Pro Davida : Teď už je to opravdu mimo téma, psal jsem to jako reakci na několik článků výše, které byly před tím, než jsem to stačil odeslat, smazány. Takže prosím o výmaz rovněž
. Ale stejně jako ty si neodpustím ještě před tím poznámku k těm Slovákům. Když tu někdo přispívá slovensky, nevidím v tom absolutně problém. Slyšel jsi ale někdy ,jak se mluví slovensky řekněme poblíž jejich východní hranice ? Byl jsem na vojně v Popradu a i když jsem slovenštinu vždy bral prakticky jako druhý rodný jazyk, byl pro mě první měsíc tam naprostý šok, kdy jsem rozuměl východňárům každé 3 slovo( přitom šlo také o dialekt, ne implantaci maďarských slov). Ale jinak už prosím opravdu vymazat a omlouvám se .
Jinak k tomu, co napsal Mamiak. Ono je to těžké. Na jednu stranu dobré vztahy mohou být velmi snadno udržovatelné, než dojde na lámání chleba, neboli, v tomto případě, než se někdo, kdo zde vystupuje třeba roky a vytvoří si dojem ostříleného kozáka odhalí ukázkami svých děl, které by mnoho jiných okamžitě hodilo do koše ( mnohdy oprávněně). Druhá strana mince je ale ovšem ta, že velmi málo lidí zde umí alespoň trochu připravit obrázek pro web ( já to třeba neumím vůbec a za to málo, co jsem tu prezentoval se vyloženě stydím) , takže je otázkou, nakolik to, co tu hodnotíme odpovídá skutečnosti. Faktem ale je, že to , co tady na TK je k vidění je ať již z jakéhokoliv důvodu až na naprosté vyjímky dost katastrofa. Technicky ( důvod může být v digitalizaci), ale i obsahově. Rozhodně to (podle ukázek) nepůsobí jako web někoho , kdo přesně ví, co dělá, ale spíše mnohdy jako web obrazně řečeno milovníků starých rezavých wartburgů, kteří to dělají více z principu než kvůli výsledku.