A protože to původní vlákno dostalo 6400 příspěvku a na 65 stránku vám už systém nekáže... pojďme pokračovat...což takhle založit fórum, kde bude moci kdokoli přispět čímkoli, z nichž pro někoho to nebude znamenat nic a pro jiného mnoho?
jinými slovy si zde budou moci temnokomorníci vylévat své starosti i radosti, aniž by mohli čekat radu nebo pomoc
tohle by bylo fórum pro lidi votrávený věčnejma dohadama na téma hon-čoi smgf 1245xy versus bombastik 4567dg nový generace (rozumněj je lepší tenhle digitál nebo tamten) a chtěji se místo toho rochňat v detajlech typu majkrofen 1:0 nebo 1:3 /promiň mamiaku/ který mají taky třeba rodinu a snažejí se s tím popasovat svůj koníček, nebo privát při škole a snažejí se s tím popasovat svůj koníček, nebo nedostatek místa u rodičů pro komoru a snažejí se s tím popasovat svůj koníček, nebo cokoli jiného...
prostě jde mi o to, že když nepřispěju zrovna do fóra týkajícího se určitého tématu, neznamená to že nemám čím přispět.
musí to mít asi určitý pravidla, jako třeba - nebudu toho zneužívat v neprospěch jiných temnokomorníků, nebo,- můj příspěvek se týká, byť jen okrajově focení a tak...
pokud jste mě dobře pochopili, jde tady spíš o nastavení duše fotografa, než o jeho nastavení mf, sf, nebo vf aparátu.
chtěli by jste?
-já ano