No, ony některé vývojky využívají citlovosti lépe, jiné hůře, s některými je možno dosáhnout na filmu vysokých denzit, s některými nižších. HC-110 (nová) je, podle mě, k tomuhle méně vhodná, je to hydrochinon-fenidonová vývojka s vyšším pH, čili má poteciál výužívat citlivosti dobře a vyvolávat film do vysokých denzit. Na druhou stranu, alespoň myslím, RTG filmy jsou konstruované spíš na krátké volání při vyšších teplotách a při použití vyrovnávacích vývojek mají sklon k nerovnoměrnému vyvolávání, ale je to jen moje teorie (podpřená množstvím neúspěchů
. Každopádně bych alespoň zkusil tu vývojku víc ředit, abys se dostal nejmíň na šest minut. Pro začátek třeba 1+100. Jak jsem psal výše, používám někdy pyrokatechin-metolovou vývojku "Herman" až 1+59 (nebo 79, už si nevzpomínám), přičemž v receptu je doporučení pro vyvolávání v misce 1+2 až 1+3, v tanku 1+9 a 1+19. Na Fomapan 100 jsem použil ředění, myslím, 1+19 a čas kolem 10 minut, doporučení v receptu je 18 minut - to byly filmy! 
Často zde zmiňovaná Pyro 510 obsahuje tři vyvolávače a je potenciálně o něco víc aktivní, a podle mě tak bude také vcelku dobře využívat citlivosti, opravdu spíš doporučuju jednodušší PMK, ale někdy jsou ty negativy v ní až příliš měkké. Máš výhodu v tom, že ten film je ortochromatický, můžeš si udělat zkoušky na menší formát v miskách. Další adept je čistě metolová vývojka, např D-23, ale zkusil bych ji namíchat s menším obsahem obou látek, třeba 5 g metolu a 30 g siřičitanu (při vyšších dávkách by mohl dojít k tvorbě dichroického závoje). Snad bude možno fotit filmy na poloviční citlivost než s HC 110, na druhou stranu to taky ale není vývojka nějak extra špatně využívající citlivost.
Když najdu nějaký vhodný recept, napíšu.