Ja nic o zabijeni nenapsal. Dokonce se nevyjadruji k pripadu Evly (ktera mimochodem svou tvorbou sympaticka), protoze nemam dost informaci - nema je ani ona, z toho co ctu.
Mluvim obecneji. Pripominam jen, ze demokracie ma dve slozky: prava ale i povinosti. Vec, kterou cca 70% populace v CR nechape a asi uz chapat holt nebude.
To, ze Tobe curaji psi po autech a tolerujes to, neznamena, ze to musi tolerovat kazdy.
Domlouvani sporu se sousedem dopada ruzne. Ono spis pravdepodobnost, ze dosahneme domluvy s dospelym clovekem, ktery ke svemu stesti potrebuje smradlavy kozich a uslineny pachnouci pysk, je tak 30ti procentni Vetsinou debata s coklarem ma 2 etapy: "nesteka, nestaka, nesteka" (jo, tak proc zde jsem) popr "nikdo si nestezoval" (tak ted jo). Pak "co mam delat, co mam jako delat".
Zkusenost mne vsak naucila jedne veci. V pripade psu, je to v 95% o majiteli. I psa, ktereho cely zivot nevedli k poslusnosti, byli schopni ukocirovat ze dne na den. Staci chtit. Ale najde se spousta lidi, kteri jaksi holt maji presvedceni, ze jejich jorkshir a jeho bezestresova/bezhierarchni vychova je neco, co se jim patri a co je spravne. Vim, nekteri z Vas budou hlusi i na skutecnost, ze lide kvuli hovadskym sousedum rekonstruuji loznice, instaluji akusticke izolace, dochazi i k tomu, ze lide prodavaji byty a stehuji se jinam, v nadeji, ze nad nima nebude zase nejake hovado, kterou celou sichtu panicky projeci. Zhovadilosti zdar!!