Tak na to bych trpělivost neměl:) Mám rozdělaných několik různých balíků a vybírám podle motivu - tyhle 112 teda jsou na hodně málo motivů. No když nemám prachy, používám, co zrovna mám:) 131 jsou dneska "pololesk", 133 pak velvet, černá je hluboká, ale u kontaktů trochu zanikají nejjemnější detaily.
Můžeš je zkusit vyvolat v nějaké energické vývojce. Nebo trochu přeexponovat a tónovat dohněda, to vypadá zajímavě - hlavně si to nehraje na černou a nezklame to pak ta očekávání, která na černou klademe, tonalita ve stínech je taky hezčí. No ale je to hnědé
Selenem se tónuje pro větší intenzitu taky ředěným roztokem, jen se to přetónuje, ale moc nadějí bych do toho nevkládal. Pokud bys to chtěl tónoval úplně, tj. koncentrovanějším roztokem, moc to nejde, chytne to takový fialový odstín. Mimochodem - uváděné "archivační" tónování nefunguje, stabilitu nezajišťuje, funguje jen úplné tónování.
Mohl bys to taky zkusit přelakovat nebo použít leštění po namočení do želatinového roztoku, ale nezkoušel jsem..