... seznam existuje - je dlouhý a lze si jej vyžádat mailem...
Povinná první četba
Publikováno 15 March 2016 - 13:39:59
Publikováno 15 March 2016 - 17:58:57
Nemám problém si tu knihu koupit, ale v poslední době jsem přešel na systém PDF knihu čtu na tabletu a dělám si výpisky, které si můžu vzít s sebou všude + doma už nemám místo na knihy.
Publikováno 15 March 2016 - 19:56:52
Vřele doporučuji všechny 3 tituly ze série The Ansel Adams Photography Series - The Camera, The Negative, The Print.
Věřím, že si tam najdou svoje začátečníci i pokročilí, knihy jsou proloženy fotkami na kterých Ansel popisuje konkrétní zrovna řešený problém, mě ty knížky hodně rozšířily obzor hlavně ve VF oblasti (1. kniha), v druhé knize je zase pěkně popsaný zonální systém a o několik věcí o push/pull processingu jsem se tam taky obohatil
Dají se sehnat za dobré peníze např. na Amazonu
Publikováno 15 March 2016 - 23:23:14
Vřele doporučuji všechny 3 tituly ze série The Ansel Adams Photography Series - The Camera, The Negative, The Print.
Věřím, že si tam najdou svoje začátečníci i pokročilí, knihy jsou proloženy fotkami na kterých Ansel popisuje konkrétní zrovna řešený problém, mě ty knížky hodně rozšířily obzor hlavně ve VF oblasti (1. kniha), v druhé knize je zase pěkně popsaný zonální systém a o několik věcí o push/pull processingu jsem se tam taky obohatil
Díky za tip. Knihy vypadají perfektně.
Publikováno 15 March 2016 - 23:36:24
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 členů, 2 návětěvníků, 0 anonymních