Přejít na obsah

Fotka

Co mě zlobí dvě

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3965 odpovědí na toto téma

#2001 borekt

borekt

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 518 příspěvků(y)
  • LocationThunder Bay-On.Canada
Reputace: 193

Publikováno 6 červen 2015 - 17:30:25

Milý Borku, Pierre Louis le Bris, filmový idol našeho mládí odešel dnes, 6.6.2015 do věčných lovišť. Howgh. "Starý Jezevec" Erik

Mily Eriku,dekuji a at Vinetu odpociva v klidu a miru,Manitu jej povolal mezi sve statecne nacelniky

Jako maly kluk jsem mel mnoho a mnoho fotografii z techto filmu-tenkrat jedno toto foto stalo od 1Kcs az 2Kcs. a byl vymenny obchod,jo byl to nadherny cas naseho mladi....

diky

opatruj se

borek

Milý Borku, Pierre Louis le Bris, filmový idol našeho mládí odešel dnes, 6.6.2015 do věčných lovišť. Howgh. "Starý Jezevec" Erik

• 0

#2002 sokolvideo

sokolvideo

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 578 příspěvků(y)
  • LocationPrešov
Reputace: 215

Publikováno 6 červen 2015 - 21:09:23

Uff,Uff!

• 0

#2003 LaarsenGranz

LaarsenGranz

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 206 příspěvků(y)
Reputace: 10

Publikováno 7 červen 2015 - 00:04:02

Mě spíš víc zdrcuje skon Ludvíka Vaculíka.

• 0

#2004 David

David

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 845 příspěvků(y)
Reputace: 164

Publikováno 7 červen 2015 - 09:38:57

Mě spíš víc zdrcuje skon Ludvíka Vaculíka.

Ano, už nám nezazpívá: http://blisty.cz/art/77678.html

(Autor sedí a zpívá vlevo v záběru)

• 2

#2005 hidejoshi

hidejoshi

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 741 příspěvků(y)
  • Location49°49'35.080"N, 12°36'21.379"E
Reputace: 435

Publikováno 13 červen 2015 - 07:52:33

Zlobi mne ztrata predniho okenka hledacku na Zokim 1. Rad utratim obolus, pokud nekdo ma navic.
  • 0

#2006 tess_red

tess_red

Tlampač (grafoman)

• Předplatitel
  • 1 175 příspěvků(y)
  • LocationLitoměřice; občas Ludvíkov u Velké Bíteše
Reputace: 240

Publikováno 13 červen 2015 - 20:15:24

Štve mne, že díky fakt velké nepřízni počasí nedošlo na focení svatby kamarádů mojí Mamiyou C 330. Neměla jsem se tak těšit. :( 

• 0

#2007 Standulin

Standulin

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 349 příspěvků(y)
  • LocationPraha
Reputace: 94

Publikováno 14 červen 2015 - 18:17:13

tak mě zlobí toto:

reich.jpg?ver=3

• 0

#2008 JirkaM

JirkaM

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 382 příspěvků(y)
  • LocationMoravská Chrastová
Reputace: 1 125

Publikováno 14 červen 2015 - 18:23:19

Není cyklostezky bez asfaltu. Ať žijí dotace. A bude hůř...

• 0

#2009 Standulin

Standulin

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 349 příspěvků(y)
  • LocationPraha

Publikováno 14 červen 2015 - 18:26:16

Tak ona to není cyklostezka, ale křížová cesta... a snad tam ani ten asfalt není, respektive toho sem si ani nevšiml...

• 0

#2010 Alibaba

Alibaba

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 222 příspěvků(y)
Reputace: 35

Publikováno 14 červen 2015 - 18:36:18

Jde o to baroko "před" kostelní věží, s tím nic nenaděláme... Takhle zmizelo a mizí spoustu krásných zákoutí. Jediné co tě může těšit, že tak po dvaceti, padesáti,.... letech bude mít i tahle fotka svoje.

• 0

#2011 Alibaba

Alibaba

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 222 příspěvků(y)
Reputace: 35

Publikováno 14 červen 2015 - 18:36:35

... kouzlo.

• 0

#2012 Standulin

Standulin

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 349 příspěvků(y)
  • LocationPraha

Publikováno 15 červen 2015 - 09:52:43

Jo, ale k tomuhle místu mám vztah jako kluk a vůbec... Ví někdo, co je za fotku ta původní černota? (já to vim, jest to jakási forma kvízu).

• 1

#2013 JirkaM

JirkaM

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 382 příspěvků(y)

Publikováno 15 červen 2015 - 17:40:02

... tak pardon, mně to přišlo jako asfaltka...A na tu otázku odpovědět neumím.

• 0

#2014 JirkaM

JirkaM

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 382 příspěvků(y)

Publikováno 15 červen 2015 - 17:42:09

A co se debarokizace krajiny týče... dnes jsem cestou koukal na cosi ještě horšího: alej, na konci zámecká/kostelní (?) věž vykukující za panelákem. "Krádež krajiny či horizontu" dnes nikdo neřeší.

• 1

#2015 Nimrod

Nimrod

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 400 příspěvků(y)
  • LocationPísek
Reputace: 297

Publikováno 15 červen 2015 - 18:29:13

A co se debarokizace krajiny týče... dnes jsem cestou koukal na cosi ještě horšího: alej, na konci zámecká/kostelní (?) věž vykukující za panelákem. "Krádež krajiny či horizontu" dnes nikdo neřeší.

mám podobný problém s vysílačema trčícíma z lesů. přitom ty naše lesy spadají do přírodního parku a hlavním účelem přírodního parku je zachovávat krajinný ráz. no chápe to někdo? korunu tomu nasadilo znásilnění zeměměřičské věže. uřízli vršek, postavili na ní a kolem ní ocelovou konstrukci vysílače. přitom je to chráněným kusu lesa (přírodní rezervace), byť pravda, kvuli bukům

• 0

#2016 Daniela

Daniela

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 197 příspěvků(y)
  • LocationPraha - Jižní čechy
Reputace: 22

Publikováno 15 červen 2015 - 19:13:57

To STANDULIN:  Tak původní černota je pohled od křížové cesty strana od Klokotského kostela na historické centrum mesta Tábor, je vidět věž kostela na náměstí, věž s bránou  vedle husitského muzea a další vpravo....

A soudobá barevná???? hnus velebnosti bych tam ty domky nepovolila vůbec postavit... pač to totálně zkazilo právě ten výhled na historické centrum!!!

• 0

#2017 Daniela

Daniela

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 197 příspěvků(y)
  • LocationPraha - Jižní čechy
Reputace: 22

Publikováno 15 červen 2015 - 19:16:44

To Nimrod: jo ty lesy tam znám jak své boty.....nová rozhledna na Kraví hoře s vysílačem taky pěst na oko.... a ta zeměměřičská věž nemáš namisli kamennou rozhlednu na kopci Kamýku?

Na kole jsem tam dlouho nebyla znám ji ještě jako historickou kamenou stavbu.

• 0

#2018 Girmy

Girmy

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 676 příspěvků(y)
  • LocationPraha
Reputace: 147

Publikováno 15 červen 2015 - 19:17:38

No krajinný ráz je nádherná věc, která by měla být respektována. Bohužel už od komunismu tomu bylo naopak. Začaly se stavět před kostely paneláky a já nevím co všechno. 

Největší škoda je, že i v chráněných územích nejsou páky na nepoctivce, ale ti, kdo to chtějí dodržet, tak jsou povětšinou demoralizování byrokracií, že někdy i v dobrém záměru přestanou :(.

• 1

#2019 Nimrod

Nimrod

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 400 příspěvků(y)
  • LocationPísek
Reputace: 297

Publikováno 15 červen 2015 - 19:23:08

To Nimrod: jo ty lesy tam znám jak své boty.....nová rozhledna na Kraví hoře s vysílačem taky pěst na oko.... a ta zeměměřičská věž nemáš namisli kamennou rozhlednu na kopci Kamýku?

ano, myslím to na vysokém kamýku. pokud vím, byla to doopravdy zeměměřičká věž. podle stejného návrhu jich je ještě několik u nás postavených. od té doby, co to tam vyrostlo, tam moc nejezdím/nechodím. krom toho, že to je vysloveně hnusný je tam ještě fůra lidí...

No krajinný ráz je nádherná věc, která by měla být respektována. Bohužel už od komunismu tomu bylo naopak. Začaly se stavět před kostely paneláky a já nevím co všechno. 

Největší škoda je, že i v chráněných územích nejsou páky na nepoctivce, ale ti, kdo to chtějí dodržet, tak jsou povětšinou demoralizování byrokracií, že někdy i v dobrém záměru přestanou :(.

proč tomu ale dali status přírodního parku, když se nerespektuje? nějak nevím, co kdo z toho má...

• 1

#2020 oteccasu

oteccasu

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 3 183 příspěvků(y)
  • LocationTrutnov
Reputace: 1 118

Publikováno 15 červen 2015 - 20:06:58

Zvlhlo mě oko. Kamarád prodal škodu R v nádherném stavu. Přitom peníze mám doma.

Snad mi vyjde ve čtvrtek kup Golďase. Erko by bylo lepší

• 1

#2021 borekt

borekt

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 518 příspěvků(y)

Publikováno 15 červen 2015 - 23:10:47

nerikej mo ze chces koupit Goldwinga???

Ja bych radsi bral Jawa Moped,-Jawa Stadion .....dva roky jezdim bez nehod,s vetrem se honim o zavod la la la ......diky svemu m o p e d u.....

at ti to vyjde 

borek

• 0

#2022 oteccasu

oteccasu

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 3 183 příspěvků(y)
  • LocationTrutnov
Reputace: 1 118

Publikováno 15 červen 2015 - 23:22:17

Ty stroje mám taky. Včera jsem byl u rodičů 38 km na Jawa 555. To by jsi nevěřil, co je to za dělo.  Furt plnej  a kochačka jak má být.

Goldinku jsem měl. Musel jsem motorku prodat, neb zraněný krk nemohl nést těžkou helmu (překlopku). Nyní už jezdit mohu. Je to motorka - žena jediná, která hledá jakoukoliv příležitost si podemnou lehnout. (420 kg). Bohužel tato nebude mít zatím tažný zařízení. Bude mít ale rádio,, vysílačku, ledničku, ruční brzdu, zpátečku, dofukování kol, tři kufry, topení na kotníky a kolena, vzduchové odpružení ..................Už se těším.

• 0

#2023 Girmy

Girmy

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 676 příspěvků(y)
  • LocationPraha
Reputace: 147

Publikováno 16 červen 2015 - 08:16:03

ano, myslím to na vysokém kamýku. pokud vím, byla to doopravdy zeměměřičká věž. podle stejného návrhu jich je ještě několik u nás postavených. od té doby, co to tam vyrostlo, tam moc nejezdím/nechodím. krom toho, že to je vysloveně hnusný je tam ještě fůra lidí...

proč tomu ale dali status přírodního parku, když se nerespektuje? nějak nevím, co kdo z toho má...

On přírodní park je jen malá berlička v zákoně. V podstatě to nic neznamená, bohužel.

• 0

#2024 Standulin

Standulin

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 349 příspěvků(y)
  • LocationPraha

Publikováno 16 červen 2015 - 09:35:15

dík za účast, ale bingo nikdo nedal, je to fotka z Reichovy Bohemie, jako kluk sem tam s dědou chodil tou křížovou cestou, bejvaly to hormadný akce, komanč halt pánbíčkaření nezatrhnul, to se povedlo až dnešní generaci... dokonce se do kláštera chodilo hlavním vchodem, tejdě je hlavní vchod nepoužívanej - on ústil do tej křížovej cesty, ale tudy už dávno nikdo nechodí, všichni jezději auťákama a parkovište je z boku, takže se udělal hlavní vchod z boku, úplně proti logice tej stavby... ale to jsme s kámošem seznali, že je to osud mnoha starších staveb... hlavní vchod chátrá a protože se změnila kultura nahlížení na ty baráky a okolní zástavba a doprava a vůbec všechno, tak prostě nevyhovuje hlavní vchod... je to stejný s bohnickym blázincem. Originélně má úplně strašně okázalej vchod a takovou versajskou výzdobu před ním, ale ta je dneska mezi panelákama a zřetelná pouze na leteckej mapě a hlavní vrátnice do areálu je z boku...

• 0

#2025 jkcz

jkcz

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 728 příspěvků(y)
  • LocationValašské království
Reputace: 177

Publikováno 16 červen 2015 - 11:55:26

No ja popravde receno nechapal, proc ses na to ptal, kdyz jpg ma nazev Reich.

Je treba to brat tak, ze zasahy cloveka tu byly a budou. I nasi predchudci s tim museli nejak bojovat

http://media.novinky...free1-5gdm3.jpg

Kdyz vidim Sudkovu Prahu panoramatickou, tak si rikam, jestli mu na snimcich vadila moderni auta. Dost mozna ano. S odstupem desitek let ty snimky se starymi Tudory ale vypadaji kouzelne.

• 2

#2026 Standulin

Standulin

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 349 příspěvků(y)
  • LocationPraha

Publikováno 16 červen 2015 - 12:36:28

no zrovna u toho sudka si myslím, že mu tam ty auťáky nevadily, jak tak o něm se dozvídám víc, tak bych ho tipnul, že kdyby nu tam něco vadilo, tak by to prostě necvaknul... A samozřejmě, že halt s tim člověk nic nenadělá... daleko horší, než nějakej barák je, jak rostou děcka okolo a z jednoho se pomalu stává pamětník... 

• 1

#2027 JirkaM

JirkaM

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 382 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2015 - 17:47:42

dík za účast, ale bingo nikdo nedal, je to fotka z Reichovy Bohemie, jako kluk sem tam s dědou chodil tou křížovou cestou, bejvaly to hormadný akce, komanč halt pánbíčkaření nezatrhnul, to se povedlo až dnešní generaci... dokonce se do kláštera chodilo hlavním vchodem, tejdě je hlavní vchod nepoužívanej - on ústil do tej křížovej cesty, ale tudy už dávno nikdo nechodí, všichni jezději auťákama a parkovište je z boku, takže se udělal hlavní vchod z boku, úplně proti logice tej stavby... ale to jsme s kámošem seznali, že je to osud mnoha starších staveb... hlavní vchod chátrá a protože se změnila kultura nahlížení na ty baráky a okolní zástavba a doprava a vůbec všechno, tak prostě nevyhovuje hlavní vchod... je to stejný s bohnickym blázincem. Originélně má úplně strašně okázalej vchod a takovou versajskou výzdobu před ním, ale ta je dneska mezi panelákama a zřetelná pouze na leteckej mapě a hlavní vrátnice do areálu je z boku...

Takhle to vypadalo v srpnu 1980. Muž uprostřed je (asi spíše byl) páter Alois. Už si bohužel nepamatuji, o čem byla řeč - jen vím, že jsme uctivě, tiše a dlouho naslouchali.

Přiložený soubor (y)

• 1

#2028 Standulin

Standulin

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 349 příspěvků(y)
  • LocationPraha

Publikováno 16 červen 2015 - 17:53:14

jejda, to's mi udělal radost, dík... to mi bylo asi 9 let, řek bych, že to bylo přesně ta doba, kerou se pamatuju

• 0

#2029 JirkaM

JirkaM

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 382 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2015 - 18:28:12

No vida ... radost i v tomto vláknu (rádo se stalo:)). Ještě, aby zavládla i v tom opozitním. Leckterá axiomatická "argumentace" proti tamním zajímavým a kultivovaným příspěvkům mne ... netěší.

• 1

#2030 pepafotograf

pepafotograf

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 764 příspěvků(y)
  • LocationJablůnka 397
Reputace: 333

Publikováno 17 červen 2015 - 07:27:09

Zlobí mě,ale takový je už život-zaseknutá páčka převíjení u Pentaxu K1000 na Severním Kypru...Vyfotil jsem dva Ilfordpany100 a při třetím filmu u pátého záběru řekl Pentax-A DOST!!! Druhé tělo kádvojka zůstala v ČR a jak už to tak bývá,tak se to zaseklo uprostřed dovolené...Tak jsem pokračoval s digošem Kádvacítkou co mám jako že jen na barvu a dělal jsem nádherné věci na třetí nejkrásnější pláži světa Golden Beach na poloostrově Karpas na Severním Kypru,pěkně pomaličku,Cokin systém měl své hody...Po padesátém šestém záběru se zbláznila SD karta a řekla-NE!!! Celá zastávkovala a vše pěkně smazala co na ní bylo....Prostě po padesátém šestém záběru najednou ukázala-nelze uložit,říkám si O.K. alespoň mám to co už mám,jenže holka řekla-NEMÁŠ! Najednou koukám,záběr 55,nikde,54nikde,až milá kartička vyřkla konečné-nemáš nic! Naštěstí jsem měl už jednu kartu plnou ze začátku dovolené,takže něco mám,dva kinofilmy taky,zbytek dovolené jsem pokračoval s mini dv kamerou,takže bude film...

• 0

#2031 Standulin

Standulin

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 349 příspěvků(y)
  • LocationPraha

Publikováno 17 červen 2015 - 09:11:41

Nevěřím... K1000 je foťák, kerej se nezasekává, naprosto vylučuju jakoukoliv poruchu!!!

• 0

#2032 hidejoshi

hidejoshi

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 741 příspěvků(y)

Publikováno 17 červen 2015 - 10:24:34

Šílenče. Tolik fotek a materiálu z dovolený. Já sebou táhnu vždy alespoň tři foťáky, osum objektivů, 10 kin a 6 svitků.... a potom udělám do 20 fotek na kino a 6 SF.

• 0

#2033 Luigi

Luigi

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 848 příspěvků(y)
  • LocationTábor
Reputace: 197

Publikováno 18 červen 2015 - 08:33:14

Tak ona to není cyklostezka, ale křížová cesta... a snad tam ani ten asfalt není, respektive toho sem si ani nevšiml...

No, asfalt tam není, ale ty hnusné velkokapcitní domy tam jsou. To víš, lukrativní místo, kde nic nemělo stát a pak prijde ředitel ČT pan J a k někmu jeho ekonomický náměstek pan L, oba z Tábora, něco málo našetřili a to jde ráz krajiny stranou. Ale jako táborák mám z Tvých foto radost. V lońském roce mi vydali brožuru o klokotském klášteře a tato křížová cesta je jeho součástí. Jo a v pozadí je táborský kostel, tak až tady budeš zase fotit tak zajdi - bydlím 50 metrů od kostela. Zdařec Luigi :shock:

• 1

#2034 dravec

dravec

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 333 příspěvků(y)
  • LocationPraha
Reputace: 187

Publikováno 18 červen 2015 - 09:02:12

Šéf po mě opakovaně chtěl, abych udělal skupinovou fotkuu celýho našeho ansámblu a já se vždycky nějak vymluvil. Nemam rád,když fotky dělat musim. Nicméně mě k tomu nakonec včera dokopal. Tak jsem si řekl, že se pochlubim svojí Mamčou C330, že. No abych byl taky na fotce, všechno to nastavim, dám na stativ, připojim drátěnku a poprosim kolegu od vedle, aby to zmáčknul. Jdu to zkontrolovat, přetočit na další políčko a vona se natáhla závěrka a rovnou se spustila. A pak ještě 5 x, jak jsem se snažil přijít na problém. Projel jsem takhle zbytek svitku a udělal ze sebe debila, abych po chvíli zjistil, že drátěnka byla zaaretovaná! :-D Jak to zmáčknul někdo jinej, ne já, tak mě to nenapadlo. Kdybych fotil já, tak na to přijdu hned, žejo. No snad ta první fotka bude v cajku. Další film jsem pochopitelně neměl...

• 0

#2035 Standulin

Standulin

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 349 příspěvků(y)
  • LocationPraha

Publikováno 18 červen 2015 - 09:34:32

Luigi - měli jsme tzv. fotovýlet do Tábora, je to tradiční záležitost. Bydleli jsme kousek od náměstí. Já jsem původně táborák, chodil sem tam na gympl. Koukni když tak do galerie, je tam jedna reichovina kostelu přes jordán a dám tam ještě fotku z malýho náměstí. Oboje dopadlo docela fajn, ale to víš, kontakt ti na monitor nepřenesu. Mohli sme se sejít, pravda, alespoň by nás někdo provedl po knajpách, dali sme si jednou oběd U Lva a to vlastně by do tohohle vlákna taky patřilo... strašný... Ale "U Dvou Koček" napravilo reputaci, fakt to hovězí tam je laskominka, doopravdy luxusní jídlo...

• 0

#2036 Luigi

Luigi

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 848 příspěvků(y)
  • LocationTábor
Reputace: 197

Publikováno 18 červen 2015 - 10:00:51

Standuline OK - až budeš plánovat cestu do Tábora, tak dej vědět, třeba nám setkání vyjde. K tomu by se určitě rádi přidali kolegové z Jihočeské TK - Tom a LuzJi, jen když to časově trošku sedne - bylo by to fajn. Ahoj Luigi. Na fotky rád kouknu. :shock:

• 0

#2037 Standulin

Standulin

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 349 příspěvků(y)
  • LocationPraha

Publikováno 18 červen 2015 - 10:32:54

Tak my jezdíme tak nějak všude, kdy přijde zase řada na Tábor netuším, ale když tak zde dám věděti...

• 0

#2038 PauIie

PauIie

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 177 příspěvků(y)
  • LocationBratislava DNV
Reputace: 54

Publikováno 18 červen 2015 - 14:47:51

http://zpravy.e15.cz...rlament-1200644

Svet speje do p....

• 2

#2039 Karfik

Karfik

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 482 příspěvků(y)
  • LocationOstrožská Nová Ves
Reputace: 59

Publikováno 18 červen 2015 - 14:59:21

Naštěstí pro vlastní potřebu bez vystavování na veřejnosti si to fotit můžeme. A zdejší klasici cpát scany na Facebook snad nebudou :-). Ale je ten svět opravdu čím dál častěji na hlavu postavený.

• 1

#2040 pepafotograf

pepafotograf

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 764 příspěvků(y)
  • LocationJablůnka 397
Reputace: 333

Publikováno 18 červen 2015 - 17:34:26

Nevěřím... K1000 je foťák, kerej se nezasekává, naprosto vylučuju jakoukoliv poruchu!!!

Fakt! Páčka přetáčení řekla po druhém filmu a třicátém třetím záběru DOST! Ale zdála se mi už u desátého záběru druhého filmu že začíná nějak tuhnout...prostě první fáze přetáčení super,a ke konci dost velký odpor který každým snímkem narůstal,no a prostě u třiatřicátýho záběru se už páčka ani nepohla...Takže p.Blažek Nový Jičín bude mít opět práci...

• 0

#2041 salo

salo

Tlampač (grafoman)

• Předplatitel
  • 1 081 příspěvků(y)
  • LocationZnojmo
Reputace: 190

Publikováno 18 červen 2015 - 22:08:26

Svet speje do p....

No tak samozrejme ze se jedna o nesmyslnou uvahu. Nepodlehejme vsak panice na zaklade hysterickych titulku v ceskem bulvaru. Ponekud strizlivejsi zpravu jsem nasel napr. na http://www.euractiv....oslanci-012715.
  • 0

#2042 salo

salo

Tlampač (grafoman)

• Předplatitel
  • 1 081 příspěvků(y)
  • LocationZnojmo
Reputace: 190

Publikováno 18 červen 2015 - 22:15:03

Svet speje do p....

No tak samozrejme ze se jedna o nesmyslnou uvahu. Nepodlehejme vsak panice na zaklade hysterickych titulku v ceskem bulvaru. Ponekud strizlivejsi zpravu jsem nasel napr. na http://www.euractiv....oslanci-012715.
Anebo mnohem komplexnejsi clanek na toto tema: http://www.digimanie...le-problem/6114
Srovnej s clanky v nejctenejsich novinach a uvidis, kdo je bulvar a kdo si jeste jakz takz zachovava vyssi uroven novinarske prace.
  • 0

#2043 bzencak

bzencak

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 993 příspěvků(y)
Reputace: 487

Publikováno 19 červen 2015 - 07:26:31

Pro naše přehnané autorské sebevědomí a pocit nezcizitelné svobody nabízím k přečtení tento text.

• 0

#2044 borekt

borekt

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 518 příspěvků(y)

Publikováno 22 červen 2015 - 23:51:20

Co mne zlobi?

ze "toto leto, zda se mi, ponekud nestastne..."Ptal jsem se Vancury,zda mohu pouzit jeho citaci ,a ze pry jo.

Toto leto musim ohrivat chemii,vloni ani predloni,a i v zimach krutych,jsem mel stale v temne 20stupnu teplicka,a letos,bida,jaro zadny,leto studeny-jako ma baba,tu uz zahrejvat nemusim a ani......a asi uz neumim fotit,porad vykrejvat,a nebo blbnu ...

Bude lepe a radostneji!!!

borek

• 0

#2045 hidejoshi

hidejoshi

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 741 příspěvků(y)

Publikováno 23 červen 2015 - 07:33:01

Vždycky mně překvapí, jak má zákonodárce v době kdy si tě , nebo cokoliv,  můžou natočit mobilem, hodinkama, brejlema, propiskou, zapalovačem.... tendence řešit někoho, kdo hrdě třímá něco čemu se dá říkat fotoaparát.  Ovšem mám silné pochyby, že by vůbec kdo takový čin stíhal, nebo dokonce odsoudil.

• 0

#2046 Erik Kurach

Erik Kurach

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 251 příspěvků(y)

Publikováno 23 červen 2015 - 07:54:19

Vážení kolegové, nepodléhejte předčasně cílené a programově chmurné mediální masáži při doposud doširoka zejícím otvoru obecní legislativy. Až nastane okamžik povinné registrace veškerých fotografických a filmových zařízení na místních odděleních "Lovců psích lebek", bude to včas vyhlášeno po zaznění varovných signálů obecním rozhlasem. S pozdravem prašivý "Starý Jezevec" Erik 

• 0

#2047 kapros1

kapros1

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 568 příspěvků(y)
  • LocationJenčice
Reputace: 362

Publikováno 23 červen 2015 - 08:24:16

Co mne zlobi?

ze "toto leto, zda se mi, ponekud nestastne..."Ptal jsem se Vancury,zda mohu pouzit jeho citaci ,a ze pry jo.

Toto leto musim ohrivat chemii,vloni ani predloni,a i v zimach krutych,jsem mel stale v temne 20stupnu teplicka,a letos,bida,jaro zadny,leto studeny-jako ma baba,tu uz zahrejvat nemusim a ani......a asi uz neumim fotit,porad vykrejvat,a nebo blbnu ...

Bude lepe a radostneji!!!

borek

Jak je ten svět malej. V Thunder Bay stejně jako v Českém Středohoří  :shock:  :-P

• 1

#2048 ladinek

ladinek

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 438 příspěvků(y)
Reputace: 81

Publikováno 23 červen 2015 - 20:59:36

No netěší mě znovu zaregistrovaný uživatel Amater 323. Opět mě posílá zprávy. Je pod nickem Fedak a má opět červená pole.

Tak nač Vám safra je to moje TTL-ko, když je tak tmavé? Mě by potešilo.

• 0

#2049 Zirafka

Zirafka

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 342 příspěvků(y)
  • LocationSeverní čechy
Reputace: 27

Publikováno 2 červenec 2015 - 19:52:33

Netěší mne cena dneska koupené chemie na vyvolávání filmů. Chápu, že obchod musí mít nějaký zisk a tak Fomadon LQN (0,25l) za 95 korun celkem beru. Nicméně Fomafix ( 0,5l) za 110 mi připadá už docela dost  :unsure:

Asi si budu muset udělat zásobu :) Jenže to pak ten obchod bude brát ještě méně a bude to ještě dražší... chjo  :ph34r:

• 0

#2050 ladinek

ladinek

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 438 příspěvků(y)
Reputace: 81

Publikováno 2 červenec 2015 - 19:58:15

Nejlepší je našetřit 2000kč a objednat velkou objednávku přímo ve Fomě, takhle to dělám já, je to o hodně levnější a pošta zdarma taky není špatná, cena Fomy 100 v Brně je na některejch místech taky šílená o chemii nemluvě.

• 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 členů, 1 návštěvníků, 0 anonymních