Přejít na obsah

Fotka

Co mne těší...

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
6614 odpovědí na toto téma

#4351 Evla

Evla

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 958 příspěvků(y)
  • LocationVajnory
Reputace: 979

Publikováno 1 březen 2017 - 16:23:24

Opäť celkom mimo fotografie: manžel má motivoval dorobiť si vodičák na motorku, tak som sa práve prihlásila na kurz. A teraz len veriť, že neprídem o ten vodičák, ktorý už mám
  • 2

#4352 jirin_ol

jirin_ol

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 3 787 příspěvků(y)
  • LocationSrdce Sedlecké plošiny
Reputace: 1 285

Publikováno 1 březen 2017 - 16:29:18

Doufám,  že nepřijdeš  o  krk,  hlavu  či  končetiny.   Řidičák je to nejmenší.  Držím palce.

• 1

#4353 dubraro

dubraro

Tlampač (grafoman)

• Předplatitel
  • 2 468 příspěvků(y)
  • LocationHavířov
Reputace: 303

Publikováno 2 březen 2017 - 09:54:12

no nejsem na ten stav komory pyšnej, ale jsem rád, že sem tam přece vyvolám film a zvětším obrázek  :cool:

holt oborů se tam potkává vícero

S Láďou Vavříkem z ostravského Kamrlíku by sis mohl podat ruku...

BTW: Překvapilo mne, že hodlá Kamrlík provozovat i s EET. 

BTW2: Posledně jsem tam ukořistil Pentax K1000 a obecně podceňovaný Sokol, se snad nejsložitější závěrkou na světě, taky přiměřeně k tomu poruchovou. Tenhle má závěrku v pořádku, jen potřebuje vyměnit fotoodpor.

Můj GAS taky potěšily nedávno získané Pentax MX a K2DMD, jakož i sovětský sklopkadálkoměr Iskra, a ... tradá ... Flexaret Standard, nikdy nenapadený kutilem!

BTW3: Nemáte někdo nazbyt vložku do Flexaretu na formát 6x4,5?

• 1

#4354 dodoxbb

dodoxbb

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 409 příspěvků(y)
  • LocationBanská Bystrica
Reputace: 215

Publikováno 2 březen 2017 - 19:02:23

Opäť celkom mimo fotografie: manžel má motivoval dorobiť si vodičák na motorku, tak som sa práve prihlásila na kurz. A teraz len veriť, že neprídem o ten vodičák, ktorý už mám

moto je fajn. Dá sa dostať na miesta, kam autom nedôjdeš a u nás v BB sa v meste neplatí ani parkovné za motorky - šupneš ju na chodník a je to :-) Ani ekológovia nie sú na ne takí alergickí, teda pokiaľ nemáš nadupaný hlučný tereňák s drapákmi :-) Minulý rok som osedlal veľkoformátom malolitrážny skútrik a je to veeľmi fajn :-) :-)

Přiložený soubor (y)

• 1

#4355 Evla

Evla

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 958 příspěvků(y)
  • LocationVajnory

Publikováno 2 březen 2017 - 19:18:52

Kým som vozila deti, auto bolo fajn. No odkedy sú samostatné, fakt mi stačí miesto len pre seba, statív a kameru. Nič obrovské, nič super rýchle, len niečo ku mne primerané a hlavne pohodové do 150 kg, aby som sa s tým zbytočne netrápila.
  • 1

#4356 kapros1

kapros1

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 568 příspěvků(y)
  • LocationJenčice
Reputace: 362

Publikováno 3 březen 2017 - 08:57:50

moto je fajn. Dá sa dostať na miesta, kam autom nedôjdeš a u nás v BB sa v meste neplatí ani parkovné za motorky - šupneš ju na chodník a je to :smile: Ani ekológovia nie sú na ne takí alergickí, teda pokiaľ nemáš nadupaný hlučný tereňák s drapákmi :smile: Minulý rok som osedlal veľkoformátom malolitrážny skútrik a je to veeľmi fajn :smile: :smile:

Naprostý souhlas. Zvolil jsem stejné řešení. :smile:
  • 0

#4357 dubraro

dubraro

Tlampač (grafoman)

• Předplatitel
  • 2 468 příspěvků(y)
  • LocationHavířov
Reputace: 303

Publikováno 3 březen 2017 - 14:33:53

Jen to počasí je trochu problém. Stejně jako u cyklistiky.

Stejně musíš mít v záloze auto, kdyby pršelo nebo mrzlo.

• 0

#4358 pepafotograf

pepafotograf

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 764 příspěvků(y)
  • LocationJablůnka 397
Reputace: 333

Publikováno 4 březen 2017 - 09:45:59

Můj GAS je u konce,při jarní revizi jsem zjistil,že už do smrti nebudu nic více /možná/ potřebovat! Hahahahaha...Také mě potěšila změna zaměstnání "z bláta a louže" do "tepla a pod střechu",navíc na krásných "jen 6.hodin",navíc s tolerancí k mé občasné "tvůrčí činnosti" i na pracovišti...

Přiložený soubor (y)

• 6

#4359 kapros1

kapros1

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 568 příspěvků(y)
  • LocationJenčice

Publikováno 4 březen 2017 - 11:14:25

Pěškobus funguje i za mrazu a se správným oblečením se dá i v dešti. A  15-20km po okolí s 10kg na zádech ujdu i já ve svých letech. Co teprve mladíci :-)

• 2

#4360 Ctvrtek

Ctvrtek

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 191 příspěvků(y)
  • LocationŽatecko
Reputace: 83

Publikováno 4 březen 2017 - 13:21:56

Po pár nástřelných zvětšeninách, zhotovených v týdnu. Jsem se včera zavřel do komory s plnou krabicí Ilford FB Matt 30x40 (nějak jsem na ní zapomněl, potvůrka se pěkně dlouhou dobu schovávala na dně bedny s papírama).

Od rána obcházím skla kde mám fotky napnuté a zhodnocuji že tuhle vznešenou kombinaci (kino Tri-X + D-76 stock) po našem ročním odloučení, prostě nahradit nejde. Byť jsem se o to snažil. 

Krásné sametové tóny, to nádherné podání tónů, drobné a ostré zrno. Radost pohledět.

• 1

#4361 Evla

Evla

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 958 příspěvků(y)
  • LocationVajnory

Publikováno 4 březen 2017 - 14:56:39

Pěškobus funguje i za mrazu a se správným oblečením se dá i v dešti. A  15-20km po okolí s 10kg na zádech ujdu i já ve svých letech. Co teprve mladíci :-)
To áno, peši bus môže byť, ale tým sa nedostanem napr. k mame - býva 250 km ďaleko.

Inak, Suzuki RV200 v čiernej. ☺
  • 0

#4362 dodoxbb

dodoxbb

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 409 příspěvků(y)

Publikováno 4 březen 2017 - 16:06:34

Pěškobus funguje i za mrazu a se správným oblečením se dá i v dešti. A  15-20km po okolí s 10kg na zádech ujdu i já ve svých letech. Co teprve mladíci :smile:
To áno, peši bus môže byť, ale tým sa nedostanem napr. k mame - býva 250 km ďaleko.

Inak, Suzuki RV200 v čiernej. ☺

Tak to je iné kafe :-) :-) Hneď som mal pocit, že cieliš vyššie, na 125 ccm skúter nie je treba vodičský, stačí B na auto. Ja som začínal na veľkom chromovanom chopri, ale ten som viac umýval ako som sa vozil a bol šialene nepohodlný. Tak som kúpil 400 ccm skúter, ale bol ťažký ako sviňa a rovnako nenažratý, jazdil som od benzínky po benzínku :-) Skončil som na 125 ccm skútri - neťahá na nohy, po diaľnici dá v pohode skoro 120 km/hod aj s mojimi kilami a VF, spotreba 2,4 litra, jeho 125 kg postaví na stojan aj moja manželka a naložím ho sám do dodávky, ak ideme so ženou na dovolenku k moru... Tak už aby tu bolo leto :-) :-)

• 0

#4363 Svet

Svet

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 26 příspěvků(y)
Reputace: 12

Publikováno 4 březen 2017 - 21:13:35

Na neprizen pocasi se lze vybavit a nakonec i zvyknout. Neprijemne je ale to oblekani a chozeni pak v motorkovem. Jezdim dalky na cestovnim enduru nekolik let, ale treba dobre vymysleny fotobatoh na motorku nemam vyreseny dodnes.

• 0

#4364 Evla

Evla

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 958 příspěvků(y)
  • LocationVajnory

Publikováno 5 březen 2017 - 07:10:01

Ten fotobatoh trápi aj mňa. Rada by som so sebou vozila Mamču RB s 2 sklami a kovový statív. O týždeň je v Inchebe motosalón, snáď si niečo vyberiem.
  • 0

#4365 dodoxbb

dodoxbb

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 409 příspěvků(y)

Publikováno 5 březen 2017 - 08:01:23

Mám na skútri veľký klasický motokufor, do neho dám fotoruksak so stredoformátom bez problému. Motokufre sú ale také oblé, pomerne malé a hodne drahé. Chcem si na rok voziť aj kompletnú výbavu 13x18 a toho je dosť, mám na to vyhliadnutý hliníkový prepravný box, vypolstrujem ho a ten si na jar namontujem na nosič...

https://www.obi.sk/k...140-l/p/3550753

• 0

#4366 kapros1

kapros1

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 568 příspěvků(y)
  • LocationJenčice

Publikováno 5 březen 2017 - 08:33:38

Já vozím výbavu ve Fomáckém fotobatohu na zádech. Sedne si na sedačku a na zádech netíží. Navíc si myslím, že v motokufru je výbava vystavena tvrdým otřesům. Byť bude dno nějakým tlumicím materiálem vyloženo.
Jakožto důchodce mám motovybavení podstatně skromější. Čínskou 125. Ale na to pojíždění mě stačí. :smile:
  • 1

#4367 Motorbiker

Motorbiker

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 092 příspěvků(y)
  • LocationNa kopci u Jantarové stezky, v zatáčce po cestě do Vídně
Reputace: 221

Publikováno 5 březen 2017 - 09:32:02

Uz 12 let jezdim fotit ca cruiseru (chepperu, podle nekterych), kde spotreba ani ve dvou nejde pres 4 litry. Kdyz jedu sam, zadni sedadlo je dobra podpera pro jakykoli batoh, nejlepsi byl kdysi jeden polstrovany, kam se veslo pomerne dost, idealni by ale asi byla nejaka skorepina. Kdyz jedu s manzelkou, ta nechce tahnout vic, nez pentacon six s 80, 180 a 30mm a k tomu neco sveho, ale to se da resit karimatkou na zadnim nosniku, ktera podepre batoh spolujezdce.

125 neni spatna vec do mesta, ale asi bych se dneska uz bal na normalni silnici, chci neco, co udrzuje rychlost bezneho provozy za jakychkoli okolnosti, jakmile mi to proste do kopce tak nejede a zacnou me predjizdet, vznika moc nebezpecnych situaci.

• 0

#4368 Svet

Svet

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 26 příspěvků(y)

Publikováno 6 březen 2017 - 07:51:32

Ja zas pri jizde nesnesu nic na zadech. Potrebuji se volne hybat. Batoh kurtuji popruhy za sebe na misto spolujezdce. Ani pri mych padech v terenu se technice nikdy nic nestalo.

• 0

#4369 kapros1

kapros1

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 568 příspěvků(y)
  • LocationJenčice

Publikováno 6 březen 2017 - 09:09:23

Uz 12 let jezdim fotit ca cruiseru (chepperu, podle nekterych), kde spotreba ani ve dvou nejde pres 4 litry. Kdyz jedu sam, zadni sedadlo je dobra podpera pro jakykoli batoh, nejlepsi byl kdysi jeden polstrovany, kam se veslo pomerne dost, idealni by ale asi byla nejaka skorepina. Kdyz jedu s manzelkou, ta nechce tahnout vic, nez pentacon six s 80, 180 a 30mm a k tomu neco sveho, ale to se da resit karimatkou na zadnim nosniku, ktera podepre batoh spolujezdce.

125 neni spatna vec do mesta, ale asi bych se dneska uz bal na normalni silnici, chci neco, co udrzuje rychlost bezneho provozy za jakychkoli okolnosti, jakmile mi to proste do kopce tak nejede a zacnou me predjizdet, vznika moc nebezpecnych situaci.

V 70 letech, bych si už netroufl něco těžšího a výkonného, krotit. :smile:
  • 0

#4370 Svet

Svet

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 26 příspěvků(y)

Publikováno 6 březen 2017 - 09:23:58

V 70 letech krotit 125, byt cinskou, je porad dobre!

• 0

#4371 KIM

KIM

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 875 příspěvků(y)
Reputace: 224

Publikováno 6 březen 2017 - 10:19:27

I když obdivuhodné, tak pořád snazší krotit v 70 letech sto pětadvacítku nežli pětadvacítku... ;)

• 1

#4372 Motorbiker

Motorbiker

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 092 příspěvků(y)

Publikováno 6 březen 2017 - 10:43:02

Muj deda si jizdu na tom vyzkousel v temer osmdesati a rekl, ze se mu to ridi divne, ale pohodlne. Kdyz to srovnam ja osobne s perakem, je to mnohem snazsi, lip se drzi rovnovaha a ja sice nemam plexistit, ale s nim je to i docela pohodlne.

Kime, v sedmdesati petadvacitky krotil mistr Saudek, ne?

• 0

#4373 kapros1

kapros1

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 568 příspěvků(y)
  • LocationJenčice

Publikováno 6 březen 2017 - 16:43:39

Muj deda si jizdu na tom vyzkousel v temer osmdesati a rekl, ze se mu to ridi divne, ale pohodlne. Kdyz to srovnam ja osobne s perakem, je to mnohem snazsi, lip se drzi rovnovaha a ja sice nemam plexistit, ale s nim je to i docela pohodlne.

Kime, v sedmdesati petadvacitky krotil mistr Saudek, ne?

Ale nevím, kolik mu bylo, když neukrotil tu, která jej připravila o archiv  a nestydatě používá jeho styl fotografování jako by jej sama vynalezla. :cry:

• 0

#4374 Motorbiker

Motorbiker

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 092 příspěvků(y)

Publikováno 6 březen 2017 - 16:57:25

Kaprosi, tu Smesnou slecnu ocividne nezkrotil, ale jeste mu ani nebylo sedmdesat a ona uz mela dite s jeho synem.

• 0

#4375 kapros1

kapros1

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 568 příspěvků(y)
  • LocationJenčice

Publikováno 6 březen 2017 - 21:32:11

Kaprosi, tu Smesnou slecnu ocividne nezkrotil, ale jeste mu ani nebylo sedmdesat a ona uz mela dite s jeho synem.

Ano, vím. Jen nevím zda takový charakter je k smích nebo k pláči.

• 0

#4376 kapros1

kapros1

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 568 příspěvků(y)
  • LocationJenčice

Publikováno 6 březen 2017 - 21:38:27

Ano, vím. Jen nevím zda takový charakter je k smích nebo k pláči.

Co se mě nezdá je to,  jak jsme uhnuli z původního tématu názvu vlákna  "Co mě těší " :-P .

• 0

#4377 jirin_ol

jirin_ol

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 3 787 příspěvků(y)
  • LocationSrdce Sedlecké plošiny
Reputace: 1 285

Publikováno 7 březen 2017 - 07:23:14

sousedovi chcípla koza ...

• 1

#4378 tess_red

tess_red

Tlampač (grafoman)

• Předplatitel
  • 1 175 příspěvků(y)
  • LocationLitoměřice; občas Ludvíkov u Velké Bíteše
Reputace: 240

Publikováno 7 březen 2017 - 13:25:43

sousedovi chcípla koza ...

bude klid :D :D 

• 0

#4379 LuzJi

LuzJi

Tlampač (grafoman)

• Předplatitel
  • 2 114 příspěvků(y)
  • LocationTábor
Reputace: 736

Publikováno 7 březen 2017 - 15:39:38

Což o ten klid, na to mečení už jsme si docela i zvykli, možná nám to bude i chybět. Třeba i ten čmuch.  

Hlavně ale potěšilo, že sousedovi chcípla koza     ;-)

• 1

#4380 Chain

Chain

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 38 příspěvků(y)
  • LocationTřebíč
Reputace: 4

Publikováno 7 březen 2017 - 21:44:25

Dnes se mi podařilo opravit druhej himatic! jupi

Teď ještě zkusit tu potvůrku s filmem

Přiložený soubor (y)

• 2

#4381 salo

salo

Tlampač (grafoman)

• Předplatitel
  • 1 081 příspěvků(y)
  • LocationZnojmo
Reputace: 190

Publikováno 7 březen 2017 - 23:08:35

Parada, to jiste potesi. Sam vlastnim cernou variantu, ale ta stribrna se mi libi vic :-)
  • 0

#4382 Evla

Evla

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 958 příspěvků(y)
  • LocationVajnory

Publikováno 8 březen 2017 - 06:11:19

Čo ma rozosmialo: dcéra sa učila názvy pádov: nominatív, genitív, datív, negatív
  • 1

#4383 kapros1

kapros1

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 568 příspěvků(y)
  • LocationJenčice

Publikováno 8 březen 2017 - 08:31:35

Čo ma rozosmialo: dcéra sa učila názvy pádov: nominatív, genitív, datív, negatív

Dobré, je vidět, že i doma leccos pochytila :smile:))
  • 0

#4384 Orfanic

Orfanic

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 230 příspěvků(y)
Reputace: 82

Publikováno 8 březen 2017 - 08:51:04

Flexaret III ve správné velikosti

Info o akci ZDE, a ZDE

:mrgreen:

• 0

#4385 JirkaM

JirkaM

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 382 příspěvků(y)
  • LocationMoravská Chrastová
Reputace: 1 125

Publikováno 13 březen 2017 - 20:06:28

Obrazy Ilji Hartingera.

V září jsme se toulali po Beskydech. Mj. jsme prošli "povinnou" hřebenovku Pustevny - Radhošť. Nádherná hnusná mlha. Vítr. A občasné protržené "okno" se sluncem v údolí...Tohle vyfotit, to by se mi líbilo. Ale nedaří se.....Došli jsme do hotelu Radegast. Seděli jsme uvnitř, čekali na oběd, sami, vrchní dokonce vyhověl žádosti a vypnul techno... a hle na stěnách několikero namalovaných krajinek se skvěle zachyceným světlem. Všecho jedna ruka, jeden autor... kdo  to maloval? Vrchní věděl. Ilja Hartinger...Neznáme. A kdybyste chtěli vidět další - jsou v chodbě u záchodu. Další pěkné krajinky. Jakkoli na jména paměť nemám, tohle utkvělo.

Po dovolené strýček gůgl.... Pak několi mailíků ... a doma nám visí autorem podepsaný kalendář beskydských krajinek. Sice menší než ty originály... ale zase to krásné, byť jen tiskem reprodukované, světlo... čisté kompozice. Já se snad dám na malování... žádné dráty ... světlo,  jaké si vymyslím..."jen" to umět :)

Navíc máme společnou i část "uměleckého osudu" ... Nějaké mé fotky taky kdesi visí "u záchodu" :)... Skvělé místo, jsou často na očích:)

• 0

#4386 Evla

Evla

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 958 příspěvků(y)
  • LocationVajnory

Publikováno 15 březen 2017 - 10:46:51

Mám ju doma!!! Zatiaľ som sa viezla len ako spolujazdec. Nazvala som ju Penelopa, podľa manželky najslávnejšieho cestovateľa.
  • 0

#4387 Svet

Svet

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 26 příspěvků(y)

Publikováno 15 březen 2017 - 12:22:00

Gratulace. Neznaje manželek, kdo by měl být nejslavnějším cestovatelem?
  • 0

#4388 arfsoul

arfsoul

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 92 příspěvků(y)
  • LocationBrno
Reputace: 37

Publikováno 15 březen 2017 - 12:28:32

Predpokladam ze Odysseus a jeho desetileta cesta

• 0

#4389 Fire

Fire

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 409 příspěvků(y)
  • LocationKolín
Reputace: 169

Publikováno 15 březen 2017 - 13:09:32

Penelopa, nebyla to ta co seděla doma, zatímco Odysseus "hodoval" s Kirké a Kalypsó?

Mám ju doma!!! Zatiaľ som sa viezla len ako spolujazdec. Nazvala som ju Penelopa, podľa manželky najslávnejšieho cestovateľa.

• 0

#4390 Evla

Evla

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 958 příspěvků(y)
  • LocationVajnory

Publikováno 15 březen 2017 - 16:04:37

Penelopa, nebyla to ta co seděla doma, zatímco Odysseus "hodoval" s Kirké a Kalypsó?

Áno, to bola ona. Nie je dôležité, že sedela doma, ale že bola poslušná a verná.
Inak, Kirké volám svoje auto. ☺
  • 0

#4391 Fire

Fire

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 409 příspěvků(y)
  • LocationKolín

Publikováno 15 březen 2017 - 17:39:39

Takže víš o kom je řeč. Homér dělil ženy na věrné a svůdkyně, Ty budeš jezdit s oběma :)))

Áno, to bola ona. Nie je dôležité, že sedela doma, ale že bola poslušná a verná.

• 0

#4392 Evla

Evla

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 958 příspěvků(y)
  • LocationVajnory

Publikováno 15 březen 2017 - 18:24:25

:Fire
Toto mám presne naopak, lebo na moju Kirké (R-pa-Thalia) by som asi ťažko niekoho zvádzala. Ale tak to býva, skutočnosť je často celkom iná, než sa na prvý pohľad môže zdať. Asi ako vyvolaný negatív - v mojom prípade vôbec neznamená automaticky papierovú zväčšeniu.
  • 0

#4393 Luboszz

Luboszz

Tlampač (grafoman)

• Předplatitel
  • 1 665 příspěvků(y)
Reputace: 0

Publikováno 16 březen 2017 - 08:16:37

Čo bolo to bolo!Terazky som majorom! :D

• 0

#4394 arfsoul

arfsoul

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 92 příspěvků(y)
  • LocationBrno
Reputace: 37

Publikováno 16 březen 2017 - 17:02:01

Tahle koupe me dneska hodne potesila.

Přiložený soubor (y)

• 2

#4395 Lubajs

Lubajs

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 320 příspěvků(y)
  • LocationPdy
Reputace: 65

Publikováno 16 březen 2017 - 18:37:05

Čtyřka? Wow, gratuluji, též sháním. :-P

• 0

#4396 Fire

Fire

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 409 příspěvků(y)
  • LocationKolín

Publikováno 16 březen 2017 - 22:43:52

Také gratuluji! Dobrý úlovek, chápu že udělal radost :)

• 0

#4397 Evla

Evla

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 958 příspěvků(y)
  • LocationVajnory

Publikováno 17 březen 2017 - 17:15:53

Prvá samostatná jazda! Zatiaľ len na 1ke a na 2ke po dedine, ale moooooc ma to teší. V Živote som žiadnu motorku neriadia. Je to super pocit!
  • 2

#4398 kapros1

kapros1

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 568 příspěvků(y)
  • LocationJenčice

Publikováno 17 březen 2017 - 22:12:25

No keď musíš meniť prevodové stupne, budeš ozajstná motorkárka :-)

• 0

#4399 Motorbiker

Motorbiker

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 092 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2017 - 09:33:36

No keď musíš meniť prevodové stupne, budeš ozajstná motorkárka :smile:

Tak ono by se bez toho slo objeit... napriklad znacka Boss Hoss poskytuje produktove rady bez slozite prevodovky, ma to proste jen jeden stupen, rychlou jednicku.

Ale enviromentalistum se podobne stroje nelibi. Ja si myslim, ze v tech mensich, 5,7l se da mluvit vylozene o damskem stroji a diky tezisti je to vyslovene vhodne pro kazdou slecnu i pani.

• 0

#4400 kapros1

kapros1

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 568 příspěvků(y)
  • LocationJenčice

Publikováno 19 březen 2017 - 08:31:17

No keď musíš meniť prevodové stupne, budeš ozajstná motorkárka :smile:
[/quote]
Tak ono by se bez toho slo objeit... napriklad znacka Boss Hoss poskytuje produktove rady bez slozite prevodovky, ma to proste jen jeden stupen, rychlou jednicku.

Ale enviromentalistum se podobne stroje nelibi. Ja si myslim, ze v tech mensich, 5,7l se da mluvit vylozene o damskem stroji a diky tezisti je to vyslovene vhodn

Nevím, jak to mají na Slovensku s platností skupin řidičských oprávnění. Zda tam stačí "B" na automaty do 125ccm jako u nás v Česku.

• 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 členů, 4 návštěvníků, 0 anonymních