Publikováno 6 únor 2011 - 00:09:55
Přijímány budou tedy Vaše nejlepší snímky a ty jak všichni víme vznikají při focení na plech - šíbr. Do soutěže budou přijaty jen ty snímky, které jste velmi pečlivě připravili a exponovali. Po jejich vyvolání nám je popište a zašlete do tohohle vlákna. Tuto nutnou digitalizaci určitě zvládnete s bohatou škálou výrazových prostředků. Vítány jsou jakékoliv údaje ozřejmující vznik Vaší určitě nejlepší fotky.
Na konci roku autoři jednotlivých snímků svým hlasováním vyberou nejlepší záběr, který ohodnotíme patřičnou cenou - hliníkovým eloxovaným plechem formátu 8x10''.
Za pořadatelský kolektiv Mickael a ToFF
Publikováno 6 únor 2011 - 00:40:49
Publikováno 6 únor 2011 - 05:49:54
Tak, první fotka je původně určená do vlákna "Krajina v zimním hávu", kde ovšem nesplňovala parametry, tak tozkouším aspoň tady:
Druhá fotka - tu jsem nazval pracovně "Autoportrét":
Publikováno 6 únor 2011 - 08:16:02
rád by som sa súťaže zúčastnil, mám ale jednu - doplnkovú - otázku:
Je možné prihlásiť aj snímky, vzniknuté exponovaním s krytkou na objektíve? (kto vlastnil diaľkomer, pozná)
Alebo si založím vlastnú, konkurenčnú súťaž?
Bežím von, špeciálne pre vás som nabil planíky, tak niečo hádam vznikne
Publikováno 6 únor 2011 - 08:21:47
To je Šamoá alebo vlnitý plech?
(nehovoriac o tej gravúre )
Publikováno 6 únor 2011 - 09:05:58
To byla reakce na reakci, kterou jsme pak uklidili a uklidnili. Brzy pochopíte že s prezentací fotek to tady nebude tak "hrozné". Neboť její digitalizace bude především slovní...
Vaňurku:
Děkuji, nezklamal si, ale pro ostatní přijímáme do soutěže i fotografie v "textovém formátu". Obzvlášť toho autoportrétu si cením, vypadáto že sis s hairstylingem dal pořádnou práci.
ĎuroT:
Vidíš na tuto sekci jsme zapomněli. Bereme i snímky pořízené na krytku. Konkurenční soutěž není třeba zakládat, snad jen pro případného vítěze z oblasti snímků na krytku, budete se muset holt pak spokojit s plechem
Publikováno 6 únor 2011 - 12:29:59
P.S. na Largeformatphotography mají podobné téma i s ukázkami, je velmi zábavné to číst. Jen jde o téma univerzálnější, obecně prostě chyby. Dle mého soudu jim kraluje fotografie, kde postavu ženy skvěle doplňují obrysy dlouhonohé pavouka. Tento obrys vznikl pravým pavoukem, který se zatoulal do chemie a na planfilm se obtiskl :)
Publikováno 6 únor 2011 - 13:41:15
Publikováno 6 únor 2011 - 16:19:05
Publikováno 6 únor 2011 - 17:00:28
hmm!Ypresu, ty jsi schopný vytvořit tisíce variací na téma "jak jsem něco posral" a tyto "soutěžní kategorie" spolehlivě sám zaplnit a nedat ostatním tvůrcům prostor se projevit
Publikováno 12 únor 2011 - 01:10:14
Je možné prihlásiť aj snímky, vzniknuté exponovaním s krytkou na objektíve? (kto vlastnil diaľkomer, pozná)
Totok se mi taky už přihodilo. Jsa asi tak 12 let mlád na zájezdě v Římě, první zkušenosti s FEDem jsem sbíral. Na Forum Romanum jsem si vyhlíd krásnou kompo. Slunko svítilo na můj vkus dost z boku, tak jsem si (nevybaven sluneční clonou) frajersky přistínil čepicí vedle aparátu. Prásk ho. A v tu chvíli si to ke mně přihasil takový pomladší důchodce a česky na mě (a to rozhodně nebyl z našeho autobusu) něco ve smyslu, že "bez krytky to bue vypadat líp". Tak jsem (dítko slušně vychované) poděkoval, exponoval bez krytky a zrychleně vyklidil pole, jsa zahanben, takovou nedbalostí. Dneska už se tomu jen řechtám. A po přečtení tohoto vlákna dvakrát
Ten film bych přeci jen měl nechat vyvolat...
Publikováno 12 únor 2011 - 10:59:19
Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:šíbr 2011, soutěž
Komunita →
Oznámení →
Premiéra 2016Založeno od Navajo , 30-červen 2016 soutěž |
|
|
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 členů, 0 návštěvníků, 0 anonymních