Přejít na obsah

Fotka

Co mne těší...

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
6609 odpovědí na toto téma

#401 RHx

RHx

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 5 725 příspěvků(y)
  • LocationHK
Reputace: 392

Publikováno 18 listopad 2010 - 13:47:46

Mne potesilo, ze kdyz jsem vcera vyzvetsoval nejaky baryty 30x40 a pak je povesil na snuru, tak jsem je dneska na ty snure nasel dokonale napnuty, jako ze skla. Chapete to nekdo? A pak budte ateisti...

věřím ledasčemu a baryt jsem sušil asi na osmnáct způsobů v různých teplotách, vlkostech, rámech nerámech atd...
ale jako ze skla?
to muselo bejt silou vůle :)
gratuluju
  • 0

#402 aesculap

aesculap

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 139 příspěvků(y)
Reputace: 0

Publikováno 18 listopad 2010 - 14:35:18

Mne potesilo, ze kdyz jsem vcera vyzvetsoval nejaky baryty 30x40 a pak je povesil na snuru, tak jsem je dneska na ty snure nasel dokonale napnuty, jako ze skla. Chapete to nekdo? A pak budte ateisti...

:) Ateista tedy rozhodně nejsem, ale o jaký papír šlo? V jakých podmínkách to bylo sušeno? To by mne zajímalo, prosím... Třeba ti to tak bude fungovat provždycky - s Boží pomocí... :!:
  • 0

#403 Sokolík.

Sokolík.

Nováček

• Banned
  • Pip
  • 299 příspěvků(y)
Reputace: -3

Publikováno 18 listopad 2010 - 14:39:00

A o tom je Zen,že,kolego Aesculape :) :!:
  • 0

#404 achernar

achernar

Tlampač (grafoman)

• Předplatitel
  • 1 117 příspěvků(y)
Reputace: 459

Publikováno 18 listopad 2010 - 14:55:55

No jo clovece, ac ani ja ateista nejsem, moc tomu nerozumim. Byly to (posledni zbyvajici, budiz jim zeme lehka) Kentmere Bromide 30x40 a povesil jsem je normalne v koupelne za jeden roh kolickem na snuru. Kdyz jsem je takhle vesel driv - ovsem v jine koupelne, jinym kolickem a na jinou snuru - tohohle vysledku jsem nedosahl. Ostatne nikdy jsem timhle zpusobem nechtel dosahnout niceho - jen fotky ususit k polozeni na skrina pozdejsimu tonovani a vypnuti, retusovani atd atd.
  • 0

#405 RHx

RHx

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 5 725 příspěvků(y)
  • LocationHK

Publikováno 24 listopad 2010 - 13:34:07

......sem našel půl sklenice kafe :lol: o kterým jsem nevěděl
odpoledne v práci je zachráněný
  • 0

#406 Jirinol

Jirinol
  • Guests

Publikováno 24 listopad 2010 - 14:08:54

já si obvykle dělám kafe do hrnku. a štve mě akorát, že hodná paní uklízečka mi vždycky, když si trochu nechám na ráno, ten hrnek vyleje a umyje :lol:
  • 0

#407 Jirinol

Jirinol
  • Guests

Publikováno 24 listopad 2010 - 14:17:21

Mě těší velice, že tu máme mezi sebou jednu nejmenovanou temnokomornici s nickem Katkamach, z níž by si mohla spousta soudruhů vzít příklad, co se komunikativnosti jasné, stručné a rychlé, jedná. :lol:
  • 0

#408 Enthropy

Enthropy

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 977 příspěvků(y)
Reputace: 8

Publikováno 24 listopad 2010 - 20:18:31

Těší mě, že jsem po dědečkovi jedné bývalé spolužačky podědil krabici chemie, včetně citranu železito-amonného (kdybych se chtěl dát na temnou cestu alternativních procesů), jistého fujfuj kamence, rozhodně ne hlinitého a hlavně jedné ohavné látky, o které se nemluví a která je fajn na jemnozrnné pokusy (takové ošklivé ortocosi) :twisted:
  • 0

#409 kony

kony

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 483 příspěvků(y)
Reputace: 7

Publikováno 24 listopad 2010 - 20:29:38

Klídek , onen kov je "nebezpečný" jen ve své šestimocné formě a ta v kamenci fakt není. Kdo nevěří , ať si počte v toxikologických listech .
  • 0

#410 Enthropy

Enthropy

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 977 příspěvků(y)

Publikováno 24 listopad 2010 - 20:41:35

Klídek , onen kov je "nebezpečný" jen ve své šestimocné formě a ta v kamenci fakt není. Kdo nevěří , ať si počte v toxikologických listech .

Já to vím, nějaké to chemické vzdělání mám za sebou, i toxikologie byla. Bohužel ekohipíci a jiní zelení vypatlanci jsou nedotčení a bojovali by proti kde čemu :)
  • 0

#411 majla

majla

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 520 příspěvků(y)
Reputace: 3

Publikováno 25 listopad 2010 - 13:56:57

Těší mě, že mi dorazily Ilford multigrade filtry pod objektiv, mírné zklamání nastalo po zjištění nic moc zpracování (kvality) plastových držáčku, ve kterých jsou filtry vsazeny. Zase to bude asi trochu "dodo" (dodělej doma)
  • 0

#412 Enthropy

Enthropy

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 977 příspěvků(y)

Publikováno 25 listopad 2010 - 14:05:56

Těší mě, že mi dorazily Ilford multigrade filtry pod objektiv, mírné zklamání nastalo po zjištění nic moc zpracování (kvality) plastových držáčku, ve kterých jsou filtry vsazeny. Zase to bude asi trochu "dodo" (dodělej doma)

Ono to moc dodo není - je to sice na pohled hnusné jak prdel, ale funguje to. A jak s tím jednou zkusíš zvětšovat, už nikdy nebudeš chtít jinak :lol:
  • 0

#413 RHx

RHx

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 5 725 příspěvků(y)
  • LocationHK

Publikováno 25 listopad 2010 - 14:08:45

PROTOŽE se to nedělalo za časů meopty, mě dneska dorazila lepička na filmy díky truhlíkovi a to je radost podívat jaký pěkný kousky železa na kousku vzorně opracovaný nalakovaný nábytkový desky rok 61 a nalevo nahoře je prostor pro kalamář, tedy lahvičku s rozpouštědlemlepidlem
krása
na to, jestli někdy budu filmy stříhat a slepovat naprosto nehledě
  • 0

#414 majla

majla

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 520 příspěvků(y)

Publikováno 25 listopad 2010 - 14:55:32

Ono to moc dodo není - je to sice na pohled hnusné jak prdel, ale funguje to. A jak s tím jednou zkusíš zvětšovat, už nikdy nebudeš chtít jinak :)

Entropy nepochybuju, že to nebude fungovat, sice jsem dělal s barevnou hlavou, která mi vyhovovala více nez foma filtry, ale asi jen proto, že jsem neměl možnost mezistupně gradace což u Ilfordu je. Nechtěl jsem filtry do šuplíku asi jen z jednoho důvodu a to, že varioscop má šupl jak sviňa velkej a rozhodně bude rychlejší mít po ruce krabičku pěkně očíslovaných seřazených filtrů, ,které se dají bleskově vyměnit pod objektivem než vytahovat ten velkej šupl, kterej nejde otvírat ani nijak zvlášť příjemně. Každopádně za tragickým zpracováním plastů si stojím, protože to je zatavený jak pájkou ve čtyřech čepech a u některých kusů tak hanebně, že tam ani vložený filtr pořádně nedrží a má snahu vyjíždět do strany, kvalita plastů na mě působí jak u hraček z číny, to bych u osvědčené značky nečekal. DODO znamená rozdělat každý filtr z držáku dolepit ho do držáku a držák zpět obě poloviny k sobě, aby to fungovalo tak jak má a nikdě nic nevypadávalo.

Jo Radime není nad pěkně opracovaný kus kovu a dřeva souhlasím.
  • 0

#415 Tilberien

Tilberien

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 327 příspěvků(y)
  • LocationLouny
Reputace: 107

Publikováno 25 listopad 2010 - 15:07:53

Každopádně za tragickým zpracováním plastů si stojím, protože to je zatavený jak pájkou ve čtyřech čepech a u některých kusů tak hanebně, že tam ani vložený filtr pořádně nedrží a má snahu vyjíždět do strany, kvalita plastů na mě působí jak u hraček z číny, to bych u osvědčené značky nečekal. DODO znamená rozdělat každý filtr z držáku dolepit ho do držáku a držák zpět obě poloviny k sobě, aby to fungovalo tak jak má a nikdě nic nevypadávalo...

Taky o nich uvažuji, můžeš prosím hodit někam foto. Děkuji
  • 0

#416 majla

majla

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 520 příspěvků(y)

Publikováno 25 listopad 2010 - 16:49:05

Každopádně za tragickým zpracováním plastů si stojím, protože to je zatavený jak pájkou ve čtyřech čepech a u některých kusů tak hanebně, že tam ani vložený filtr pořádně nedrží a má snahu vyjíždět do strany, kvalita plastů na mě působí jak u hraček z číny, to bych u osvědčené značky nečekal. DODO znamená rozdělat každý filtr z držáku dolepit ho do držáku a držák zpět obě poloviny k sobě, aby to fungovalo tak jak má a nikdě nic nevypadávalo...

Taky o nich uvažuji, můžeš prosím hodit někam foto. Děkuji

Krabička je pěkná a i držák pod objektiv je v pohodě. Vyfotil jsem jen rámečky samostatných filtrů.
detail 1
detail 2
nepochybuji o tom že se jedná o naprosto stejný materiál filtrů jako který se dává do šuplíků. Dříve mě to nenapadlo, ale dnes bych si už koupil asi malé filtry ilford do šuplíku a zasadil je třeba do diakových rámečků 6x6 myslím, že provedení by bylo možná i lepší a držák pod objektiv se dá vyrobit už bez větších obtíží.
  • 0

#417 Tilberien

Tilberien

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 327 příspěvků(y)
  • LocationLouny
Reputace: 107

Publikováno 25 listopad 2010 - 18:32:57

Krabička je pěkná a i držák pod objektiv je v pohodě. Vyfotil jsem jen rámečky samostatných filtrů.

Děkuji mnohokrát
  • 0

#418 hidejoshi

hidejoshi

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 741 příspěvků(y)
  • Location49°49'35.080"N, 12°36'21.379"E
Reputace: 435

Publikováno 30 listopad 2010 - 17:18:00

Že jsem konečně pochopil Zone system
  • 0

#419 ploci

ploci

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 153 příspěvků(y)
  • LocationValachy!
Reputace: 206

Publikováno 30 listopad 2010 - 17:20:23

Mě těší, že má bessinka umí, když člověk neostří kamsi do řiti. A že mám dík Enthropymu přídavný dálkoměr. A že mi teď na plotně buble bažant, celý se duše 8-)
  • 0

#420 RHx

RHx

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 5 725 příspěvků(y)
  • LocationHK

Publikováno 30 listopad 2010 - 17:30:57

že už mám na cestě díky truhlíkovi ty velký mg filtry
že snad dneska možná budu mít krmivo do osmičky pana klubíčka
  • 0

#421 Jirinol

Jirinol
  • Guests

Publikováno 30 listopad 2010 - 20:01:08

A že mi teď na plotně buble bažant, celý se duše :D

fujtaxl, proč ho nevylíváš včas? 8-)
  • 0

#422 ploci

ploci

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 153 příspěvků(y)
  • LocationValachy!
Reputace: 206

Publikováno 30 listopad 2010 - 20:07:49

Protože pak by nebyl udušený. Co kdyby se ještě nadechl? 8-)
  • 0

#423 Jirinol

Jirinol
  • Guests

Publikováno 1 prosinec 2010 - 08:06:54

Z dnešního článku na novinky.cz:
cituji:

"Papírovou fotografii – i když byla pořízena digitální technologií - stále preferují především ženy, tvrdí Milan Škoda. „Ženy dnes tvoří sedmdesát procent našich zákazníků,“ vypočítává. Vzpomíná přitom na situaci před dvaceti roky, kdy firmu zakládal. „Tehdy k nám chodili téměř výhradně muži, ti se dnes věnují spíše práci s fotografií v počítači,“ říká."

slušela by se tisková oprava v poslední větě:
"... výhradně muži, ti sem dnes moc nelezou a spíše zavírají do fotokomory a fotky si dělají sami"

dále cituji:

"Kinofilm má stále své příznivce
Mimochodem – navzdory dominanci digitálních technologií jdou v Centru FotoŠkoda stále na odbyt i klasické kinofilmy vyžadují zpracování tradičním mokrým procesem. Jen letos v září tu prodali 2500 barevných a dokonce i 700 černobílých filmů."

cha, žabaři, kdyby je neměli tak kuewsky drahé, prodali by jich mnohem víc, jen mně mezi temnokomornictvo československé prošlo za poslední rok asi 2400 kinofilmů, naprostou většinou čb. a BeFoto prodali naprosto jistě mnohem víc filmů, hlavně svitků....

• 0

#424 Enthropy

Enthropy

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 977 příspěvků(y)

Publikováno 1 prosinec 2010 - 08:18:08

cha, žabaři, kdyby je neměli tak kuewsky drahé, prodali by jich mnohem víc, jen mně mezi temnokomornictvo československé prošlo za poslední rok asi 2400 kinofilmů, naprostou většinou čb. a BeFoto prodali naprosto jistě mnohem víc filmů, hlavně svitků....

Moc se nechlub, nebo si tě jěště všimne berňák :-(
  • 0

#425 Jirinol

Jirinol
  • Guests

Publikováno 1 prosinec 2010 - 08:28:55

ty copak nevíš, že při každém hromadném nákupu zde vzniká v souladu s hlavou 16 občanského zákoníku sdružení fyzických osob bez právní subjektivity, jehož účastníci pouze jednoho pověřují zajištěním a správou společné věci? jakmile je účel tohoto sdružení splněn a každý dostane to, kvůli čemu do něj vstoupil, sdružení v souladu se smlouvou zase zaniká. Berňák může svítit jak chce, aspoň by bylo více světla :-(
  • 0

#426 tomashr

tomashr

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 547 příspěvků(y)
  • LocationPraha
Reputace: 22

Publikováno 1 prosinec 2010 - 08:57:30

"Kinofilm má stále své příznivce
Mimochodem – navzdory dominanci digitálních technologií jdou v Centru FotoŠkoda stále na odbyt i klasické kinofilmy vyžadují zpracování tradičním mokrým procesem. Jen letos v září tu prodali 2500 barevných a dokonce i 700 černobílých filmů."

Musím říct, že by mě opravdu velmi zajímaly dva statistické údaje. Zaprvé kolik se v ČR za rok spotřebuje filmů a ideálně nějaký trend za poslední roky - popravdě vůbec netuším a zajímalo by mě to.
A pak druhá otázka - kolik procent z této spotřeby jde do oblasti různé "toy camera photo", tady všelijaké Holgy, Diany atd.

Je mi jasné, že seriózní statistika asi není ani pro tu první otázku a pro tu druhou už vůbec, ale bylo by to zajímavé. Můj naprosto osobní názor poskládaný z dostupných dat je, že letos prodeje filmů proti minulému roku stouply (což jistě všechny na tomto serveru potěší), ale jednou z hlavních příčin je právě popularita "lomografie", která dělá určitě 30, ale možná i 50% trhu filmů (což už tady asi tak velké nadšení nevyvolá). Nedokážu to ale nijak doložit, je to opravdu jen odhad z toho, co registruji kolem sebe jak přímo, tak i z hlediska odezev na internetu atd..
  • 0

#427 ypres_bass

ypres_bass

Obchodník zbožím prošlým

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 736 příspěvků(y)
  • LocationPardubice
Reputace: 51

Publikováno 1 prosinec 2010 - 10:43:55

Z dnešního článku na novinky.cz:
cituji:

pro ty koho by to zajímalo, tak link: http://www.novinky.c...zrcadlovky.html
  • 0

#428 Snek

Snek
  • Guests

Publikováno 5 prosinec 2010 - 19:41:04

těší mě, že jsem dneska poznal pár fajn lidí, které jsem navíc nakazil 8mm filmařinou ... :(
  • 0

#429 vanourek

vanourek

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 831 příspěvků(y)
  • LocationZlín
Reputace: 135

Publikováno 5 prosinec 2010 - 19:58:15

Já jsem si zazvětšoval na úžasný materiál Kodak Portalure G Double Weight 8x10", exp. 9/1976, který jsem dostal darem od jednoho zámořského fotografa z předměstí Chicaga!
Tomu říkám pořádný papír :(
  • 0

#430 Snek

Snek
  • Guests

Publikováno 5 prosinec 2010 - 20:01:40

Já jsem si zazvětšoval na úžasný materiál Kodak Portalure G Double Weight 8x10", exp. 9/1976, který jsem dostal darem od jednoho zámořského fotografa z předměstí Chicaga!
Tomu říkám pořádný papír :(

76 je dobrý ročník... moc dobrý ročník. V sedumdesátem šestém jsem se narodil. :)
  • 0

#431 Snek

Snek
  • Guests

Publikováno 5 prosinec 2010 - 20:11:18

Zaprvé kolik se v ČR za rok spotřebuje filmů a ideálně nějaký trend za poslední roky -

trend nevím. Za rok 2009 jsem přes foto-filmy.cz prohnal a prodal do ČR měsíčně v průměru cca 1000ks Ilford filmů, za celý rok to bylo dobrých 10.000 kousků.

Ilford pekelně zdražil, a v roce 2010 štafetu převzal jiný nejmenovaný temnokomorník, který prodá kilometry metráže mezi temnokomorníky. Trh v ČR je mnohem vetší než co pokryje TK.CZ

Odhadologií a zprstuvycucologií (a nesčetnými konverzacemi s obchodníky s filmovým materiálem v ČR) mi ale vychází, že k nárůstu prodejů filmů mezi rokem 2009 a 2010 v ČR nepochybně došlo.
  • 0

#432 Snek

Snek
  • Guests

Publikováno 5 prosinec 2010 - 20:15:06

ale jednou z hlavních příčin je právě popularita "lomografie", která dělá určitě 30, ale možná i 50% trhu filmů

podle mě, tohle na trhu v ČR neplatí. Nechal bych na osobní debatu proč, musel bych tu podrobně rozkrývat obchodní data, a to by bylo na dlouhé psaní, do čehož se mi nechce. :( (ach ta lenost)
  • 0

#433 Snek

Snek
  • Guests

Publikováno 5 prosinec 2010 - 20:18:06

ještě bych připodotknul, že "holgisti" a "lomografisti" dost často preferují barevný materiál.
  • 0

#434 mickael

mickael

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 133 příspěvků(y)
Reputace: 25

Publikováno 5 prosinec 2010 - 20:56:05

Zas me tesi moje Printo, tentokrat v cernobilem procesu, pro serie (2x25 fotek do knizky) je to neocenitelny pomocnik, hezky od sucha do sucha... :wink:
  • 0

#435 tomashr

tomashr

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 547 příspěvků(y)
  • LocationPraha
Reputace: 22

Publikováno 5 prosinec 2010 - 21:18:01

ještě bych připodotknul, že "holgisti" a "lomografisti" dost často preferují barevný materiál.

Tohle je určitě pravda, já to myslel jako celkové procento. U BW je to asi méně.
Jinak ti ale můžu říct, že jsem mladých (rozměj fakt mladých, klidně i nějakých 16-17) s "Holgou" na krku potkal i přímo v Praze docela hodně. Mimochodem asi víc než lidí s "normálním" analogem, i když i na ty se občas narazí, nedávno jsem viděl dokonce vyloženě "křehkou" slečnu s velkoformátem (byl skoro větší než ona) :wink:
  • 0

#436 kony

kony

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 483 příspěvků(y)

Publikováno 5 prosinec 2010 - 21:23:01

No jo , printo . Ještě někdo vymyslete cosi , co mi samo vypucuje válce , abych nemusel před každým printováním hodinu drhnout válce . Zrovna si hrká v kopelně tu svou , já si jen odskočil na čaj. A to mě těší :wink: .
  • 0

#437 mickael

mickael

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 133 příspěvků(y)

Publikováno 5 prosinec 2010 - 21:36:03

Kony: drhnout valce? S tim problem nemam, po kazde seanci (spis barevne, CB nejake splodiny nema) cele printo rozeberu, osprchuju a priste jede zase bez problemu. Teda na zacatku dycky obetuju jeden dva vetsi papiry, ty procisti valce, pak jedes jeste par prvnich zkousek a fotky jsou absolutne ciste... Napada me, jestli nemas malo tekutin v tancich, musi byt az na prepad, jinak nejsou valecky plne ponorene a spini se...
  • 0

#438 kony

kony

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 483 příspěvků(y)

Publikováno 5 prosinec 2010 - 21:53:56

No takhle - vyliju barevnou vývojku , DŮKLADNÁ sprcha jak válců , mechaniky , tak tanku horkou vodou - stejně po usušení mám na válcích černé fleky podobné dehtu , které pouštějí jen lihem , je to zasušené cosi z vývojky na dotyku papíru s tímhle místem se to zuřivě provolá . Takže před každou seancí nastupují vatičky a špiritus ... To mluvím o barvě , v ČB procesu sem s printem ještě neměl tu čest .
Obětiny padají vždy , jde to i jednou vyvolaným papírem .
Utíkám zpět , už sem zjistil základní filtraci , teď to bude jak na běžícím pásu ...
  • 0

#439 mickael

mickael

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 133 příspěvků(y)

Publikováno 5 prosinec 2010 - 21:56:09

Nevim jaky jedes system, ale tyto cerne fleky se delaji kdyz nedostatecne casto regenerujes...a nejsou ty valce uplne ponorene...
  • 0

#440 kony

kony

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 483 příspěvků(y)

Publikováno 5 prosinec 2010 - 22:08:38

Ehm , regenerace ? pravidelně ? Dvě slova co nemám ve slovníku ... :wink: :-) Mašinu pouštím jednou za týden - dva měsíce a vývojka mezi tím stojí v demižonu v chladu ... Při startu cmrndu 2x víc regenerátoru , než přísluší vyjetému množství papíru . PS: asi ses nedostal přes antispam na ICQ , tak mi odepiš své číslo do mejlu .
  • 0

#441 ypres_bass

ypres_bass

Obchodník zbožím prošlým

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 736 příspěvků(y)
  • LocationPardubice

Publikováno 5 prosinec 2010 - 23:14:53

těší mne že jsem konečně našel odvahu a radikálně osekávám výbavu...
  • 0

#442 Snek

Snek
  • Guests

Publikováno 5 prosinec 2010 - 23:16:02

prodáváš digitál? :wink:
  • 0

#443 Snek

Snek
  • Guests

Publikováno 5 prosinec 2010 - 23:19:16

pro dnešek konec... odebírám se do temnoty za mdlého svitu červeného světla... doklepnout to, co jsem nedoklepnul včera...
:wink:
  • 0

#444 ypres_bass

ypres_bass

Obchodník zbožím prošlým

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 736 příspěvků(y)
  • LocationPardubice

Publikováno 5 prosinec 2010 - 23:24:31

prodáváš digitál? :wink:

až jako posední (musím přece nafotit co to prodávám...)
  • 0

#445 hypnogen

hypnogen

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 133 příspěvků(y)
  • LocationPraha / Rychvald
Reputace: 185

Publikováno 8 prosinec 2010 - 13:39:31

že
po 7 dnech, které jsem strávil téměř nonstop v komoře/ateliéru - zvětšováním, UV kopírováním, paspartováním, rámováním... jsme spolu s 2 kamarádkama konečně dokončili materiál pro doprovodnou výstavu k němému filmu Erotikon (1929), ke kterému partička známých udělala novou muziku (soundtrack) a bude ji tam hrát živě (česká/ostravská premiéra).

na to, že jsme měli na celý projekt pouhý měsíc, tak dnes na vernisáži můžeme představit 8 A2ojkových kyanotypií, a asi 15 klasických bromostříbrných zvětšenin (+ 2 bromoleje)

v Minikině Kavárna v Ostravě (ul. Kostelní 3) ve 20:00
pokud budete mít čas, určitě se stavte... jinak bude to tam viset asi celý prosinec, takže když půjdete někdy okolo... :wink:

bohužel filmová projekce (ve 21:00) je už beznadějně vyprodaná :(
  • 0

#446 centos

centos

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 154 příspěvků(y)
  • LocationOstrava, Praha
Reputace: 1

Publikováno 8 prosinec 2010 - 13:49:25

V Minikině jsem byl jednou, nedávno na Kafkovi. Skvělé místo! Zašel bych hned znovu, snad to vyjde a na to vaše dílo se mrknu :?:

Cestou tam (nebo pár dnů předtím, kdo ví) jsem se zastavil v Kamrlíku a koupil s přítelkyní na Vánoce Lubitela 2 a expozimetr, což mne potěšilo. Abych nebyl OT.
  • 0

#447 hypnogen

hypnogen

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 133 příspěvků(y)

Publikováno 8 prosinec 2010 - 13:52:08

centos: paráda :?:

ještě letáček:

Vložený obrázek
  • 0

#448 Jirinol

Jirinol
  • Guests

Publikováno 8 prosinec 2010 - 14:12:02

gratuluju :?:
  • 0

#449 hypnogen

hypnogen

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 133 příspěvků(y)

Publikováno 9 prosinec 2010 - 21:07:54

gratuluju :wink:

děkuju :-P

ochutnáfka:
Vložený obrázek
  • 0

#450 Snek

Snek
  • Guests

Publikováno 9 prosinec 2010 - 22:10:27

gratuluju, krásnej počin :-P pokud náhodou pojedu během prosince domů do ČR přes Ostravu... stavím se :wink: :lol:
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

1 členů, 1 návštěvníků, 0 anonymních

Zajic