na tuhle výstavu se  těším  taky,    neb  fotografie  pobaltských fotografů  byly v  70. letech minulého století jediným  svěžím  vánkem,  který  k nám,  uzavřeným  před  "vším  špatným ze západu",  fouknul  trošku  osvěžujícího,   předem našimi  dohližiteli neschválaného k publikování. 

• 0

#4010 Nakadah

Nakadah

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1,148 příspěvků(y)
  • LocationOstrava
Reputace: 234

Publikováno 2 May 2016 - 20:31:34

Těší mě, že už vylezly želvy...

bZnsx.jpg

• 2

#4011 HCST

HCST

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1,095 příspěvků(y)

Publikováno 3 May 2016 - 04:11:10

Těší mě, že už vylezly želvy...

bZnsx.jpg

Co je na tom potěšujícího?

• 0

#4012 Nakadah

Nakadah

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1,148 příspěvků(y)
  • LocationOstrava
Reputace: 234

Publikováno 4 May 2016 - 06:02:16

Co? Že to není fotka ze zoo :) 

• 0

#4013 dubraro

dubraro

Tlampač (grafoman)

• Předplatitel
  • 2,468 příspěvků(y)
  • LocationHavířov
Reputace: 303

Publikováno 4 May 2016 - 08:01:08

Drátěná spoušť pro zrcadlovky řady Pentax MZ, na bleším trhu z bedny kabelů vytažená a za desetikorunu zakoupená.

BTW: Bleší trhy v Praze na Kolbence byly minulý víkend naposled.

• 1

#4014 Václav Vait

Václav Vait

Tlampač (grafoman)

• Předplatitel
  • 1,097 příspěvků(y)
Reputace: 345

Publikováno 4 May 2016 - 08:51:46

Já bych možná spíš nevěřil krátkým časům, že jsou opravdu tak krátké, jak mají být, obzvlášť jestli aparát neprošel servisem. Většina snímků je víceméně hýbnutých, ale kočka, po ní následující knihovna a možná pár dalších jsou OK

• 1

#4015 HonzaP9

HonzaP9

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 59 příspěvků(y)
  • LocationPraha Čakovice
Reputace: 24

Publikováno 4 May 2016 - 18:21:52

Těší mě krásný hranol na SIXe se sáňkami na blesk. Jako by právě dorazil z fabriky, chybí jen kožená brašnička. Za těch pár stovek rozhodně stál... :-P

• 0

#4016 Ctvrtek

Ctvrtek

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 191 příspěvků(y)
  • LocationŽatecko
Reputace: 83

Publikováno 4 May 2016 - 19:29:00

Tak jsem se včera konečně dočkal. Z Anglie mě po čtyřech měsících dorazil balík s oběma zrepasovanými LXkama. Trvalo to, ale výsledek za to stojí. No a já mám radost jak malí kluk.

Už mě to focení na lehko s kinem chybělo.

• 0

#4017 HCST

HCST

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1,095 příspěvků(y)

Publikováno 5 May 2016 - 04:11:07

Co? Že to není fotka ze zoo :)

Být to Emys orbicularis tak chápu tvé nadšení, ale toto.

• 0

#4018 RHx

RHx

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 5,725 příspěvků(y)
  • LocationHK
Reputace: 392

Publikováno 6 May 2016 - 11:40:04

dával jsem si kdysi dělat destičky linhof do foroty a nyní se mi jedna hodila

bylo to o fous, ale vešli jsme se! tímto děkuji oběma táborům, že sklo bylo velké akorát a v destičce jsem nalezl ještě kousek místa a podařilo se mi je družebně spojit dohromady

Přiložený soubor  desticky.jpg   161.49K   5 Počet stažení 

Přiložený soubor  desticky_kamera.jpg   172.19K   5 Počet stažení

• 1

#4019 Pavel_P

Pavel_P

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 4,203 příspěvků(y)
Reputace: 469

Publikováno 6 May 2016 - 11:52:27

Že Horsemánkovi posílám dobré pozdravení a zdalipak se mu vede dobře?

• 0

#4020 RHx

RHx

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 5,725 příspěvků(y)
  • LocationHK

Publikováno 6 May 2016 - 12:49:52

je v dobrých rukou krále miroslava! a péče tomu odpovídá

• 0

#4021 DavidCz

DavidCz

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 121 příspěvků(y)
Reputace: 143

Publikováno 9 May 2016 - 22:22:50

Už je to vyvoláno, už je to hotovo! - E-6 doma :smile:

Přiložený soubor (y)

• Přiložený soubor  Foto.JPG   147.3K   5 Počet stažení

• 5

#4022 Evla

Evla

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 958 příspěvků(y)
  • LocationVajnory
Reputace: 979

Publikováno 10 May 2016 - 08:10:54

Už je to vyvoláno, už je to hotovo! - E-6 doma :smile:

paráda!!!

• 0

#4023 Bob van Sikorski

Bob van Sikorski

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 574 příspěvků(y)
  • LocationPoděbrady
Reputace: 116

Publikováno 10 May 2016 - 08:16:10

Já ti nevím. Těžko něco soudit podle stolního plochého skeneru. I tak teda z těch snímků je vidět často digitálně přeostřené zrno, špatné zaostření, roztřesené snímky...Pokud jsi koupil na inzerát neznámý kus, nechal bych ho oservisovat, vyfotil film ze stativu a pořádně vyvolal. Výsledky pak porovnal na papírové zvětšenině. Seřízený Flexaret se zacloněným Belarem v těch srpávných rukou musí dát solidní výsledek, který se nebude lišit dramaticky od Rolleiflexu. To říkám jako majitel Rollei Automat.

Souhlasím, musel jsem se podívat pořádně do exifu, jestli to náhodou není negativ focený nějakým levným cmos kompaktem. tohle nevypadá dobře a jeslti takhle canon 9000 mII skenuje typicky, tak jsem fakt rád, že jsem před lety koupil epson v500. ale nevíme nic o postupu skenování a úprav v tom photoshopu, takže...

• 1

#4024 Me2d

Me2d

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 591 příspěvků(y)
  • Locationcelakovice
Reputace: 37

Publikováno 13 May 2016 - 11:40:43

Těší mě náhodně získaný mezikroužek č.1 na mou RZ, to jsem zvědav co to udělá s 90 a 250 mm...

• 0

#4025 RHx

RHx

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 5,725 příspěvků(y)
  • LocationHK

Publikováno 13 May 2016 - 11:53:17

mě těší pohled na několik teploměrů v různých koutech komory

teplota blíží se sedmnácti stupňům a to už znamená lehce topit pod miskama a chvíle, kdy se nebude topit vůbec je v dohlednu!

• 0

#4026 kapros1

kapros1

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 568 příspěvků(y)
  • LocationJenčice
Reputace: 362

Publikováno 13 May 2016 - 21:08:18

mě těší pohled na několik teploměrů v různých koutech komory

teplota blíží se sedmnácti stupňům a to už znamená lehce topit pod miskama a chvíle, kdy se nebude topit vůbec je v dohlednu!

Těší mne totéž.  Taky chodím ten teploměr kontrolovat :-P

• 0

#4027 PAHIF

PAHIF

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 34 příspěvků(y)
  • LocationBratislava

Publikováno 14 May 2016 - 13:36:42

Těší mě, že jsem si šel koupit papír a odnesl jsem si i Pentacon Six, Zeisse 80mm f/2.8 a nějaké svitky ^_^

Rovnou s ním asi vyrazím do bratslavských ulic...

• 1

#4028 duuri

duuri

Dost toho nakecá

• Předplatitel
  • 859 příspěvků(y)
  • LocationBratislava, SK
Reputace: 295

Publikováno 14 May 2016 - 13:38:02

Těší mě, že jsem si šel koupit papír a odnesl jsem si i Pentacon Six, Zeisse 80mm f/2.8 a nějaké svitky ^_^

kde sa da tak nakupit?:)

• 0

#4029 PAHIF

PAHIF

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 34 příspěvků(y)
  • LocationBratislava

Publikováno 14 May 2016 - 14:04:10

kde sa da tak nakupit? :)

Měli ho ve vitrínce v ProLaice ^_^ Tvrdili, že prošel základní údržbou, tak jsem ho vzal, uvidíme...

• 0

#4030 Pirx

Pirx

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 80 příspěvků(y)
Reputace: 20

Publikováno 14 May 2016 - 17:52:38

Nejakou souhrou nahod jsem kdysi koupil 'na mrazak' Velvii... ted jsem ji dalsi souhrou nahod pouzil... nikdy jsem na diaky nefotil a z pohledu na vysledek jsem unesenej... jako ty fotky nejsou zadnej zazrak, jako obvykle, ale ty barvy... koukam na to proti oknu s lupou na oku a nemuzu se vynadivat. Z kazdy fotky dejcha takova atmosfera.... nevim jak to pojmenovat, neco jako cervencovy podvecer, kdyz jsem pred triceti lety cvakal s prohlizeckou kotoucku Meoskop..... a vsechno tam je, na ostrym slunci je porad modra obloha a mraky do nejmensich detailu a zaroven i v nejcernejsim stinu je furt videt struktura dlazebnich kostek.... ja vim, objevil jsem ameriku, priznam se, netusil jsem, ze to bude takova nadhera... okamzite potrebuju 6x6 projektor.... :mrgreen:

• 2

#4031 Me2d

Me2d

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 591 příspěvků(y)
  • Locationcelakovice

Publikováno 15 May 2016 - 12:46:32

Mediarex-H se dá za pár kaček, pokud nevletíš na inzerát p. Císaře, ten chce 2600,- :-)

• 0

#4032 Chain

Chain

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 38 příspěvků(y)
  • LocationTřebíč
Reputace: 4

Publikováno 15 May 2016 - 19:33:21

Černej Hi-Matic exponujic správně, koupen na fejsbucku za 200 peněz!
  • 0

#4033 Pirx

Pirx

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 80 příspěvků(y)
Reputace: 20

Publikováno 15 May 2016 - 20:52:49

Mediarex-H se dá za pár kaček, pokud nevletíš na inzerát p. Císaře, ten chce 2600,- :smile:

Ja jsem koukal, ale to asi ani neni uplne projektor na doma, s tou 500W zarovkou...?

• 0

#4034 dodoxbb

dodoxbb

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 409 příspěvků(y)
  • LocationBanská Bystrica
Reputace: 215

Publikováno 18 May 2016 - 20:40:38

Dal som dokopy taký výber mojich 30 obrázkov z posledných 2 rokov veľkoformátového fotografovania voľného projektu o Banskej Štiavnici a jazerách - tajchoch na okolí a náš fotoklubový prezident rozhodol, že sa to môže aj zverejniť... Tak ma nahovoril a moje obrázky - zväčšeniny 18 x 24 cm a kontakty 13x18 na barytoch od včera visia v Stredoslovenskom osvetovom stredisku v Banskej Bystrici... Aj vernisáž z vínkom, pagáčikmi a hudbou z klasického analógového gramofónu sme si spravili :smile: :smile: To človeka poteší a dá motiváciu ďalej ničiť planfilmy a máchať sa vo vývojke  :smile: :smile: Tak som sa musel pochváliť :smile: :smile:

• 13

#4035 JirkaM

JirkaM

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1,382 příspěvků(y)
  • LocationMoravská Chrastová
Reputace: 1,125

Publikováno 18 May 2016 - 21:07:18

... je to trochu z ruky, škoda.

• 0

#4036 Nimrod

Nimrod

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1,400 příspěvků(y)
  • LocationPísek
Reputace: 297

Publikováno 19 May 2016 - 04:00:07

gratuluji

• 0

#4037 jmpetzval

jmpetzval

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 643 příspěvků(y)
Reputace: 1,328

Publikováno 19 May 2016 - 09:21:21

Dal som dokopy taký výber mojich 30 obrázkov z posledných 2 rokov veľkoformátového fotografovania voľného projektu o Banskej Štiavnici a jazerách - tajchoch na okolí a náš fotoklubový prezident rozhodol, že sa to môže aj zverejniť... Tak ma nahovoril a moje obrázky - zväčšeniny 18 x 24 cm a kontakty 13x18 na barytoch od včera visia v Stredoslovenskom osvetovom stredisku v Banskej Bystrici... Aj vernisáž z vínkom, pagáčikmi a hudbou z klasického analógového gramofónu sme si spravili :smile: :smile: To človeka poteší a dá motiváciu ďalej ničiť planfilmy a máchať sa vo vývojke  :smile: :smile: Tak som sa musel pochváliť :smile: :smile:

attachicon.gifpozvanka_web.jpg

dobrree...   buduci tyzden budem v bb pozriem

• 0

#4038 cilaman

cilaman

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 89 příspěvků(y)
  • LocationPraha
Reputace: 70

Publikováno 19 May 2016 - 12:24:09

Mňa potešilo, že som zohnal expozičné hodiny kaiser cpd 4214 s osvitovým senzorom a dnes ich vyskúšam v praxi a dúfam, že mi ušetria pár proužkových skúšiek :)

• 1

#4039 RHx

RHx

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 5,725 příspěvků(y)
  • LocationHK

Publikováno 19 May 2016 - 12:50:12

připomenu, samozřejmě záleží na obrázku, velikosti, jestli se tam vejdete apod.

je možné  při změně zvětšení - výtahu zvětšováku - použít obyčejný expozimetr

změříte dopadající světlo, změníte zvětšení a naměřený rozdíl ve stejné části obrazu převedete na osvitová čísla, která by měla být k vidění na expozičních hodinách

a je to (tedy skoro přesně, ale jako nástřel to funguje dobře)

• 0

#4040 samusko

samusko

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 501 příspěvků(y)
Reputace: 149

Publikováno 19 May 2016 - 13:01:46

a co kalibracia na papier ?

• 0

#4041 cilaman

cilaman

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 89 příspěvků(y)
  • LocationPraha

Publikováno 19 May 2016 - 13:07:19

a co kalibracia na papier ?

To samozrejme budem musiet vyriesit, ale ak to bude fungovat, tak by som si chcel kupit vacsie mnozstvo papierov daneho typu (povedzme 50ks) aby som to nemusel zakazdym kalibrovat. No a zaroven chcem prejst z pevnej gradacie na multigrade, takze to bude dnes vecer plny temnej zabavy :)

• 0

#4042 jirin_ol

jirin_ol

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 3,787 příspěvků(y)

Publikováno 20 May 2016 - 06:50:38

Mňa potešilo, že som zohnal expozičné hodiny kaiser cpd 4214 s osvitovým senzorom a dnes ich vyskúšam v praxi a dúfam, že mi ušetria pár proužkových skúšiek :)

To je dobrý krok.  

kalibrace jednoduchá -  a  v  návodu k prístroji  jednoduše  a  srozumitelně  popsaná.    Proužkovka  na zvolený papír zvoleného formátu použitým zvětšovákem (a žárovkou)  vlastně  jen jedna,   pro vytvoření referenčního  vzorku.    Pak   stačí  si  někde  do  notýsku  poznačit   typ papíru a  "citlivost papíru", kterou si pro něj nastavíš  na  prístroji pro  osvitový čas,  kterým jsi udělal svůj referenční vzorek.  Dobré je,  že  většina  podobných emulzí  různých výrobců  na  různých podložkách dnes  má  citlivost  téměř  stejnou (bývá občas uvedena i  v příbalech - datasheetech - u papírů),  takže pak  stačí u  nových papírů  jen kuknout  na  výrobcem  udanou  citlivost,   nastavit  si  prístroj stejně,  jako  pro jiný papír  stejné citlivosti, který už ti  rukama prošel,  a  udělat si  zkušební, porovnávací zvětšeninu ke svému referenčnímu vzorku.

Tahle hračka  opravdu velice  zjednoduší  a zrychlí  průběh hry zvané  temnokomorničení.

• 1

#4043 cilaman

cilaman

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 89 příspěvků(y)
  • LocationPraha

Publikováno 20 May 2016 - 08:44:31

Ano, jirin_ol, pravdu máš, je to super mašinka. Hľadal som ju odkedy som ju videl u teba, keď sme si boli po tú TF2.

Približne som to nakalibroval na Fomaspeed a na moje prekvapenie to viac-menej fungovalo aj na Fomacke baryty. 

Určite to šetrí veľa času a materiálu, takže investícia bola viac ako podarená.

Ak by niekto chcel,  tak niečo podobné som našiel na http://www.darkrooma...com/da-main.htm, kde okrem prístrojov majú aj kopec materiálov a tabuliek, ktoré si človek môže stiahnuť a vytlačiť.

• 0

#4044 keko

keko

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 3,070 příspěvků(y)
  • LocationSlovakia, Juzna 1, 900 42 Alzbetin Dvor
Reputace: 1,040

Publikováno 20 May 2016 - 18:31:21

Jedna mala, ale nie bezvyznamna sprava:

http://www.kodak.com...ilm/default.htm

• 1

#4045 arfsoul

arfsoul

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 92 příspěvků(y)
  • LocationBrno

Publikováno 22 May 2016 - 17:48:39

Těší mě, že jsem si konečně zvětšil fotografii na 50x50cm. A zvětšil si jednu i na baryt, jen ji ještě správně natáhnout a vysušit. :)

• 0

#4046 jirin_ol

jirin_ol

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 3,787 příspěvků(y)

Publikováno 24 May 2016 - 07:21:10

těší mě  vypucování 12 OM těl jedničkové řady,   nová těsnění a tlumiče zrcátek, už si zase  tiše mlaskají...   ještě  desítková tělíčka  a  za čas  se pustím do Minolt, Pentaxů a Nikonů

• 5

#4047 Jaro

Jaro

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 603 příspěvků(y)
Reputace: 36

Publikováno 24 May 2016 - 08:01:39

No toto! Kdo to pucoval - snad ne všechno sám?

• 0

#4048 hidejoshi

hidejoshi

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1,741 příspěvků(y)
  • Location49°49'35.080"N, 12°36'21.379"E

Publikováno 24 May 2016 - 10:57:47

Jiříku, když by jsi mi chtěl zgenerálkovat mojí SRT a XD7, rád ti je zapůjčím. :mrgreen:

• 0

#4049 jirin_ol

jirin_ol

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 3,787 příspěvků(y)

Publikováno 24 May 2016 - 13:16:57

Omlouvám se,  když řeknu, že se mi nechce, můžu tě sice urazit, ale  výmluvy se mi hledat taky nechce.   :-).

Abych si  přetěsnil  své aparáty poté, co mi přišly  do ruky,  jsem až na několik světlých výjimek odkládal  řadu let,  takže  jsem rád,  že jsem se dokopal aspoň pár jich udělat,  další  odin dva tri mnogo    odkládám zase na neurčito. 

Dej  vydělat  raději  někomu,  kdo  se  opravami  starých dobrých fotoaparátů živí či  to má na přilepšenou a současně to umí,  prosím, podpoř ho.   Díky za pochopení. :-)

• 3

#4050 hidejoshi

hidejoshi

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1,741 příspěvků(y)
  • Location49°49'35.080"N, 12°36'21.379"E

Publikováno 24 May 2016 - 18:22:48

Jen jsem tě chtěl poškorpit... XD7 jsem měl u pana Blazka.
  • 0

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních