irituje mne že když je někde nějaká příležitost, tak se mi vyhne obloukem... děv*a!
Pokud se ti vyhne tak to ještě jde, kdyby se ti pošklebovala z dostatečné vzdálenosti. To by bylo ještě horší ne? Mně se někdy nevyhne, ale pak se mi to podaří "zkonit" při vyvolávání nebo si film nechtě osvítím. Tak co by tě štvalo více?
Ty máš naději, že se jednou to štěstí a příležitost usměje i na tebe.
Povídej, přeháněj.
Tak já taky tedy přidám jednu svojí pokaženou příležitost z minulého víkendu (přesvědčovat se dlouho nenechám):
Představte si krásnou mlhu v Tiských stěnách. Lidi jsou zalezlý doma a nepřekáží Vám, lebo jim je zima a vy se procházíte a fotíte "ty nejúžasnější fotky" a co se nestane, když vyndáte vyfocený svitek, tak zjistíte, že se nedovírala závěrka. Takže nezbývá jen doufat, že se to třeba u těch prvních fotek nestalo, a že tam aspoň něco bude.
Asi na ten pentacon byla už zima taky dooost velká. Když se totiž P Six ohřál, tak zase šlapal jak má.
Dám to k panu fotodoktorovi, on se mi na něj podívá.
A ještě ke všemu jsem z té zimy chytla nějakou virózu, takže teď kašlu, smrkám, kýchám.
A co je nejhorší, chodím s tím do práce, protože je teď ta nejhorší doba onemocnět a modlím se, aby z toho nebylo něco horšího.
Ale život je krásný, no ne.
PS: naštěstí jsem tam pár fotek vyfotila i s Pentaxem na kinofilm, tak snad to nebude vše ztracené.