chtěli jsme jet do Bílku u Chotěboře, což je z Pardubic pouhých 49km a dávat za to (na inKartu) 280,-, byť celkem pro oba tam a zpátky, se mi zdá úchylné.Chtěl jsem jet s tou mojí kobietou zajtra na výlet a když jsem si od ČD nechal spočítat jízdné, tak nikam nejedem
co mne zlobí? Ceny jízdného!
Ano, cenová politika černé díry je tristní, všechny výhodné regionety, čdnety, sonečka atd. jdou do kopru. Platnost slevy inkarty se vztahuje na čím dál méně produktů. Při každé změně grafikonu dokáží dráhy vždy překvapit zrušením něčeho výhodného a příjemně použitelného...jen tak dál
Sdílím tuto nazlobenost.
Při spotřebě auta 7l/100km a ceně 32,5,- mi to vychází furt levnjc autem... a to je úpadek. jak se má rozvíjet ekologie, když je auto víceméně stejně drahé jako vlak?
No jo. ČD a ceny. Já poslední dobou jezdím do Krakowa, několikrát jsem to absolvoval s ČD. Po prvé, lístek za 20XXKč plus 70 místenka. Škoda, že paní mě prodala lístek přes Osvětim, nikoliv přes Katowice. Ale místenku správně. Cestou tam si toho nikdo nevšimnul, až baba v Krakowě, když jsem si kupoval místenku na cestu z5. Celkem změna trasy a místenka cca 250Kč. Po druhé to už stál lístek 22xxKč plus místenka tam 70 a zpět 120Kč. Letenka, když se koupí s předstihem alespoň měsíc, stojí 2500Kč. Ne, nebudu vlaky dál používat. Je mě to líto, jezdil jsem vlakem rád.......