Nu hosi,vidim,ze R-09 a ja je pro Vas hezke tema,specialne bych chtel podekovat vsem za ucast na rozsahle konferenci,mnozi mate pravdu,mnozi se pletete,ale hlavne ze jsme zdravi .Nebudu otvirat dizkuzi,nebudu natacet film ani porad s dvojroli a neplanuji ani navstevu Bratislavy,abych podekoval jednomu kolegovi,ktery si na komkoliv tady ohriva polevku,jen kdyz je trochu prilezitost. Ostravak Tricky ma pravdu,je spokojeny,nasel si svoji zamilovanou vyvojku a ja mu ji pohanil... se mu hluboce omlouvam,ale trvam I nadale na svem,ze R-09 cisti neuveritelne dobre odpad,kdo nevyzkousel neuveri,to myslim ted vazne.Vsem dohromady tady dekuju za vase nazory a tudiz diky za velkou skolu.Pokud jsem nekoho dalsiho urazil,hluboce se omlouvam a je mi to lito,pokud jsem nekoho aspon trochu rozesmal,mam velikou radost. :-PMejte krasny a uspesny den,radost ze zivota a vubec vse,co je treba.Proste krasny den Mila
PS: drobnou prosbicku, neznamkovat a nekomentovat,jedinou vyjimkou je kolega s Bratislavy,ktery at vyuzije situaci,neb nebudu mit cas se branit a odpovdat v blizkych 24 hodinach,neb za chvili odletam do Evropy. Diky hosi srdecne vsem