MEOCLUB 16 electronic 2 (klínový remeň+návod)
Publikováno 30 March 2011 - 18:52:41
zháňam klínové remene do projektoru MEOCLUB 16 eletronic 2. Rovnaké remeňe boli použité v celej sérií MEOCLUB. Kto vie kde sa dajú zohnať, veľmi nám pomože. Pazderu na Vodičkovej v Phe som zatiaľ neskúšal. Tak isto zháňam návod na obsluhu k projektoru, može byť aj PDF. Týmto ďakujem dobrej duši za pomoc. Píš na projekce@kinoaero.cz. Vďaka!
S pozdravom
Adrián
Publikováno 31 March 2011 - 03:56:40
číslo:
235 300 801
Publikováno 31 March 2011 - 17:55:14
možeš mi dať kontakt, prípadne uviesť presný názov firmy...? Ďakujem
Publikováno 2 April 2011 - 14:04:13
Publikováno 4 April 2011 - 15:32:48
Publikováno 6 October 2018 - 15:56:57
prodejce nelhal, zdá se to být kus, co nikdy nepromítal, všechno jsem vybaloval z krabice, jako když si to přineseš z obchodu
mám návod
dále
https://meoclub16.wo...akladni-udrzba/
no a pak se ptám, než začnu studovat a opatrně kolem projektoru našlapovat-neb nemám promítačský kurs- na co dát pozor při spouštění stroje, a v prvních minutách-hodinách provozu, jestli se dá taková rada dát
na testování mám dva instruktážní filmy, jeden je zvukový
meoclub16.jpg 110.4K 3 Počet stažení
Publikováno 12 November 2021 - 23:43:30
pouštím doma po letech meoclub 16 electronic 2 a něco dělám asi špatně, třeba poradíte
založení filmu po stisku páčky projektor "dopředu" normálně běží a film poslušně najede do filmové dráhy
při stisku tlačítka promítání vpřed sepne relé, ale motor neběží
při stisku promítání vzad sepne druhé relé - zpětné promítání normálně běží
jestli by někdo nevěděl proč mi nejde promítání vpřed
Publikováno 16 November 2021 - 09:24:15
Napadá mi iba spínač ktorý je na kladke v mieste, kde film robí takú esovitú slučku potom ako opustí skriňu budiča zvuku. Je tak taká malá kladka s kužeľovitým koncom a trčí pod ovládačom posunu obrazu smerom hore a dole. Ale všetky pokusy na mojom stroji viedli k výsledkom, že keď nešiel posun dopredu, tak nešiel ani dozadu. Tak ja už teda neviem.
Publikováno 17 November 2021 - 10:28:03
děkuji, pomačkal jsem to tam, ale elektrotechnické znalosti nemám
použil jsem tedy selský rozum a po vzoru kosmonautů z apollo 13 našel jiný způsob, přístroj jsem doplnil externím ovládáním mikrospínače zakládání filmu do dráhy (po jeho stisku stroj běží vpřed - ale zase blokuje žárovku) a odpojil původní zdroj žárovky a přivádím ampéry jinudy ze zdroje jiného
je to krkolomné, ale promítám a takto meoclub může počkat, až ho někdo proměří, kdo ty elektrotechnické znalostí má a tu mouchu najde
snad mi bohové pohyblivých obrázků prominou jeden upevňovací otvor, který jsem musel vyvrtat do korpusu tohoto mimořádného stroje
zvuk zatím nemám, ale i ty obrázky - zvláště nyní v karanténním lázeňském pobytu doma - vypadají poeticky
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních