Přejít na obsah

Fotka

Co mě zlobí dvě

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3965 odpovědí na toto téma

#1701 benigma

benigma

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 59 příspěvků(y)
  • Locationeverywhere where i want to be
Reputace: 199

Publikováno 6 April 2015 - 19:08:18

Pro mne nebyl problém v obrázku.

to není o obrázku...ale určitém obraze co si lidé mohou vytvářet....v textu moderátora

vidíte problém ve svobodném vyjádření mé zkušenosti co mne zlobila v oblasti fotografie ? že byla osobní = znamená má osobní zkušenost

• 1

#1702 oteccasu

oteccasu

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 3,183 příspěvků(y)
  • LocationTrutnov
Reputace: 1,118

Publikováno 12 April 2015 - 17:47:06

mrzí mě, že je zde dost lidí, kteří ani neoželí 100Kč na rok a dále mlsají informace z vebu. Právník, učitel atd. vám taky zadarmo nic neřeknou.  Trochu se za jejich "hladovost" stydím.

• 1

#1703 Bob van Sikorski

Bob van Sikorski

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 574 příspěvků(y)
  • LocationPoděbrady
Reputace: 116

Publikováno 12 April 2015 - 18:09:16

a řešením by bylo .... ? (píše ten, kdo dosud nepřispěl ani haléř)

• 0

#1704 ploci

ploci

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2,153 příspěvků(y)
  • LocationValachy!
Reputace: 206

Publikováno 12 April 2015 - 18:12:49

Hm, to je asi stejná blbost, jako když se jistý ministr bez ministerstva styděl za to, že je našinec. Styďět se možno jedině za to, co může jeden každý sám ovlivnit, ostatek jsou kecy.

• 0

#1705 JirkaM

JirkaM

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1,382 příspěvků(y)
  • LocationMoravská Chrastová
Reputace: 1,125

Publikováno 12 April 2015 - 18:22:15

Ploci: chápu, že doba je čím dál otrlejší a cyničtější, ale stydím se souhlasit s tvou poslední větou.

• 1

#1706 Karfik

Karfik

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 482 příspěvků(y)
  • LocationOstrožská Nová Ves
Reputace: 59

Publikováno 12 April 2015 - 20:07:07

Trošku mimo Vaše filozofie. Tož na Aukru jsou/byly dvě Čajky 2, tož na jednu mě přehodil člověk, který nyní má nejvíc i na druhé. To mu jako nestačí jedna, co teď vyhrál, to musí mít obě? Lidi jsou dnes nenažraní :-). A já su bez Čajky :-(.

• -1

#1707 JirkaM

JirkaM

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1,382 příspěvků(y)

Publikováno 12 April 2015 - 21:10:28

Třeba to je od něj jen standardní GAS zarytého čajkofila. Prostě neodolal. Nebo potřebuje kanibalizovat.

• 1

#1708 jenda1250

jenda1250

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 3,570 příspěvků(y)
Reputace: 397

Publikováno 12 April 2015 - 21:48:40

Na 10 minut člověk nechá tu němou tvář bez dozoru a ten parchant kočičí mi stihnul vožrat dost významnou část polotvrdýho sejra! Jsem to musel ořezat a znova přetřít barvou, snad to nic nechytne. Okrájenou část jsem tím pádem ochutnal taky, není to špatný ale je mu jenom tejden, potřebuje ještě tak měsíc zrát. A NEŽRAT! Takový práce to dalo a pak se probere na židli tohle bezelstný stvoření, zavětří, vůni čehosi poživatelného zachytí a to i přes docela silnou vrstu nátěru - a jde!

Dneska to ale byla docela komedie - v jednom dřezu jsem chladil slanou vodu na zálivku pro Feta a v druhým dřezu vyvolával negativ. A zdá se že jsem snad ani žádnou lázeň nezaměnil :). Minimálně na filmu jsem nic nezávadnýho nezachytil (kromě chyb při exponování).

• 2

#1709 keko

keko

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 3,070 příspěvků(y)
  • LocationSlovakia, Juzna 1, 900 42 Alzbetin Dvor
Reputace: 1,040

Publikováno 12 April 2015 - 22:02:32

My doma dojedame po macke :)

• 1

#1710 samusko

samusko

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 501 příspěvků(y)
Reputace: 149

Publikováno 13 April 2015 - 08:47:25

pokazil som si Yashicu 35GTN, packa sa previjanie filmu sa mi nevratila do povodnej polohy... asi pojde do nemocnice. dufam ze bude opat fungovat, velmi dobre sa mi s nou fotilo.

btw. uvazoval niekto nad tym ze Yashica je zenskeho rodu.. asi som sa mal k nej patricne spravat. :oops:

• 0

#1711 Karfik

Karfik

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 482 příspěvků(y)

Publikováno 13 April 2015 - 09:26:38

Ženskou jsme si z Yashica udělali možná jen my češi, stejně jako z Flexaret(y), druhý jmenovaný je určitě mužského rodu.

• 0

#1712 oteccasu

oteccasu

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 3,183 příspěvků(y)
  • LocationTrutnov

Publikováno 13 April 2015 - 09:43:49

jest-li to není tím, že většina jsou mužský a nečtyřprocentní a ty mají rádi svoje  hračky a proto jim dávají mužská jména.

• 0

#1713 oteccasu

oteccasu

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 3,183 příspěvků(y)
  • LocationTrutnov

Publikováno 13 April 2015 - 09:50:50

Soused na pokoji zde v lázních má klapačky, které si řádně na noc uschovává do skleničky. Bohužel jsem šel spát před ním a napustil si vodu do skleničky na noční pití. Ty potvory sklenky jsou stejný. -------------------------naštěstí při  nočním pití  jsem   se s druhou skleničkou před ústy zarazil, když to v nich cinklo. Kdo z vás by následně nevrhnul, kdyby nezastavil?

• 3

#1714 jenda1250

jenda1250

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 3,570 příspěvků(y)

Publikováno 13 April 2015 - 10:30:24

Asi natřikrát jsem četl kapačky a pořád mi to nedávalo smysl...

• 0

#1715 LaarsenGranz

LaarsenGranz

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 206 příspěvků(y)
Reputace: 10

Publikováno 13 April 2015 - 10:41:15

Já. Považuji se za otrlého, takže zubní bujón někoho jiného by mě zas tak moc nerozladil.

• 1

#1716 oteccasu

oteccasu

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 3,183 příspěvků(y)
  • LocationTrutnov

Publikováno 13 April 2015 - 10:45:27

Nono Jendo to jsme my dyslektici, nebo dislektici. ----To je jedno, hlavně že nám chutná.

• 0

#1717 jenda1250

jenda1250

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 3,570 příspěvků(y)

Publikováno 13 April 2015 - 21:03:47

Chutná, chutná, zrovna jsem dosypal kostičky feta do sklenic a zalil olejem ,přisypal jsem k tomu trochu různobarevnýho pepře tak snad to bude k jídlu. Už samotnej sejra byl docela jedlej, až podezřele mě to připomínalo balkán (jen to je proti němu trochu moc měkký a mokrý).

zítřejší předpoveď počasí (odpoledne):

kl 14 48.png1,0 – 1,9 mm vindpil.0025.165.pngSvak vind, 2 m/s fra sør-sørøst 1000 hPa 100 % 0° 100 %
graa-1px.gif 88 %
graa-1px.gif 100 %
graa-1px.gif 100 %
graa-1px.gif 100 %
graa-1px.gif

teplota: 0°C

srážky: 1-1.9mm, déšť se sněhem (aspoň že tak, dneska výhradně sněháňky)

vlhkost: 100%

mlha: 88%

oblačnost nízká/střední/vysoká: 100%/100%/100%

chybí tam už jenom vychřice nebo konec světa.

• 1

#1718 jenda1250

jenda1250

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 3,570 příspěvků(y)

Publikováno 14 April 2015 - 13:48:54

tak ta ppředpověď vyšla naprosto přesně, stačila hodinka a je tam bílo, sice jen 3cm a ono to stejně do večera roztaje. Bylo by docela zajímavý udělat statistiku přesnosti předpovědí. Mám pocit, že se trefjej obvykle když má bejt hnusně. Když je v předpovědi sluníčko tak to zamená taky hnusně :).

Nicméně jsem dnes objevil na sýru zelenou plíseň!!!

Už jsem se začínal bát...

• 0

#1719 jirin_ol

jirin_ol

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 3,787 příspěvků(y)
  • LocationSrdce Sedlecké plošiny
Reputace: 1,285

Publikováno 14 April 2015 - 14:02:18

já ji objevil včera na polívce,  a taky jsem se začal bát,  že bych  ji asi neudržel.

• 0

#1720 LuzJi

LuzJi

Tlampač (grafoman)

• Předplatitel
  • 2,114 příspěvků(y)
  • LocationTábor
Reputace: 736

Publikováno 14 April 2015 - 16:07:53

já ji objevil včera na polívce,  a taky jsem se začal bát,  že bych  ji asi neudržel.

Neboj,  ona by se udržela sama ...

Ale příště neplést trvanlivost polívky s trvanlivostí vývojky

• 0

#1721 Karfik

Karfik

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 482 příspěvků(y)

Publikováno 14 April 2015 - 19:27:31

tak ta ppředpověď vyšla naprosto přesně, stačila hodinka a je tam bílo, sice jen 3cm a ono to stejně do večera roztaje. Bylo by docela zajímavý udělat statistiku přesnosti předpovědí. Mám pocit, že se trefjej obvykle když má bejt hnusně. Když je v předpovědi sluníčko tak to zamená taky hnusně :).

Předpověď jim moc nejde, ještě ráno hlásili u nás na dnešek zataženo 12°C a byli jsme teď hledat lokalitu na focení v okolí Bzence a bylo dnes celý den jasno, občas mráček a teplo. Teď mám na teploměru o půl deváté 12,5°C. A taková "přesná" předpověď je tak na každý druhý den, takže tipuji, že tak na 50% se na druhý den trefí. Což na 50% se taky trefím, zda bude pěkně či hnusně. Holt poručíme větru dešti nefunguje a asi ani nikdy nebude a stejně tak to bude i s tou předpovědí a můžou pracovat s matematickýma modelama jak chtějí.

• -1

#1722 ploci

ploci

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2,153 příspěvků(y)
  • LocationValachy!
Reputace: 206

Publikováno 14 April 2015 - 21:44:22

Ploci: chápu, že doba je čím dál otrlejší a cyničtější, ale stydím se souhlasit s tvou poslední větou.

Vpořádku, to možno ovlivnit, tedy vlastně nevepříme :-P . Přímé myšlení, žádný cynismus.

• 1

#1723 samusko

samusko

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 501 příspěvků(y)
Reputace: 149

Publikováno 15 April 2015 - 10:49:11

Předpověď jim moc nejde, ještě ráno hlásili u nás na dnešek zataženo 12°C a byli jsme teď hledat lokalitu na focení v okolí Bzence a bylo dnes celý den jasno, občas mráček a teplo. Teď mám na teploměru o půl deváté 12,5°C. A taková "přesná" předpověď je tak na každý druhý den, takže tipuji, že tak na 50% se na druhý den trefí. Což na 50% se taky trefím, zda bude pěkně či hnusně. Holt poručíme větru dešti nefunguje a asi ani nikdy nebude a stejně tak to bude i s tou předpovědí a můžou pracovat s matematickýma modelama jak chtějí.

shmu (Slovensky hydrometeorologicky ustav) ma presnost predpovedi na nasledujuci den 92% a klesa na hodnotu 88% do piateho dna :) aspon co si pamatam ked sme kupovali od nich data.

a problem nie je predikcny model, ale chyba merania.

• 0

#1724 jenda1250

jenda1250

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 3,570 příspěvků(y)

Publikováno 15 April 2015 - 17:01:22

větší chybu než z měření bych přičítal přílišnému zjednodušení terénu, alespoň v mém případě to asi ta kbude, protože terén je tu velice složitý, spousta vodních ploch, terénních překážek, k tomu málo meteorologických stanic (=málo dat). K tomu nám dlouhodobě nefunguje srážkový radar... další potíž vidím v tom že předpověď je dělaná asi hlavně automaticky na základě modelů a chybí tam dostatečná empirická korekce. Data z modelů seš musejí správně interpretovat a aplikovat.

Proti polívce je tam ale jeden rozdíl, a to v tom, že na polívce je plíseň obvykle nežádoucí, tady jsem se jí už nemohl dočkat. Přes noc to zezelenalo docela fest, doufám že je to ten správnej druh abychom se neotrávili. Nevoní ale špatně.

• 0

#1725 berraneck

berraneck

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2,184 příspěvků(y)
  • LocationPraha/Vsetín
Reputace: 227

Publikováno 15 April 2015 - 20:46:55

... www.yr.no znáte? ;)

• 1

#1726 milosm

milosm

Tlampač (grafoman)

• Předplatitel
  • 1,827 příspěvků(y)
Reputace: 2,288

Publikováno 15 April 2015 - 20:50:43

yr.no

wetter24.de

shmu.sk

imeteo.sk/iradar

.

interpretace dat

• 0

#1727 otik

otik

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1,300 příspěvků(y)
Reputace: 128

Publikováno 16 April 2015 - 05:54:50

zlobí mě, že z hurvinka děláte takovýho trotla, jen pro to, že se mu nelíbí, že nemá na flašce s vývojkou doporučené ředění. Třeba by se nad tím výrobce mohl zamyslet. Samej zarytej analogista tady jsme, ale bez kompu a internetu neuděláme ani ránu.

• 3

#1728 jenda1250

jenda1250

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 3,570 příspěvků(y)

Publikováno 16 April 2015 - 07:16:05

yr.no

wetter24.de

shmu.sk

imeteo.sk/iradar

.

interpretace dat

storm.no

• 0

#1729 Notorius

Notorius

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 790 příspěvků(y)
Reputace: 13

Publikováno 16 April 2015 - 07:35:10

zlobí mě, že z hurvinka děláte takovýho trotla, jen pro to, že se mu nelíbí, že nemá na flašce s vývojkou doporučené ředění. Třeba by se nad tím výrobce mohl zamyslet. Samej zarytej analogista tady jsme, ale bez kompu a internetu neuděláme ani ránu.

Nic jsi nepochopil.

• -1

#1730 tricky

tricky

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 224 příspěvků(y)
  • LocationOstrava
Reputace: 359

Publikováno 16 April 2015 - 07:45:13

Ten kdo po prvním "použití" ví, že: R-09 je ausus dobry na odmasteni hajzliku,popripade ucpaneho drezu, se aspoň mě jeví jako trotl..

• 1

#1731 jirin_ol

jirin_ol

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 3,787 příspěvků(y)

Publikováno 16 April 2015 - 08:16:38

Smysl pro humor se  panu Hurvínkovi upřít nedá.   O autorech některých následujících příspěvků to asi říct nemohu. :-D

• 3

#1732 milosm

milosm

Tlampač (grafoman)

• Předplatitel
  • 1,827 příspěvků(y)

Publikováno 16 April 2015 - 08:21:54

ovcacek: hurvinek chtel jen otevrit diskusi o ... ;)

• 1

#1733 Notorius

Notorius

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 790 příspěvků(y)
Reputace: 13

Publikováno 16 April 2015 - 08:39:54

ovcacek: hurvinek chtel jen otevrit diskusi o ... ;)

:-D

• 0

#1734 Erik Kurach

Erik Kurach

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2,251 příspěvků(y)
Reputace: 435

Publikováno 16 April 2015 - 10:06:10

Milý Jendo, emituje plíseň na sejru nějaké fotografickou metodou zachytitelné stopy záření? Bylo zjištěno, že nepravidelné kontury na fotogramu lidské nohy v oblasti prstů byly během exposice způsobeny aerobních plísní rodů Microsporum, případně i Trychophyton, jež nevytvářejí chlorofyl. Následné experimenty s menší velikostí ponožek s minimální prodyšností tkaniny, pocházejícími od trhovců, také potvrdily, že se po deseti dnech pravidelném nošení po dobu 24 hodin denně efekt výrazně snížil, zejména díky poklesu plísněmi emitovaného spektra v rozsahu 520 - 565nm, což se při opakovaném pokusu projevilo výrazným zvýšením ostrosti přechodové hrany v následně vytvořené ověřovací exposici. Lze spolehlivě konstatovat, že anaerobní prostředí omezuje vznik a následný růst plísní, a uchovávání sejru po aplikaci malé dávky Protectanu od Fy.Tetenal ve skladovací - kryté nádobě, se může významně spolupodílet na celkové zvýšené odolnosti imunitního systému mnoha našich fotografických kolegů. S pozdravem "Starý Jezevec" Erik "Slanej Vrch", kde houby využíváme k pouličnímu osvětlení našich pravidelně vyšlapávaných a bedlivě udržovaných pro rychlé přesuny do skrytých záložních brlohů v případě nenadálého vpádu degenerovaného druhu Homo Sapiens Digitalis.

• 0

#1735 hurvinek

hurvinek

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 103 příspěvků(y)
Reputace: 31

Publikováno 16 April 2015 - 15:01:23

Nu hosi,vidim,ze R-09 a ja je pro Vas hezke tema,specialne bych chtel podekovat vsem za ucast na rozsahle konferenci,mnozi mate pravdu,mnozi se pletete,ale hlavne ze jsme zdravi :-P.Nebudu otvirat dizkuzi,nebudu natacet film ani porad s dvojroli a neplanuji ani navstevu Bratislavy,abych podekoval jednomu kolegovi,ktery si na komkoliv tady ohriva polevku,jen kdyz je trochu prilezitost. Ostravak Tricky ma pravdu,je spokojeny,nasel si svoji zamilovanou vyvojku a ja mu ji pohanil... se mu hluboce  omlouvam,ale trvam I nadale na svem,ze R-09 cisti neuveritelne dobre odpad,kdo nevyzkousel neuveri,to myslim ted vazne.Vsem dohromady tady dekuju za vase nazory a tudiz diky za velkou skolu.Pokud jsem nekoho dalsiho urazil,hluboce se omlouvam a je mi to lito,pokud jsem nekoho aspon trochu rozesmal,mam velikou radost. :-PMejte krasny a uspesny den,radost ze zivota a vubec vse,co je treba.Proste krasny den Mila

PS: drobnou prosbicku, neznamkovat a nekomentovat,jedinou vyjimkou je kolega s Bratislavy,ktery at vyuzije situaci,neb nebudu mit cas se branit a odpovdat v blizkych 24 hodinach,neb za chvili odletam do Evropy. Diky hosi srdecne vsem :cool:

• 1

#1736 Karfik

Karfik

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 482 příspěvků(y)

Publikováno 17 April 2015 - 08:00:54

Jeden kousek zatím za 150Kč:

http://aukro.cz/206-...5261115802.html

• -8

#1737 meCZoun

meCZoun

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 354 příspěvků(y)
  • LocationJihlava
Reputace: 50

Publikováno 17 April 2015 - 08:53:45

Nepsalo se tu několikrát o upozorňování na cizí aukce?

• 0

#1738 Karfik

Karfik

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 482 příspěvků(y)

Publikováno 17 April 2015 - 12:29:59

Tož já s dobrým úmyslem to sem šoupnu, aby si někdo udělal radost pěkným expozimetrem a dostanu tu nadáno. Nerozumím tomu!

PS: Už si tam kdosi přihodil, tak snad aspoň on to ocení, pokud si to přečetl zde. Ať pěkně slouží Lunasix výherci k radosti :-).

• 0

#1739 oteccasu

oteccasu

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 3,183 příspěvků(y)
  • LocationTrutnov

Publikováno 17 April 2015 - 12:45:24

Safra pánové nějak se nám zde zase množí požadavky na základní informace, tolikrát probrané.  Jsem rád, když se najde nějaká temnokomornická duše, co snad už po miliontý opakuje totéž a že se věnuje začátečníkům, nešlo by ale nějak sesumírovat základní otázky do jednoho celku, tak aby si začátečník přečetl dotazy, odpovědi, názory.....Určitě by byli začátečníci (a dnes už i začátečnice) vděční.

• 1

#1740 LuzJi

LuzJi

Tlampač (grafoman)

• Předplatitel
  • 2,114 příspěvků(y)
  • LocationTábor

Publikováno 17 April 2015 - 13:52:24

Tož já s dobrým úmyslem to sem šoupnu, aby si někdo udělal radost pěkným expozimetrem a dostanu tu nadáno. Nerozumím tomu!

PS: Už si tam kdosi přihodil, tak snad aspoň on to ocení, pokud si to přečetl zde. Ať pěkně slouží Lunasix výherci k radosti :smile:.

Stačí se vžít do situace někoho, kdo shání třeba expozimetr a chce ho za mírnou cenu. Když už něco sháním, tak si ty nabídky většinou dokáži i ohlídat. Ejhle najdu si něco v nějaké aukci a tajně doufám, že nebude moc konkurentů při nákupu. Výchozí cena je velmi příznivá a je naděje, že i nějak skoro příznivě zůstane.  Ale najednou se najde někdo, kdo udělá prodejci reklamu a najednou je tam zájemců jako much.A tak je z toho trochu nudný prodej s konečnou cenou, která bývá i vyšší než na eBay. I když pravda, expozimetr je i tak stále pěkný, jen za jiné peníze. Možná by ta cena taková byla i bez té reklamy, možná ale ne.  Takže proto. Dá se to pochopit ? 

Pokud budu prodejce já, tak tomu reklamu udělám sám. Třeba i zde, i když mezích zde tolerovaných.  

• 1

#1741 Karfik

Karfik

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 482 příspěvků(y)

Publikováno 17 April 2015 - 14:19:42

LuzJi, to je pouze tvůj pohled na věc, já to vidím jinak a proto jsem ten odkaz sem dal. Kdybych přemýšlel jako ty, tak ho sem nedám. Dá se to pochopit?

• -3

#1742 JirkaM

JirkaM

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1,382 příspěvků(y)

Publikováno 17 April 2015 - 14:28:28

Karfíku, není to pouze Luzjův pohled na věc, dá se to pochopit?

• 7

#1743 Anadred

Anadred

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 177 příspěvků(y)
  • LocationPraha 8
Reputace: 33

Publikováno 17 April 2015 - 14:54:37

PS: Už si tam kdosi přihodil, tak snad aspoň on to ocení, pokud si to přečetl zde. Ať pěkně slouží Lunasix výherci k radosti :smile:.

Ahoj, jedná se o takovou nepsanou, v podvědomí TK sdílenou, normu chování. Mně osobně to dává logiku z vlastní zkušenosti když sháním nějaké věci. Jak psal LuzJi, hledáš, trávíš tím čas, hlídáš. A potom to úsilí vyjde vniveč, nebo to je o dost dražší, protože na základě odkazu se přidá pár dalších.
  • 2

#1744 Karfik

Karfik

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 482 příspěvků(y)

Publikováno 17 April 2015 - 19:58:20

Tož chlapi, nebuďte srágory, když něco chcete, tak za to bojujte a nefňukejte tu. Život je boj, nic nepřijde samo, ani fototechnika, i když si to možná namlouváte, že ten inzerát jste četli jen Vy a vyhrajete to za pusu. Je to jen hloupý inzerát o hloupý expozimetr a děláte tady z toho kovbojku.

Já osobně když si něco vyhlídnu, co bych chtěl, dám si finanční mez a přes tu nejdu, neřeším, zda to někdo viděl či ne, zda se to inzeruje tam či onam. Kór na Aukru, kde ten lunasix byl zobrazen 119x a přihazuje 1. A když mě někdo přehodí, prostě má víc peněz, které je za onu věc ochotný dát, tím to končí, to je tržní ekonomika a kdo se s tím není schopen se smířit, tak ať si tu tvoří z toho jakési jeho pseudo "normy chování".

Ještě že je to přes internet, jinak bych dostal za porušení norem rákoskou přes prsty a musel poděkovat :-).

• -4

#1745 jirin_ol

jirin_ol

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 3,787 příspěvků(y)

Publikováno 17 April 2015 - 20:16:49

škoda,  že  spolu teď nehovoříme  z očí do  očí.

• 7

#1746 LuzJi

LuzJi

Tlampač (grafoman)

• Předplatitel
  • 2,114 příspěvků(y)
  • LocationTábor

Publikováno 17 April 2015 - 20:44:49

LuzJi, to je pouze tvůj pohled na věc, já to vidím jinak a proto jsem ten odkaz sem dal. Kdybych přemýšlel jako ty, tak ho sem nedám. Dá se to pochopit?

Když něco nemohu pochopit, snažím se k tomu najít nějaké informace a ne že hned fňukám že tomu nerozumím  ;-) ...

Takže nějaké vysvětlení třeba zde http://www.temnakomo...áty#entry495180

Zjistíš tam také, že před pěti lety jsem to viděl zpočátku jako ty.

• 2

#1747 JirkaM

JirkaM

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1,382 příspěvků(y)

Publikováno 17 April 2015 - 20:52:11

Přijít o hloupý expozimetr může někoho mrzet. Jako někoho jiného mrzí, že přišel o Čajku II, srágoro..Redukovat mezilidské vztahy v komunitě na zákony tržní ekonomiky je poněkud ... nekomunitní.

• 7

#1748 Karfik

Karfik

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 482 příspěvků(y)

Publikováno 17 April 2015 - 20:52:36

škoda,  že  spolu teď nehovoříme  z očí do  očí.

To je škoda, rád bych s někým pokecal, ale Praha je z ruky. Nedávné setkání s Mickaelem bylo bezva.

• 0

#1749 milosm

milosm

Tlampač (grafoman)

• Předplatitel
  • 1,827 příspěvků(y)

Publikováno 17 April 2015 - 20:55:00

za cenu nejvyssi, za cenu nejnizssi

.

udelas radost jednomu cloveku

.

nerozhodujme

• 2

#1750 Karfik

Karfik

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 482 příspěvků(y)

Publikováno 17 April 2015 - 20:58:33

Přijít o hloupý expozimetr může někoho mrzet. Jako někoho jiného mrzí, že přišel o Čajjku II, srágoro..Redukovat mezilidské vztahy v komunitě na zákony tržní ekonomiky je poněkud ... nekomunitní.

Tam mi jen vadilo, že jeden člověk kupuje dvě, ale dal víc a jsou jeho. Ale už jsem koupil jinde a ještě levněji, takže vlastně mohu být rád, že jsem tehdá nekoupil :-). Jak se říká, vše špatné je k něčemu dobré.

Pro mne nejsou mezilidské vztahy založeny na tom, zda si kamarád něco koupí či ne a vůbec ne na hmotných věcech. Nákup nějaké věci, kór nepotřebné, je pro mne v životě jen hloupost. Věc je, byla a bude jen věcí, nic víc.

• 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 členů, 3 návětěvníků, 0 anonymních