velmi potesii objav takychto informaacii a este v lahko zrozumitelnych jazykoch /obdivujem,dakujem,..
vec: skraatene povedane, vysledok toho co chcem, maa byt ze sedim na gauci a pozeraam na plaatne mnou natocene zabery na 16mm film )
no a zatial mam k dispoziicii len ten gauc

vlastne nieco este by sa naslo len neviem co mozem vyuzit. mame tmavu komoru pre potreby vyvolavania CB fotiek, zakladne chemikalie a teda zopar vedomosti a zrucnosti z tejto oblasti. netusim vobec nakolko sa prelinaju tieto postupy a systemy, budem sa ucit..
ako zaklad teda by som potreboval poradit s kamerou. vyhoda/nevyhoda je ze byvam v holandsku. funguje tu urcita obdoba aukra s celkom slusnou databazou tak zrejme moja vyvolena bude odtial

http://kopen.marktpl...35mm/c1115.html
ak by z vas mal niekto cas sa malinko pohrabat v tychto veciach a nasledne postrehy tu pripiisat budem velmi vdacny. rozpocet nemam pevne stanoveny, presadzujem kvalitnejsie pristroje pred najlacnejsimi, proste za rozumne ceny.. neviem ani porovnat tuzemske ceny s cenami na slovensku/cechach kedze nepoznam tie masinky
/..ak by niekomu padlo nieco do oka z tej stranky tak mozem mu to kupit pokial sa bude dat; sirsi vyber nikdy nie je na skodu../
taktiez ak viete o neakom kuse na predaj, raad sa pozaujiimam. mozte odporucit aj vsetko ostatne pre moju buduucu zostavu, co by ste uznali za vhodne. odkladaam digitalnu kameru a budem sa venovat len tomuto.
viem ze ma to bude bavit, preto aj preskakujem 8mm

mam toho vela v hlave momentaalne, som na uplnom zaciatku tak ani neviem vsetko sformulovat co vlastne potrebujem