Člověk by chtěl být gigantem - a je hovno, kamaráde.
Tak přesně tohle vystihuje včerejší fotoseanci. Ale můžu si za to sám.
Dopoledne nafotíme, po obědě vyvoláme, odpoledne usušíme, v podvečer děláme fotky. Žádný problém.
Fotil jsem do 15h, nafotil jsem celej film (úspěch, nebudou ztráty).
"Kdy se nejdýl musíme vrátit, abyste všechno stihli?"
"Nejdýl v 16h musíme začít vyvolávat, od 16:30 se film suší, od +- 18h můžeme začít dělat fotky. Do 20h máme hotovo a umělecká díla budou připravena ke kolorování!"
16:00 - start vyvolání (úspěch!)
16:30 - vyvoláno (úspěch!)
16:35 - sušíme (úspěch!)
16:40 - příprava na zvětšování, potřebujeme Normální Bromy, kde jsou? Máme jenom RCčka... (nejistota)
16:55 - nalezeno, máme Normální Bromy 10x14, neotevřené (úspěch!)
17:00 - jsou papíry OK?
17:15 - bílá je bílá! (úspěch!)
17:30 - černá je černá (úspěch!)
17:45 - stříháme negativ, máme nůžky (úspěch!)
18:00 - první proužkovka á 5 vteřin (úspěch!)
18:15 - šedivky (úspěch?)
18:42 - K*rva, aukce (konec před 10 minutama, cena směšná...)
19:00 - šedivky (?)
20:00 - šedivky (!)
21:00 - šedivky (!!!)
22:00 - 6 zoufalejch šedivek smutně leží na stole. (proč jsem nevzal hned v 18:15 tvrdý papíry, třeba by to nebylo k blití ale jenom k pláči)
No, takže prošlej Trix + rok starej Adox Rodinal (zbytek v lahvičce) + 1:50 + 3xpřeklopení každou minutu + normální gradace se ukázalo jako ukázková kombinace pro totální fiasko. Tak takhle se 9. leté dceři zhnusuje dělání fotek jako za starých časů. Vydržela 2 hodiny tiše sedět v komoře na židli a dívat se jak to nikam nevede. Pak už potřebovala fakt čůrat. Jsem zvědavej, jestli tohle vůbec ještě někdy zachráním.
Kdo 17.11. vydražil Opemus 6 - Dobré světlo a ať slouží! Byl s velkou slevou, protože jsem sklerotik.
Tak jsem si poplakal, příště nebudu kvaltovat a jdu zjistit, jestli to je ve filmu, vodičce, kinetice, nebo ve mě.
Nic prosím neříkejte, vím kde to je.