Tak už mě to začíná pěkně sr.. a mám takové podezření,že to až tak strojem nebude.Asi to budu muset dát jinam na servis,protože mi to začíná být hodně divné,ale nechci nikoho obviňovat,když to nevím jistě.Nejdřív jsem měl problém s počítadlem snímků,tak jsem to nechal opravit u paní Konečné,měsíc poté se mi rozbila spoušť-opět dáno na opravu,asi tak měsíc poté se mi rozbila závěrka-opět dáno na opravu.Včera jsem si stroj přinesl domů po opravě závěrky.Zjistil jsem,že závěrka funguje,ale opět je rozbité počitadlo snímků
A dnes jsem chtěl jít fotit.Nevíte někdo,kolik mám posunout kličkou,když budou šipky startu po navinutí cca v polovině,abych se dostal na první snímek? A posun kličkou mezi jednotlivými snímky? Vím,že by se to dalo zjistit,ale přišel bych tak o 3 snímky a mám jen jeden diák.
Na poradny servis Rolleju bych doporucoval pana Dolezala, pripadne pokud mas zajem tak mi ho posli, ja ti ho k nemu dam.
Ted jsem si u nej nechal servisovat 3.5E, komplet vycisteny, zkalibrovana matnice, atd...Cena +- 2000Kc