Přejít na obsah

Fotka

Co mě zlobí dvě

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3965 odpovědí na toto téma

#851 Luboszz

Luboszz

Tlampač (grafoman)

• Předplatitel
  • 1 665 příspěvků(y)
Reputace: 0

Publikováno 16 srpen 2013 - 22:25:35

Každej fotograf udělá průměrný fotografie,nikdo není dokonalej,Jsou různý okolnosti který závisí na úspěchu.1. Zájem o motiv 2.ovládnutí fotoaparátu 3.momentální nálada kterou fotograf právě má 4.schopnost vidět 5.nálada a vkus diváka.Potom možná něco....... :-P Ješte takovej dodatek,pokud by tady někdo chtěl zavádět pravidla,jedno by mělo být aby tu měl každý pár fotek.
  • -5

#852 Pavel_P

Pavel_P

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 4 203 příspěvků(y)
Reputace: 469

Publikováno 17 srpen 2013 - 06:02:10

Krakene díky za osvětlení, máš v mnohém pravdu. Řešit se mi to už dál nechce, stojí to člověka tolik duševní činnosti :) Tvůj předlouhý a vážně psaný příspěvek jsem si teď ráno s jedním okem ještě zalepeným musel číst dvakrát :) Tož já už prostě nevím, to říkám na rovinu. Vím jen, že z dvaceti osmi svitků, které se mi nakupili po všech výletech, dovolených, cestách atp. jich tam na mě po včerejším vyvolávacím večeru čeká ještě asi deset a že až skončím se svitky, je tam ještě balíček planfilmů, který budu muset také vyvolat. Už jen z toho, jak to všechno nakontaktovat, zaevidovat a vybrat snímky pro zvětšování se mi dělá víc než blbě... Každopádně to má asi daleko větší smysl, než cokoliv tady :)

Jo a luboši, s tím tvým pravidlem.. Já třeba na internet svý fotky nedávám. Několikrát jsem se o to pokoušel, ale pokaždé to dopadlo tak, že jsem byl velmi nespokojen s tím, jak to na různých monitorech vypadalo různě a hlavně všude různě blbě. Vím, že pro základní orientaci to stačí, ale já ač jsem jinak ke všemu docela dost otevřený u jiných, u sebe sama jsem dost ortodoxní a jiná než papírová fotka mě prostě nebaví a nezajímá. Možná i proto je mi jedno, co se v galerii děje :) Má to prostě pro mě vypovídající hodnotu velmi se blížící nule, narozdíl od těch zmíněných papírovek, které jsou pro mě zase úplně vše...
  • 0

#853 jenda1250

jenda1250

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 3 570 příspěvků(y)
Reputace: 397

Publikováno 18 srpen 2013 - 09:34:19

naštvalo mě krásný počasí když jsem dneska ráno v šest stával do práce. Samozřejmě teď už je nefotograficky. Nadruhou stranu kdybych nešel do práce, spal bych do devíti a stejně by mi to pěkný počasí uteklo, takže je to vlastně jedno.

No nic, jdu něco dělat abych to všechno stihnul, možná konečně začnu i s vyvoláváním filmů, už se mi tu nahromadilo asi 6 kinofilmů, každej jinej, samozřejmě, a tak se mi do toho vůbec nechce.
  • 0

#854 Anadred

Anadred

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 177 příspěvků(y)
  • LocationPraha 8
Reputace: 33

Publikováno 18 srpen 2013 - 11:32:22

Jo a luboši, s tím tvým pravidlem.. Já třeba na internet svý fotky nedávám. Několikrát jsem se o to pokoušel, ale pokaždé to dopadlo tak, že jsem byl velmi nespokojen s tím, jak to na různých monitorech vypadalo různě a hlavně všude různě blbě.

........

Možná i proto je mi jedno, co se v galerii děje :) Má to prostě pro mě vypovídající hodnotu velmi se blížící nule, narozdíl od těch zmíněných papírovek, které jsou pro mě zase úplně vše...

Amen!!! (bez jakékoliv ironie)
  • 0

#855 Zee

Zee

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 119 příspěvků(y)
  • LocationHolíč, Slovakia
Reputace: 38

Publikováno 18 srpen 2013 - 19:00:04

Ja som za vybral skúsiť cvaknúť nejaký ten meteorit, zabalil aparát statív drátenku. Sadol do auta, vybehol 40 km do prírody. počkal čo sa zotmie a potom šok... Kiev 4A má 3/8 závit a ja bez redukcie, tak som utrel... "Nasraný" sám na seba som sa zabalil do spacáku a aspoň sa pozeral ako lietajú.
  • 2

#856 jenda1250

jenda1250

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 3 570 příspěvků(y)

Publikováno 18 srpen 2013 - 20:10:47

stačí položit na zem, vypodložit kamenama a jedéém. Tak jsem fotil svoje první noční pokusy flexaretou.
  • 1

#857 tess_red

tess_red

Tlampač (grafoman)

• Předplatitel
  • 1 175 příspěvků(y)
  • LocationLitoměřice; občas Ludvíkov u Velké Bíteše
Reputace: 240

Publikováno 18 srpen 2013 - 20:19:07

Včera mi začal blbnout i druhý Flexaret. :( Tento rok mi dvouočky asi nejsou souzeny.
  • 0

#858 hidejoshi

hidejoshi

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 741 příspěvků(y)
  • Location49°49'35.080"N, 12°36'21.379"E
Reputace: 435

Publikováno 18 srpen 2013 - 20:23:35

Teda stejně máš odvahu. Kieva 4 bych neoznačil za vhodný aparát na takovou práci. Tedy pokud nevlastníš superostrý objektiv.
  • 0

#859 hidejoshi

hidejoshi

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 741 příspěvků(y)

Publikováno 18 srpen 2013 - 20:24:23

Jak ti blbne?
  • 0

#860 Flaizer

Flaizer

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 371 příspěvků(y)
  • LocationOrlické podhůří
Reputace: 259

Publikováno 20 srpen 2013 - 14:47:23

šok... Kiev 4A má 3/8 závit a ja bez redukcie -> jo tohle znám, když jsem začal se Zeiss Nettar 6x9, ten má malý závit, takže v poho bez redukce, po té jsem sehnal Zeiss Ercona, což je východní sestra ale eljhle, až kde si v krajině jsem pochopil proč to nemůžu na ten stativ přidělat... :D

No jinak mne dnes zlobí dvě, zajednak jsem utrpěl ukrutný šok :o a za další jsem zbytečně promrhal špulku parádního matroše :angry: (Fomapan @2008), teď už vím, proč si mám více hlídat nenafocený materiál aby se mi nepřipletl pod ruku k nafocenému, né jenom že na tom filmu nic nebylo krom hezky vyvolaných čísílek a perfektně krytého názvu "Fomapan 100" jinak úplně prázdno :blink: , o to větší šok byl, že jsem pár minut před tím vytáhl perfektně krytý negativ bez známek problémů volání, takže od nynějška vypínám na aparátu funkci ponechání jazýčku venku a už nikdy se o to nebudu ani nikdě jinde pokoušet, prostě smotat a basta, vyvoláno...
Přišel jsem na to, jak jde film pak vytáhnout velmi snadno pomocí dvou filmových ústřižků, jeden se vsune do špulky skoro na doraz, u druhého se ohne asi 2mm podložka do pravého úhlu, a vsune, otáčí se bubínkem po směru návinu do té doby, neč to lehce cvakne, po té se druhý kousek filmu zasune stejně hluboko co první, pak stačí za oba naráz cuknout ven a voalá, film je vytažený... B)
  • 0

#861 tess_red

tess_red

Tlampač (grafoman)

• Předplatitel
  • 1 175 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2013 - 10:27:34

Jak ti blbne?

Nevím, jestli je to mířené na mne, ale... Flexaret VI, blbne, když zmáčknu spoušť (nejčastěji při rychlých časech) tak se mi otevře závěrka, ale nezavře. Musím znovu zmáčknout spoušť, aby se zavřela. Takže tam mám vlastně nový čas T. A u Flexaretu S, se mi závěrka sekla úplně a zůstala clona otevřená.
  • 0

#862 Koudy

Koudy

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 46 příspěvků(y)
  • LocationBrno, sem tam Nová Říše
Reputace: 2

Publikováno 2 září 2013 - 19:16:40

Zlobí mě clonky na Pentaconu k Praktice, byly slepený nějakým mazivem, tak jsem ho rozebral, vyčistil, chodí parádně, ale clonky nedělají pravidelnou díru. Máte na to někdo recept? Stejně jsem se skoro smířil s tím že to několikrát rozeberu a najdu nejlepší kombinaci.
  • 0

#863 jenda1250

jenda1250

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 3 570 příspěvků(y)

Publikováno 2 září 2013 - 19:29:01

další den blbec je za náma. Z rozčilení jsem zapomněl zavřít dveře u traktoru a samozejmě jsem trefil vrata. Takže mám vlastně jen malej problém. Asi milion malejch problémů.
  • 3

#864 Drevorubec

Drevorubec

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 324 příspěvků(y)
  • LocationPraha
Reputace: 247

Publikováno 2 září 2013 - 20:31:05

Zlobí mě clonky na Pentaconu k Praktice, byly slepený nějakým mazivem, tak jsem ho rozebral, vyčistil, chodí parádně, ale clonky nedělají pravidelnou díru. Máte na to někdo recept? Stejně jsem se skoro smířil s tím že to několikrát rozeberu a najdu nejlepší kombinaci.

Moc bych se tím netrápil, jeden objektiv mi to taky dělá a na fotkách problémy nevidím. Leda kdyby mi to ze světelných zdrojů dělalo šišaté hvězdičky, pak bych se tím možná zabýval.
  • 0

#865 Koudy

Koudy

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 46 příspěvků(y)
  • LocationBrno, sem tam Nová Říše
Reputace: 2

Publikováno 2 září 2013 - 21:39:04

Moc bych se tím netrápil, jeden objektiv mi to taky dělá a na fotkách problémy nevidím. Leda kdyby mi to ze světelných zdrojů dělalo šišaté hvězdičky, pak bych se tím možná zabýval.

Díky za reakci nechám to asi ladem, hlavně že chodí.
  • 0

#866 MarV

MarV

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 343 příspěvků(y)
  • LocationMater urbium
Reputace: 38

Publikováno 25 září 2013 - 22:20:43

že kdo šetří má za tři, nebo taky úplný prd. Zbylo mi při motání do kazetek cca na 12 oken. Abych ušetřil drahocený materiál, nastavil jsem si konec kusem starýho exponovanýho filmu, založil a jal se fotit. Fakt jsem se na ty obrázky těšil. Něco ze stáže v UK, něco tady z Prahy. Zas jednou jsem si říkal, že tohle bude ke koukání. Že je něco divnýho mi došlo, když jsem opět natahoval a počítadlo ukázalo už "20". V rukávu jsem otevřel záda a ejhle. Můj úžospoj se rozlepil, čili jsem celou dobu fotil jen na ten jeden první chlívek :( A to jsem si říkal, že tímhle už bych snad mohl i přispět do kalendáře...
  • 0

#867 AidamS

AidamS

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 233 příspěvků(y)
  • LocationBroumovsko
Reputace: 56

Publikováno 26 září 2013 - 14:23:53

Asi málo pásky :mrgreen:
mě ti jednou zbyly bva kouska asi po deeti snímcích sem to řádne polepil a fitil i přez pásku. Dost dobrá prasárna....Hlavne jak sem pekně netrefil tu prforaci.... Ale foták to požral statečně
  • 0

#868 jenda1250

jenda1250

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 3 570 příspěvků(y)

Publikováno 26 září 2013 - 14:49:09

zaváděcí pás si přilepuju běžně. Překreju přes jednu dírku v perforaci, přelepím izolepou na obou stranách tak, aby to nezasahovalo do perforace a nechám takhle čouhat z kazetky (NESMÍ se to nasoukat do kazetky, protože izolepa vede světlo a udělá to svislý prouhy na několika závitech). Leica CL potřebuje trochu dělší zaváděcí pás, po předchozích nepříjemných zkušenostech kdy film vyklouznul z cívky navinu raději se sundanýma zádama jednu až dvě otáčky filmu abych měl jistotu že fakt drží. Po dofocení přemotám kompletně do kazetky a otvírám otvírákem. Taky rovnou při slepování zastříhnu rohy takže to mám pak připravený na vyvolávání a nemusím se o to potmě starat.
  • 0

#869 AidamS

AidamS

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 233 příspěvků(y)
  • LocationBroumovsko

Publikováno 26 září 2013 - 17:19:04

jo jo do panoramu taky delam zavádecí pás. u normálního kina na to prdim.
Ty zastřižený rohy je dobrej fígl.
  • 0

#870 Evla

Evla

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 958 příspěvků(y)
  • LocationVajnory
Reputace: 979

Publikováno 28 září 2013 - 17:36:11

neúprimnosť!!!
ak niekto dá fotky do galérie, a následne nevie zniesť kritiku, resp. vyjadrenie negatívneho názoru .... a potom sa snaží nahovoriť ostatným, že si fotí len pre seba do šuflíčka ....
predsa ak dám fotky do galérie, tak ich asi nemám v šuflíčku utajené .... ak niekto uzná za to, že nie sú hodné chvály, tak sa nad tým zamyslím a nebudem tvrdohlavo tvrdiť, že náhodný fľak bol umelecký zámer - najmä ak ho nemám pod kontrolou

nemám rada, ak niekto klame sám seba a ešte viac ma vytáča, ak túto lož chce šíriť aj na druhých .... potom je umenie naozaj právom považované za stoku plnú splaškov a "umelci" sú hodní len opovrhnutia
  • 0

#871 milosm

milosm

Tlampač (grafoman)

• Předplatitel
  • 1 827 příspěvků(y)
Reputace: 2 288

Publikováno 28 září 2013 - 17:38:24

nazor a urazka
.
v pondelok si vysvetlime
  • 1

#872 HCST

HCST

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 095 příspěvků(y)
  • LocationUherské Hradiště
Reputace: 555

Publikováno 29 září 2013 - 15:16:01

zlobí ně mrtě lufťáků a elasťáku (fuj) po lesích halekajících, dělajících bordel a po všech keřích seroucích
  • 4

#873 Flex

Flex

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 46 příspěvků(y)
  • Locationu Brna
Reputace: 19

Publikováno 30 září 2013 - 05:24:14

.DDDDDDDDDDD, ...a s tablety pobíhajících:)))
  • 1

#874 tess_red

tess_red

Tlampač (grafoman)

• Předplatitel
  • 1 175 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2013 - 12:35:50

a vše tablety fotících. :D
  • 0

#875 tess_red

tess_red

Tlampač (grafoman)

• Předplatitel
  • 1 175 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2013 - 12:44:39

Zlobí mně, že se mi vše tento rok porouchává: dva Flexarety (jeden z nich, dokonce opakovaně), Olympus XA, Flektogon 20/4 má naťuknutý kroužek na filtry, AVUS 6x9, stativ a teď naposledy přestala fungovat moje šest let stará Digizrcadlovákrabička, kterou jsem používala na záznamy a ofocování fotek a nechce se mi rozjet můj externí harddisk, na kterém mám většinu fotovzpomínek a jiných věcí (to mám z toho, že jsem pořád nemohla najít chvíli času, abych si to přetáhla ještě na jiný HDD, tak asi budu mít vyřešený problém s tříděním věci na něm. :( ).
  • 0

#876 kdoco

kdoco

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 070 příspěvků(y)
Reputace: 111

Publikováno 8 říjen 2013 - 07:46:24

zlobí mě, že dnes je venku skvělé počasí a já kvůli zádům neunesu aparát. takže mi nezbylo nic smysluplnějšího, než se dobelhat do práce :-(
  • 0

#877 vanourek

vanourek

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 831 příspěvků(y)
  • LocationZlín
Reputace: 135

Publikováno 8 říjen 2013 - 08:59:24

Kdoco: asi Ti nemusím popisovat to utrpení v práci, jak vidím okna do lesa, k rybníku :)
  • 2

#878 Vlcak

Vlcak

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 279 příspěvků(y)
Reputace: 96

Publikováno 8 říjen 2013 - 09:00:25

Kdoco: asi Ti nemusím popisovat to utrpení v práci, jak vidím okna do lesa, k rybníku :)

mas mit vyhled jako ja - na krematorium :D
  • 2

#879 kdoco

kdoco

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 070 příspěvků(y)

Publikováno 8 říjen 2013 - 09:52:15

no jo, vlcak ma mlhu z krematoria trvale :-) pro toho není tak vzácná
  • 1

#880 tess_red

tess_red

Tlampač (grafoman)

• Předplatitel
  • 1 175 příspěvků(y)

Publikováno 8 říjen 2013 - 10:05:13

Zcela vás chápu, já to měla horší minulý týden, to se krásně válela tady mlha nad zemí u Labe a na Kotlině, a to bylo pro mne ještě větší utrpení, že jsem musela do práce a ne fotit. ;) Dnes mlha byla, ale jen chvíli, teď už je delší dobu sluníčko. ;)
  • 0

#881 kdoco

kdoco

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 070 příspěvků(y)

Publikováno 8 říjen 2013 - 10:25:10

no jo... vy "musíte" do práce... to je důvod. já bych si to mohl zařídit, ale fyzicky nejsem schopen ten volný čas využít! kolikrát takhle letos v praze bude, zvlášť když je venku ještě poměrně příznivá teplota, že jo.

estli bude ještě zítra takto, půjčím si někde v baráku kočárek a techniku povezu :-)
  • 0

#882 Drevorubec

Drevorubec

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 324 příspěvků(y)
  • LocationPraha

Publikováno 8 říjen 2013 - 11:42:03

tak si vem nějaký lehčí foťák, ne?
  • 0

#883 kdoco

kdoco

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 070 příspěvků(y)

Publikováno 8 říjen 2013 - 11:53:30

jako menší formát? to by mi nechutnalo :-( nu, přijmu to s pokorou
  • 0

#884 dubraro

dubraro

Tlampač (grafoman)

• Předplatitel
  • 2 468 příspěvků(y)
  • LocationHavířov
Reputace: 303

Publikováno 8 říjen 2013 - 13:23:22

Fundamentalisto!
  • 0

#885 Drevorubec

Drevorubec

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 324 příspěvků(y)
  • LocationPraha

Publikováno 8 říjen 2013 - 17:19:39

jako menší formát? to by mi nechutnalo :sad: nu, přijmu to s pokorou

Ne nutně menší. Nevím co máš jako základní a oblíbený formát, ale snad pro všechny existují těžké i lehčí řešení, přičemž ne všechna lehká řešení jsou špatná...
V poměru hmotnosti ku formátu asi vede superlehký Lubitel, jenž je velmi ... ehm ... "specifický", ale když víš jak na něj, tak umí minimálně "zajímavé" obrázky. V kategorii sklopek je spousta lehkých aparátů na 6x9. Atd. Tam se ale blíží hranice nutnosti stativu, který celý poměr výrazně zhoršuje.
O co méně možností o to méně hmotnosti :)
Než brečet doma, že neunesu foťák, raději vyrazím s tím co unesu nebo i bez foťáku.
Jinak se taky řadím k těm co tvrdnou v práci. Aspoň o víkendu jsem byl v přírodě a pár fotek mi snad vyšlo.
  • 1

#886 kdoco

kdoco

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 070 příspěvků(y)

Publikováno 8 říjen 2013 - 17:31:33

to já radši právě nevyrazím. to už jsem zkusil několikrát a nikdy to nebylo radostné. ljubitěl mám rád, sbíral jsem je, fotil s nimi. ale můj základní formát je 13x18 a nic lehkého nemám. bez stativu už ani ránu.

jedno řešení tedy vlastně bylo... že mě to nenapadlo... kodak panoram!!!

ale šak to taky neberu nijak tragicky, prostě jsem byl v práci :-) byl to jen povzdech.
  • 0

#887 ploci

ploci

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 153 příspěvků(y)
  • LocationValachy!
Reputace: 206

Publikováno 8 říjen 2013 - 17:40:20

Já dorazil do práce před třemi čtvrtěmi na pět a budu tu skoro do třech čtvrtí na devět(první ráno, druhé večer - a není tomu tak poprvé). Vyfotím tedy ..., ale mám dobrý pocit. A přemýšlím, že si vezmu aparát do práce a krom systému 5s budu srát lidi i jím :-)
  • 0

#888 AidamS

AidamS

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 233 příspěvků(y)
  • LocationBroumovsko

Publikováno 8 říjen 2013 - 23:16:03

Víte co ně momentálne zlobí?....
class="row2"> Luboszz .... To sem nezažil
  • 0

#889 tomas.kontakt

tomas.kontakt

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 599 příspěvků(y)
  • Location49°17'32.960"N, 14°47'59.314"E
Reputace: 200

Publikováno 9 říjen 2013 - 05:27:01

Ale je preci treba si naklikat ty plusove body :) ty mu to nenaklikas, tak si chlapec pomohl sam :-D
  • 0

#890 Motorbiker

Motorbiker

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 092 příspěvků(y)
  • LocationNa kopci u Jantarové stezky, v zatáčce po cestě do Vídně
Reputace: 221

Publikováno 9 říjen 2013 - 06:50:12

Tak zase kdyby si to vyklikal na nulu a nechal toho, zároveň sem tam zapnul mozek před napsáním příspěvku, tak by si zase skoro nikdo nevšiml, co je zač. Počkejte, až začne argumentovat tím, že to udělal jen a jen proto, aby "poukázal na nesmyslný systém hodnocení, který..."
  • 0

#891 kelfik

kelfik

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 073 příspěvků(y)
  • LocationOstrov u Macochy
Reputace: 86

Publikováno 9 říjen 2013 - 07:06:38

To musel poznat i naprostý blb že si to chudák kliká sám. Poslat ho do prdele i s druhou identitou, tohle by se tady tolerovat nemělo.
  • 3

#892 Motorbiker

Motorbiker

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 092 příspěvků(y)

Publikováno 9 říjen 2013 - 10:23:50

To musel poznat i naprostý blb že si to chudák kliká sám. Poslat ho do prdele i s druhou identitou, tohle by se tady tolerovat nemělo.

Ono to zase tolik lidí nesleduje... ačkoli ten jeho nick je nápadný.

To máš těžký, to na netu zlobí asi každého, ale aktivních podivínů se nezbavíš, jeho reinkarnaci tu máš zpátky dřív, než stihneš vyvětrat. Navíc zpátky se vrátí o něco naštvanější zkušenější reinkarnace s čistým štítem. Bůh to věděl a Kaina nerozšlápl, ale pouze si ho označkoval, dodneška to dělá, když vidíš ty mnohočetné paprsky slunce, jak prosvítají skrz mraky, to si bůh označuje blbce...

Udělej to taky tak, TK to přežije a ty to vem jako charitu, vždyť je to vrchol toho, co za ten den udělal...
  • 3

#893 hidejoshi

hidejoshi

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 741 příspěvků(y)

Publikováno 9 říjen 2013 - 10:46:13

Já bych ho nechal být. Je to prostě Lubošek. Jeho fotku většinou poznám už v náhledu, takže mně ani nějak nerozptyluje.
  • 0

#894 Motorbiker

Motorbiker

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 092 příspěvků(y)

Publikováno 9 říjen 2013 - 11:55:08

Jo, tak už jsem si vzpoměl, na co jsem si chtěl postěžovat. Zlobí mě záložka "Nedávné aktualizace statusu". Status, bez statutu. Překousnu kaktus bez kaktusu, ale tohle je docela síla. To je jak překlad Harry Pottera...
  • 0

#895 jenda1250

jenda1250

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 3 570 příspěvků(y)

Publikováno 9 říjen 2013 - 14:06:46

Bez statuta?
  • 0

#896 jirin_ol

jirin_ol

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 3 787 příspěvků(y)
  • LocationSrdce Sedlecké plošiny
Reputace: 1 285

Publikováno 9 říjen 2013 - 14:17:59

to bude možná něco jako s tou dělbou papírů.
http://www.proofread...tus-nebo-statut
  • 0

#897 Notorius

Notorius

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 790 příspěvků(y)
Reputace: 13

Publikováno 9 říjen 2013 - 14:19:37

Bez statuta?

Správně by mělo být bez statusu. Viz: http://www.proofread...tus-nebo-statut
Motorkářova výtka je tudíž lichá. Nebo lišá? :-)
  • 0

#898 Notorius

Notorius

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 790 příspěvků(y)
Reputace: 13

Publikováno 9 říjen 2013 - 14:20:06

to bude možná něco jako s tou dělbou papírů.
http://www.proofread...tus-nebo-statut

Ha, byl jsi rychlejší! :-)
  • 0

#899 Drevorubec

Drevorubec

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 324 příspěvků(y)
  • LocationPraha

Publikováno 9 říjen 2013 - 15:51:32

Ale je preci treba si naklikat ty plusove body :) ty mu to nenaklikas, tak si chlapec pomohl sam :grin:

Tak jdeme zase všichni do něj, ne? To by bylo abysme ho v naší přesile nedostali zase do mínusu. Škoda že jsou denně jen dva nebo tři záporný body, zatímco u kladnejch jsem na limit ještě nenarazil. Asi tady z toho chce Taz udělat komunitu co se vzájemně jen chválí :)
  • 0

#900 dubraro

dubraro

Tlampač (grafoman)

• Předplatitel
  • 2 468 příspěvků(y)
  • LocationHavířov
Reputace: 303

Publikováno 9 říjen 2013 - 18:21:31

Ale fuj!
Pamatuj, že trolla nezničíš. Můžeš ho jedině vyhladovět.
  • 0

6 uživatel(ů) prochází toto téma

0 členů, 6 návštěvníků, 0 anonymních